Oblíbené hry

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Avatar Creator

7.12.2014
78%
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
V této hře můžete použít nejen oblečení, ale i svou kreativitu protože ve skříni této mladé slečny najdete krásné kusy oblečení, účesů a různých doplňků. Jak ji obléknete je jen na vás.

Autumn Lookbook

6.12.2014
82%
Hra - Autumn Lookbook
Video se načítá
Připravte tu krásnou slečnu na vycházku po venku! Byla nakoupit spousty nového oblečení tak jí vyberte to nejhezčí na sebe.

Summer Camp Wedding

17.3.2014
75%
Hra - Summer Camp Wedding
Video se načítá
Vydejte se do letního kempu v oblíkačce Summer Camp Wedding a pomozte mladé dívce vybrat ty nejlepší svatební šaty. Kromě šatů budete mít k dispozici i množství bot, šperků, závojů a dalších doplňků.

Stylish Bride Dressup

9.8.2013
75%
Hra - Stylish Bride Dressup
Video se načítá
Svatební den je tu a naše nevěsta neví, jaké šaty si má vybrat. Spoléhá na vaši pomoc a styl. Pomozte i vy nevěstě a udělejte ji, v její svatební den nejkrásnější.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Superhero Slacking

31.10.2014
78%
Hra - Superhero Slacking
Video se načítá
Sara je ve skutečnosti superhrdinka, která hájí město před zločinci. Problém je v tom, že měla doma navařit, najít sušenky a obletět celé město. Vaším úkolem je nejen splnit tyto činnosti, ale zároveň dávat pozor na zloděje, který se chystá vykrást banku.

Pou Classroom Slacking

25.10.2014
81%
Hra - Pou Classroom Slacking
Video se načítá
Pou je po škole a čas od času na něj odhlíží učitelka. Vaším úkolem je Pouovi pomoci, aby se ve škole nenudil a zahrál si fotbal, na kytaru či se spolužáky. Pomůžete mu, aby ho neviděla učitelka?

Fairy Tale Slacking 2

26.11.2014
78%
Hra - Fairy Tale Slacking 2
Video se načítá
Pomozte Sare i tentokrát se zábavou. Společně napíšete dopis, zajezdíte si na saních nebo postavíte pěkného sněhuláka. Postarejte se, aby vás při těchto činnostech neviděla ledová královna.
Hra - Thanksgiving Slacking 2014
Video se načítá
Sara má chystat na Den díkůvzdání chutný oběd. Ji to však nebaví a proto chce podniknout něco jiného. Pomozte jí se všemi úkoly, které si připravila a dávejte pozor na její mámu!

Dora Hospital Recovery

25.11.2014
85%
Hra - Dora Hospital Recovery
Video se načítá
Jak jistě všichni víme, Dora podniká velké množství akcí, kde ovšem může přijít i k úrazu. Přesně taková situace nastala a proto ji musíte vyléčit. Dokážete ošetřit všechny druhy zranění, které Dora inkasovala? Pouze Ti nejlepší z Vás to dokáží.
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
Zahrajte si další skvělé pokračování této skvělé hry, ve které bude vaším úkolem pomoci mladé dívce s její skoliózou. Napřed jí vezměte na rentgen, kde zjistíte, na jakých místech je její páteř poškozená. Pokračujte na sál, kde provedete velmi náročnou operaci, takže dávejte pozor a mějte na paměti,…

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Princess Photoshoot

13.8.2013
73%
Hra - Princess Photoshoot
Video se načítá
Princess Photoshoot Dress Up je zajímavá, ale přitom jednoduchá hra pro dívky. O co ve hře jde? Vaším úkolem je vybrat modelce hezké šaty, účes, boty a samozřejmě různé doplňky. Zajímavostí na této hře je, že si oblečení můžete barevně pozměnit.

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.