Oblíbené hry

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

New Year Slacking 2013NÁŠ TIP

20.12.2013
90%
Hra - New Year Slacking 2013
Video se načítá
Zahrajte si nejnovější díl flákačky! Tentokrát se děj odehrává na oslavě nového roku a vy se děsně nudíte! Ovšem kolem je spousta zábavy, jenom si musíte dát pozor, aby vás nikdo nechytil. Například můžete odpalovat ohňostroje, pudrovat si tváře nebo vylekat přítomné hosty.
Hra - Kreativní stříhání papíru
Video se načítá
Máte tvůrčího ducha? V této hře si budete moct on-line vyzkoušet bezvadné vystřihování z papíru. Zvolíte si pozadí i vzor papíru a pak už budete pomocí myšky jen stříhat složený papír. Co Vám po odstranění odstřižených částí vznikne?
Hra - Alice in Wonderland Follow The White Rabbit!
Video se načítá
Oblečte si známou kreslenou postavičku Alenku, která čeká na vaše moderní tipy. Podaří se vám ji změnit, ale její zachováte její styl?
Hra - Decorate the Gingerbread Boy
Video se načítá
Udělejte si svého vlastního vánočního panáčka, kterému můžete vybrat oblečení a vymalovat ho a všemožně dekorovat. Bude váš perníkový panáček, ten nejhezčí?

Crop Circles

22.7.2013
65%
Hra - Crop Circles
Video se načítá
V tower defensovke Crop Circles bude vaším cílem vybudovat silnou obranu, aby žádný nepřítel nepronikl na vaše území. Předtím však, než se pustíte do budování samotné obrany, můžete si cestu k vaší základně libovolně upravit a tím zvýšit svou šanci na úspěch.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Pet Store Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Pet Store Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako pomocnice v prodejně se zvířaty , kde je její povinností zametat a uklízet . Pomoz jí dělat něco zajímavějšího, jako je chytání rybiček v akváriu , kartáčování kočky, nebo procházka se psem . Ale pozor, nesmí vás při tom vidět majitelka obchodu. Zvládnete to ?

Modern Mucha

9.10.2014
76%
Hra - Modern Mucha
Video se načítá
Ozdobte ženu na obraze, podle vlastního uvážení. v Nabídce najdete několik šatů, které můžete z hlediska barvy změnit. Bude její outfit skutečně hezký?

Amy' s Hospital

6.12.2013
72%
Hra - Amy' s Hospital
Video se načítá
Preventivní prohlídky u lékaře, hlavně ještě v období dospívání jsou velmi důležité. V ciťte se do role doktorky a udělejte preventivní prohlídku této milé slečně. Budete jí kontrolovat například váhu, výšku, teplotu, tlak a tak dále.

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

Queen of the Deck

21.8.2014
65%
Hra - Queen of the Deck
Video se načítá
Vyzdobte si krásnou slečnu na hrací kartě. Je jen na vás, jaký účes, šaty a doplňky jí vyberete.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

2NE1 Make Over

30.1.2014
83%
Hra - 2NE1 Make Over
Video se načítá
V této hře budete maskérkou známé jihokorejské dívčí skupiny. Holky se chystají na velké turné po celém světě a potřebují někoho schopného a flexibilního. Hledají právě vás! Tak ukažte co ve vás je a dodejte holkám pořádný šmrnc!

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Real Girls Dress Up Game

17.11.2013
82%
Hra - Real Girls Dress Up Game
Video se načítá
V této krásné oblíkačce si můžete vybrat jednu z krásných dívek a potom jí vystrojit. Vybírejte ze všech možných druhů oblečení ze známého obchodu HM. Budete mít na výběr od kalhot, halenek, sukní, šatů, různých doplňků bot a dalších věcí co v tomto obchodu můžete nalézt.

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.