Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Rachel Dress Up

8.10.2012
80%
Hra - Rachel Dress Up
Video se načítá
Užijte si tuto klasickou oblíkačku, ve které budete moct vyzkoušet své návrhářské a stylistické dovednosti. Z široké nabídky oblečení, bot, doplňků i účesů vytvoříte moderní outfit modelce Rachel. Tak na nic nečekejte ;)

Flix Ball

30.4.2013
76%
Hra - Flix Ball
Video se načítá
Rychlá a jednoduchá hra, při které se určitě nudit nebudete. Jde o to dostat kuličku slizu přes soupeřovu obranu, kdo první dosáhne deseti bodů, vyhrává. Hra se dá hrát i ve dvou a je o mnoho zábavnější.

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Valentine Surprises

28.2.2014
72%
Hra - Valentine Surprises
Video se načítá
Někteří z nás prostě sv. Valentýna neslaví a nemají nijak zvlášť v oblibě. Takový případ je i Thomas, který neustále sleduje svou přítelkyni, zda nevyrábí něco na Valentýna. Pomozte Sarah s vytvořením věci na Valentýna, tak aby vás Thomas neviděl.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Where is my left sock?Hra s oceněním

15.2.2014
67%
Hra - Where is my left sock?
Video se načítá
Where is my left sock? je postřehová hra, ve které bude vaším úkolem najít ztracené ponožky. V pravém horním rohu se vám přitom bude zobrazovat barva ponožky, kterou máte aktuálně hledat. Snažte se být při hledání co nejrychlejší, protože jen tak můžete získat dobré skóre.

Ice Skating Slacking

13.12.2013
88%
Hra - Ice Skating Slacking
Video se načítá
Užijte si společně se Sárou vánoční pohodu na kluzišti. Kromě bruslení budete společně se Sárou vymýšlet nezbednosti. Jaké? Například budete psát sms, koulovat ostatní děti nebo dělat bruslařské kousky. Pomozte Sarah, aby ji nevyděl její přítel.

Sprinter

5.9.2012
79%
Hra - Sprinter
Video se načítá
Sprinter je sportovní hra, ve které si můžete vyzkoušet, jaké je to být profesionálním běžcem. Začínat budete proti skutečně slabým soupeřům, postupně však projdete kvalifikací, jejíž úspěšné splnění vás může posunout až na olympiádu. Zde si změříte své síly s opravdu rychlými protivníky.

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video se načítá
Too Much Pressure je skvělá postřehovka, ve které budete chtít být nejlepší. Hra je naprosto jednoduchá, pohybem myší ovládáte modrou kuličku, se kterou se musíte vyhýbat červeným kuličkám a každou chvíli smršťujícím se zdem. Později vám přibyde více červených kuliček a začne peklo. Tak se ukažte co…

Mermaid Doll Creator

1.2.2014
91%
Hra - Mermaid Doll Creator
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní mořskou vílu, které můžete vybrat make-up, obličej, vlasy, ploutev a všemožně dekorovat její části. Jak bude vypadat vaše mořská víla?

Home Slacking

23.6.2013
75%
Hra - Home Slacking
Video se načítá
Zahrajte si hru Home Slacking, kde hrajete za malou holčičku, která píše domácí úkoly, ale tak jí to nebaví, že radši dělá něco jiného. Konejte různé činnosti jako třeba, zalívaní kytiček, barvení omalovánek, hraní hada a tak dále. Musíte si dávat pozor, protože vás maminka chodí každou chvíli…

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Pet Sledding

23.1.2014
86%
Hra - Pet Sledding
Video se načítá
Vyzkoušejte si zahrát postřehovú hru Pet sledding, kde si můžete vybrat hru pro jednoho, ale i dva hráče. Po vybrání si můžete vybrat jednoho ze zvířecích jezdců. Pak se můžete pustit do hry, kde bude vaším úkolem sbírat dárky a vyhýbat se kamenům. Každým kolem, je hra náročnější proto musíte být…
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.