Oblíbené hry

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.
Hra - Hollywood Party Prep Facial
Video se načítá
Hollywoodská party se neobejde bez perfektního vzhledu, a proto se i tahle herečka vydává na dlouhou dobu do koupelny. Klasická makeover hra, kde na konci můžeš slečnu obléci a nalíčit dle svého výběru.
Hra - Photoshoot Preparation Makeover
Video se načítá
Připravte obyčejnou dívku na dráhu modelky. Práce to nebude jednoduchá. Nejdříve je potřeba upravit její pleť, která je docela zanedbaná. K tomu bude potřebovat všechny dostupné kosmetické přípravky a své umění. Po odstranění pupínků a přebytečných chloupků přichází na řadu ten správný účes, make…

Stick figure badminton

23.5.2011
75%
Hra - Stick figure badminton
Video se načítá
Zahrejte si proti vašim kamarádům tuto sportovní hru. Váš úkol je stejný jako v badmintonu - získat požadovaný počet bodů dříve než váš soupeř. Hru můžete hrát ve dvou módech, jednou ovládáním šipkami na klávesnici a podruhé pouze myší.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Polar Tale

13.1.2013
68%
Hra - Polar Tale
Video se načítá
Dobrodružná adventura, ve které se budete snažit pomoci lednímu medvědovi. S čím že to potřebuje vlastně pomoci? Medvěd má už zjevně dost nekonečné zimy a rozhodl se, že se vydá na cestu, hledat teplejší podnebí.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Rihanna oblíkačka

12.8.2011
71%
Hra - Rihanna oblíkačka
Video se načítá
Určitě všichni dobře znáte zpěvačku Rihannu. V této hře si můžete tuto celebritu nejen obléct podle vaší fantazie, ale můžete ji také nalíčit a vystylovat na módní přehlídku. Výběr dekorací je opravdu velký, takže záleží už jen na vaší fantazii.

Hollywood Hall of Fame 8

27.4.2012
73%
Hra - Hollywood Hall of Fame 8
Video se načítá
Je tady zatím snad nejlepší hra ze série Hollywood Hall of Fame, kde si podle své fantazie upravíte vždy 3 celebrity. Tentokrát je zástupcem mužů Johnny Depp a nejen jemu budete moct vytvořit úplně novou vizáž. Jak bude ve Vašem podání vypadat?

Hollywood Hall of Fame 3

18.4.2012
79%
Hra - Hollywood Hall of Fame 3
Video se načítá
Máte možnost nalíčit a upravit tři z oblíbených hollywoodských hvězd. Zvolte jim účes, pohrajte si s barvou vlasů i pleti, použijte řasenku, rtěnku i stíny a nakonec všechny podle libosti oblečte.
Hra - Cool Niall Horan Makeover
Video se načítá
Šílíš po One Direction? To se ti dozajista bude líbit tato hra s Niallem Horanem. Tento skvělý irský zpěvák se totiž chce trochu upravit. Pomož mu zbavit se černých teček, akné a různých dalších neplech na pleti, aby sis ho pak mohla upravit podle svých představ.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…

Operatta Diva Makeover

11.11.2013
82%
Hra - Operatta Diva Makeover
Video se načítá
Pomozte i vy této krásce z Monster High získat, opět krásný vzhled. Ve hře jí uděláte kosmetiku, při které budete používat různé masky, ale budete jí vybírat například šaty a účes. Troufáte si jí pomoci?
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Famous Singer Harry Styles Facial
Video se načítá
Harry Styles je známý zpěvák ze skupiny One Direction. Teď mu můžeš pomoci se upravit, nalíčit a obléct, aby mohl na koncert. Stejně jako všichni i Harry má problémy s pletí, takže potřebuje různé pleťové masky a krémy, aby vypadal dobře.

Taz's Dance Fever

7.10.2013
83%
Hra - Taz's Dance Fever
Video se načítá
Roztoč to na diskotéce s Tezem a Tweetym! Ptáček Tweety je DJ a na tancujícího Teze má velmi náročné požadavky. Čeká tě předvádění devíti různých figur symbolizovaných devíti číslicemi. Nejlepší je klávesu mačkat ve chvíli, kdy se šipka nachází v zeleném poli.

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Zachraň lásku!

15.8.2012
88%
Hra - Zachraň lásku!
Video se načítá
V této hře se stanete amorkem, který do dvojic nestřílí šípy, ale odhání zlé démony. Musíte rychle létat, dobře mířit a svým kladivem vždy bouchnout zlého ničitele lásky, než se mu podaří dvojici vašich svěřenců rozeštvat. Kolik párů se Vám podaří zachránit v časovém limitu?

Líbání v zoo

21.12.2012
77%
Hra - Líbání v zoo
Video se načítá
V podobné grafice jako jste již mohli vidět dvojici na golfu teď doprovodíte jeden zamilovaný pár do zoo. Zvířata ale nejsou to, co je hlavně zajímá a jako každí zamilovaní se chtějí věnovat hlavně sobě navzájem ;) Pomozte jim vystihnout správné sutace kdy se nikdo nedívá, aby se mohli v klidu…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.