Oblíbené hry

Hot Rod Racing

18.4.2012
81%
Hra - Hot Rod Racing
Video se načítá
Hot Rot Racing je závodní hra s pěknou grafikou, ve které se se svým autem vydáte na světový šampionát. V každém kole na vás bude čekat několik soupeřů, které musíte porazit, abyste postoupili do dalšího závodu. Navíc získáte i peníze, za které si můžete koupit různá vylepšení či nová auta.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Skate Mania

28.8.2013
65%
Hra - Skate Mania
Video se načítá
V této hře tě čeká cesta plná překážek přes město. Budeš ničit budovy i auta pomocí skateboardu! Vyzkoušet si můžeš zajímavé skoky i triky. Důležité je sbírání bonusových předmětů, protože za ně dostaneš body navíc. Projeď se po městě!

Sue kadeřnice 2

15.8.2011
85%
Hra - Sue kadeřnice 2
Video se načítá
V této další oblíbené hře se Sue se stanete kadeřnicemi, které stříhají zákazníky podle předloh, které jim poradíte. Zvolte jim typ účesů a poté je ostříhejte co nejpřesněji dokážete.

Farm express 2

18.5.2012
71%
Hra - Farm express 2
Video se načítá
V této hře se stanete farmářem, který převáží svou vypěstovanou zeleninu. Musíte se svým traktorem jet velice opatrně, abyste v nerovném terénu žádné cenné zboží nevysypali.

Kitty to Be

9.9.2013
80%
Hra - Kitty to Be
Video se načítá
Máte rády kočičky? Pak se vám jistě bude moc líbit tato super hra, ve které si můžete změnit jednu kočičku přesně podle svých představ. Na výběr máte z mnoha možností oušek, ocásků, čumáčků, barev kožíšku, hraček, doplňků a třeba i nějakého toho oblečku. Všechno je jen na vás :)

Little Samurai

18.9.2013
77%
Hra - Little Samurai
Video se načítá
Pomož malému samurajovi zachránit říši. Čeká tě adventura velmi podobná Monkey go happy, je totiž od stejných vývojářů. Klikej na předměty na scéně, aby se malý samuraj mohl dostat dále.

Ninja Pi Ro

7.10.2012
95%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá
V této super adventuře budete ovládat hned tři hlavní hrdiny najednou. Ninja, pirát i robot mají jiné dovednosti a schopnosti, které se budou hodit v jiných situacích. Zajímavé je, že všichni jsou v jednom těle a vy musíte mezi nimi přepínat kolečkem nad hlavou. Zvládnete s nimi splnit náročné mise?
Hra - Lego Ninjago The Final Battle
Video se načítá
Zahrajte si tuto parádní akční hru, ve které budete hrát za legendárního ninja bojovníka! Tento LEGO panáček je ozbrojený slavným a obávaným mečem katana! Vaším úkolem bude ničit nepřátelé a sbírat orby, které změní vaše schopnosti. Zvládnete porazit všechny nepřátelé, a stát se tím nejobávanějším…

Naughty Kitty 2

18.11.2013
83%
Hra - Naughty Kitty 2
Video se načítá
Zvládneš pomoci zlobivé kočce? Nudí se a chtěla by něco zničit, ale musí to udělat tak, aby ji neviděla panička. Znič nepozorovaně její oblíbenou knížku, taštičku se šminkami nebo pantofli a dostaň se skrz všechny čtyři levely!

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…
Hra - Rainbow Cutie Beauty Steps
Video se načítá
V této hře se budete starat o duhovou krásku! Pomozte jí se zbavit pupínků, vythrejte jí vyčnívající řasy, dejte jí pleťové masky, aby se cítila dobře. Hezky jí namalujte, změňte jí účes a hurá na oblékání.

Primary

4.4.2012
93%
Hra - Primary
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou skákačku, ve které budete mít za úkol dostat s panáčkem dostat se až do cíle. Panáček dokáže měnit barvy, přičemž každá má trochu jiné vlastnosti. Napříkad pokud jste žlutý, můžete se stát neviditelným. Také dokážete vykouzlit kostku, která vám pomůže dostat se na vyvýšená…
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá
Ohnivá princezna trpí problémy s pletí stejně jako všichni ostatní. Zkus jí pomoci různou kosmetikou a pleťovými maskami, abys ji pak mohla nalíčit a obléct. Bude tvá princezna ta nejkrásnější?
Hra - Cinderella´s Princess Makeover
Video se načítá
Připravte Popelku na její ples. Od těžké práce je její obličej hodně zanedbaný, a tak bude potřebovat hodně Vaší kosmetické péče, aby Popelka vypadala jako správná princezna.

Selena Gomez Beauty Salon

15.10.2013
82%
Hra - Selena Gomez Beauty Salon
Video se načítá
Selena Gomez je výborná zpěvačka, ale i herečka, která se proslavila v mnoha směrech. Proto není divu, že neustále musí měnit vizáž. Vymysli i ty Selene nový look, který by se ti na ní líbil. Ve hře jí budeš dělat kosmetiku, vybírat účes, šaty a doplňky.

Uprav Justina Biebera

29.6.2012
74%
Hra - Uprav Justina Biebera
Video se načítá
Ať patříte k fanouškům Justina Biebera, nebo ho naopak nemáte rády, jistě oceníte možnost vyřádit se na jeho obličeji. Udělejte mu kompletní kosmetiku a nakonec i make up. Jak bude po Vašem zásahu vypadat?

Willow Smith Whips It

9.10.2012
76%
Hra - Willow Smith Whips It
Video se načítá
Máte rády malou hvězdu Willow Smith? V této pěkné hře jí budete moct podle sebe vytvořit celé nové image. Vyberete jí některý ze zajímavých účesů, tričko, šperky i brýle a uvidíte jak jí to po Vašem zásahu bude slušet ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.