Oblíbené hry

Twin cat warrior 2

12.8.2013
84%
Hra - Twin cat warrior 2
Video se načítá
Jestli jste hráli hru Fireboy And Firegirl, tak se vám určitě bude líbit tato hra, ve které budete hrát za dva kočičí válečníky. Abyste postoupili do dalšího levelu tak musíte sesbírat všechny mince a pak směřovat do cíle. Dávejte si pozor, abyste nespadli do vody. Podaří se vám zdolat všechny…

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.

Rogue Soul

28.10.2012
80%
Hra - Rogue Soul
Video se načítá
Rogue Soul je akční postřehové hra, ve které se stanete starověkým zlodějem, na kterého je vypsána tučná odměna. Abyste tuto odměnu ještě zvýšily, je potřeba co nejdéle unikat strážcem. Při úniku vám přijde vhod množství bonusů, které vám umožní seskočit s padákem či použít nože na likvidaci…

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Glam Hair Salon

20.8.2013
74%
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Další hra ze série Real Haircuts, tentokrát se jedná o styl glam. Vytvoř slečně na hlavě co nejbláznivější účes plný barev, vlnitých vlasů, rovných vlasů, třpytek, ozdob... Vše je jen na tobě. A pamatuj si, že ona se bude usmívat skoro vždycky.

Kit and the Octopod

10.3.2012
85%
Hra - Kit and the Octopod
Video se načítá
Kit and the Octopod je super bojová hra, ve které se s těmito hrdiny vydáte na dobrodružnou cestu plnou nečekaných nástrah a záludných nepřátel. Hra vás jistě potěší svojí bezchybnou grafikou a dobrou hratelností.

Smurfs Adventure

14.3.2012
82%
Hra - Smurfs Adventure
Video se načítá
Smurfs Adventure potěší malé i velké milovníky šmoulů. Posbírejte se šmoulou všechny předměty a vraťte se zpět do domečku. Musíte si však dávat pozor na nepřátele a také musíte být rychlí, protože na každý level máte omezený čas.

Cool Summer Nails

10.8.2013
75%
Hra - Cool Summer Nails
Video se načítá
Lakování je někdy docela otrava, ale s hrou Cool Summer Nails se určitě pobavíte. Vaším úkolem je nalakovat nehty, aby vypadaly, co nejlépe. Vybírat můžete z klasických, ale i složitějších laků. Vyzkoušet můžete, dokonce i umělé nehty, které jsou vám k dispozici také.

Stylin' Stuff Manicure

6.6.2012
93%
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Staňte se odbornicí na design rukou a nehtů obzvlášť. Vybírejte z velkého množství laků, ozdob na nehty, prstýnků i náramků a vše dokonale kombinujte. Uvidíte, že výsledek bude stát za to.

Pinup Facial Bauty

30.6.2012
95%
Hra - Pinup Facial Bauty
Video se načítá
Vytvořte slečně opravdu úplně kompletní vzhled. Začnete čištěním obličeje, trháním obočí a použitím všech nezbytných kosmetických přípravků a budete pokračovat makeupem, který ji udělá opravdu krásnou a výraznou. Její styl potom určíte účesem a nakonec výběrem oblečení.

One Direction Makeover

24.3.2013
82%
Hra - One Direction Makeover
Video se načítá
Všechny fanynky chlapecké skupiny One Direction určitě potěší další hra, ve které budete mít možnost každého z jejich členů upravit podle svých představ. Můžete jim změnit účesy, vousy, oblečení, dát zajímavé doplňky nebo si trochu pohrát s make upem. Všechno je jen na Vás.
Hra - Awesome Gamer Girl Dress Up
Video se načítá
Pomozte krásné, mladé slečně s výběrem oblečení. Budete mít na výběr z mnoha triček, šatiček, kalhot a krásných bot, které jí budou zaručeně slušet. Samozřejmostí jsou i módní doplňky, které jí můžete dát.
Hra - Equestria Girls Rainbow Dash
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléknout krásnou, mladou, duhovou slečnu, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a doplňků na sebe. Vyberte jí s množství krásných účesů, triček, kalhot, kraťásků, šatiček a samozřejmě bot a nějaké ty doplňky. Na konec jí můžete dát i krásného poníka.

Fancy Costumes Dress Up

15.4.2013
76%
Hra - Fancy Costumes Dress Up
Video se načítá
Pomozte slečně v této pěkné oblíkačce vybrat ten nejlepší kostým na maškarní párty. Je jen na Vás jeslti půjde za policistku, námořnici, doktorku, servírku,... když nezapomenete na žádné doplňky ani super účer, určitě jí to bude slušet.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Jelly Wheels Arcade

28.8.2013
74%
Hra - Jelly Wheels Arcade
Video se načítá
Další doručovací hra, ve které se budete snažit posbírat v každém kole co nejvíce úrovní. K dispozici budete mít obrovské nákladní auto, kterému nedělá problém žádná překážka. Dávejte si však pozor, abyste neztratili moc mincí.

Jet Velocity 3D

30.5.2011
64%
Hra - Jet Velocity 3D
Video se načítá
Zahrajte si tyto 3D závody vesmírných lodí. Projeďte trasu co nejrychleji, zvítězte nad vašimi protivníky a získáte přístup k novým závodním lodí. Loď se ovládá pouze šipkami na klávesnici. Pokud najedete na modré šipky, zvýší se vám dočasně rychlost.

Park It Fast

24.11.2012
70%
Hra - Park It Fast
Video se načítá
Zaparkujte desítky aut na vyznačené místo na parkovišti bez toho, aby jste nabourali v parkovací hře Park It Fast. Ve hře musíte být skutečně rychlý, protože se vám při parkování každého auta odpočítává čas, který se částečně doplní, až auto zaparkujete.

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.