Oblíbené hry

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.

18 Wheels Driver 4

27.7.2013
65%
Hra - 18 Wheels Driver 4
Video se načítá
I hry s automobilovou tématikou mají na dívčích webech rozhodně své místo, proto si můžete zahrát 18 Wheels Driver 4 i vy. Jednoduchým ovládáním (šipkami) se budete muset s vaším kamionem dopravit z místa na místo. Pokud byste náhodou zabloudili, stačí se podívat na mapu (tlačítko M) a cestu si…

School Bus License 2

16.6.2013
85%
Hra - School Bus License 2
Video se načítá
Staňte se řidičem autobusu. Prvně se musíte naučit řídit v autoškole a pak dostanete řidičské oprávnění. Dávejte si pozor, abyste nepřejeli žlutou čáru, protože jinak hra končí. Taky si dávejte pozor na zatáčení, protože je VELMI citlivé. Když zatáčíte, tak potom musíte volant srovnat, jinak se…

Zachraň ŠnekaNÁŠ TIP

28.6.2013
95%
Hra - Zachraň Šneka
Video se načítá
Skvělá logická hra, ve které budete mí za úkol zachránit šneka před hrozícím nebezpečím. V každém kole budete muset logicky vymyslet, jak za pomocí dostupných objektů schovat šneka tak, aby mu neublížilo padající kamení nebo pálící slunce. Tak rychle, čas letí. Zde si můžeš stáhnout mobilní verzi…

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.
Hra - The King of Fighters wing
Video se načítá
Máte rádi bojové hry? V tom případě by se vám mohla zalíbit onlinovka King of fighters. V této hře si můžete vybrat některého z bojovníků a vyrazit do boje proti soupeřům. Při boji můžete využít z velké spousty útoků, které vám pomohou k vítězství. Souboje můžete svádět i se svými přáteli.

Striped Addiction

30.9.2013
75%
Hra - Striped Addiction
Video se načítá
Máte moderní vkus a rádi oblékáte? Tak v tom případě, si zahrajte hru Striped Addiction, kde můžete modelce vybrat učeš, šaty a doplňky. Udělejte z ní krásku, podle svého vkusu i vy.

Cafetaria Kiss

29.4.2013
73%
Hra - Cafetaria Kiss
Video se načítá
Opravdu mladý zamilovaný pár si vyrazil do kavárny. Protože se mají rádi, je jasné, že se chtějí políbit. Ale jejich okolí jim nepřeje a tak je nikdo při polibku nesmí zahlédnout. Dokážeš jim pomoci a nechat je líbat dostečně dlouho, aniž by je někdo viděl?

Little Pony Ice Cream

21.8.2013
83%
Hra - Little Pony Ice Cream
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si můžete vybrat poníka a s ním si vytvořit nejlepší zmrzlinu! Jakmile si vyberete poníka, můžete začít dělat zmrzlinu. Nejdříve si vyberete kornoutek, pak druh a tvar zmrzky. Následně můžete přidat nějakou sušenku, čokoládu nebo ovoce.
Hra - Líbání v nákupním centru
Video se načítá
Zamilovaná dvojice si vyšla do nákupního centra a samozřejmě se chce i tady políbit. Jenomže nechtějí, aby je kdokoliv při líbání viděl. Pomůžete jim vystihnout správné okamžiky pro polibek?

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Crazy Golf Cart 2

30.9.2013
80%
Hra - Crazy Golf Cart 2
Video se načítá
V tomto již druhém pokračování budete mít na starost golfové vozítko, se kterým budete zdolávat různé překážky a kopce. Dělejte u toho triky a používejte nitro. Po každé rychlostní zkoušce můžete vylepšovat vaše vozítko a přestavět ho na naprosté dělo. Zvládnete projet všechny tratě?

Shooting Practice

24.6.2013
80%
Hra - Shooting Practice
Video se načítá
Byli jste někdy na střelnici? Ne? Tak tu pro vás máme super postřehovku, u které se určitě nebudete nudit. Máte 3 životy, vaším úkolem je střílet na bílé terče, žluté desítky, srdíčka a zvířata. Když trefíte něco jiného, jako třeba lebku nebo červený terč, tak přicházíte o život. Čím rychleji…

Bling Bling Manicure

24.7.2013
82%
Hra - Bling Bling Manicure
Video se načítá
Bling Bling Manicure je zajímavá hra pro dívky, kde své modelce můžete udělat krásnou manikúru. V první řadě si musíte nehty očistit a připravit na konečnou fázi, nakonec si můžete vybrat z různých druhů laků, prstenů a dokonce i tetování.

Barbie Taylor Swift

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Taylor Swift
Video se načítá
Barbie je idolem mnoha dívek, její fanouškům je i známá zpěvačka Taylor Swift. V této hře bude vaším úkolem přiblížit Taylor Swift k barbie. Dokážete to i vy? Změnit její nehty, účes, barvu vlasů a prostřednictvím oblečení a doplňků, aby se na ni podobala?

Graduation Day Haircut

14.9.2013
81%
Hra - Graduation Day Haircut
Video se načítá
Rachel v tento den maturuje a potřebuje poradit nejen s účesem, ale i oblečením. Pomůžeš jí vybrat pěkný účes? Vlasy jí můžeš, mýt, barvit, natáčet a stříhat. Měnit můžeš nejen barvu a odstín vlasů, ale i oblečení.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Xiao Xiao 1

23.1.2013
70%
Hra - Xiao Xiao 1
Video se načítá
Výborná animace, v níž se hlavní hrdina utká hned se dvěma nepřáteli. Ti prověří jeho bojové umění, a i když je nesmrtelný, nebude to mít vůbec lehké. Jedná se o video

Electricman 2

25.3.2012
78%
Hra - Electricman 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou bojovku, ve které budete muset Electricman zničit všechny nepřátele. Vaší jedinou zbraní je bojové umění, které však ovládáte dokonale. Předveďte nepřítelem pár z vašich nejlepších kousků a pošlete je k zemi.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.