Oblíbené hry

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

JadaBug

14.4.2013
76%
Hra - JadaBug
Video se načítá
Parádní hra pro všechny hráče!! Vaším cílem je doskákat s beruškou, co nejdále to půjde. Abyste získali co nejvíce bodů, snažte se sbírat světlušky a květiny. Při ukládání výsledku nemusíte ani vyplňovat jméno, stačí dát submit. Sice se neobjeví tabulka, ale stačí dát F5 a výsledek budete mít…

Monkey Way

7.12.2013
69%
Hra - Monkey Way
Video se načítá
Opice jsou v přirozeném prostředí v korunách stromů. Ve hře Monkey Way si to vyzkoušíte. Pomozte malé opičce posbírat všechno ovoce, které najde na cestě. Dejte si pozor na srážku s ostatními zvířaty a také na pád do vody. V těchto případech budete muset kolo začínat znovu.

Battle Paint

10.7.2013
69%
Hra - Battle Paint
Video se načítá
Battle Paint je zajímavá bojová hra, ve které budete jako barevná tečka bojovat proti ostatním tečkám. Vaším střelivem bude barva, která kromě zničení nepřítele, zabarví i hrací plochu. Svým pohybem můžete plochu čistit, což vám umožní se lépe orientovat.

Even More Bloons

1.7.2013
80%
Hra - Even More Bloons
Video se načítá
A je to tady! Hra Bloons s vaším oblíbeným opičákem v hlavní roli je konečně na skóre! Čeká na vás spousta levelů, přemýšlení a překážek, které je nutno zdolat. Při výběru levelu si můžete zatrhnout kolonku, která vám dá nekonečno šipek, takže se nemusíte strachovat, že se netrefíte. Komu z vás se…

Jumping Bunny

30.1.2014
70%
Hra - Jumping Bunny
Video se načítá
Jumping Bunny je oddychovka, ve které bude vaším úkolem co nejdále odpálit zajíčka. sanžte se ho odpálit tak, aby neletěl moc vysoko. Potom budete sledovat kam až doskáče. Zvládnete nahrát NEJ skóre?

Glam Hair Salon

20.8.2013
74%
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Další hra ze série Real Haircuts, tentokrát se jedná o styl glam. Vytvoř slečně na hlavě co nejbláznivější účes plný barev, vlnitých vlasů, rovných vlasů, třpytek, ozdob... Vše je jen na tobě. A pamatuj si, že ona se bude usmívat skoro vždycky.

The Retro Hairstyles

23.12.2013
72%
Hra - The Retro Hairstyles
Video se načítá
Udělejte této mladé slečně za pár minut retro účes. Ale pozor, při pletení copu, musíte být velmi přesné. Dokážete tento účes udělat?

Barbie Beyoncé

16.11.2013
81%
Hra - Barbie Beyoncé
Video se načítá
V této hře budete oblékat Barbie do stylu Beyoncé. Začněte se zkrášlováním nehtů a následným lakováním. Dejte jí krásný make up a účes. Vybírejte ze stylového oblečení a šílených kostýmků.

The Seraglio

27.9.2013
89%
Hra - The Seraglio
Video se načítá
V této hře nebudeš oblékat jen jednu slečnu, ale rovnou dvě. A obě jsou velmi hezké, jsou to totiž sultánovy dcery. Každou z nich můžeš nalíčit i obléct úplně jinak, ale obě budou velmi stylové.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

3D Fashion Model

22.10.2012
90%
Hra - 3D Fashion Model
Video se načítá
Připravte celou módní přehlídku s mnoha super modely podle vlastní fantazie. Každou modelku zvlášť připravíte od účesu až po boty a doplňky. Všechno si jistě užijete o to víc, že na Vás čeká 3D grafika a tak modelky uvidíte tentokrát ze všech stran ;)

Bellas Bridal Party

3.11.2012
81%
Hra - Bellas Bridal Party
Video se načítá
Bella se bude vdávat a tak uspořádala se svými kamarádkami poslední setkání jako svobodná. Co si k této příležitosti obléknou? Nechá jít Bellu už rovnou ve svatebním? A co budou mít na sobě její věrné družičky?

Maternity Ward

11.6.2012
74%
Hra - Maternity Ward
Video se načítá
Jak by podle Vás měla nejlépe vypadat sestřička z dětského oddělení? V této oblíkačce si to budeš moct vyzkoušet s opravdu velkým výběrem nejrůznějších lékařských uniforem a doplňků.
Hra - Mother and Daughter Dress Up
Video se načítá
Mother and Daughter Dress Up je hra, při které se skutečně pobavíte. Vaším úkolem je, co nejlépe obléci maminku a její dceru na molo, kde své outfity chtějí ukázat. Připrav i ty maminku s její dcerou na tuto událost a vyber jim hezké šaty, účesy a různorodé doplňky.

Rodinka na výletě

19.5.2012
71%
Hra - Rodinka na výletě
Video se načítá
Oblečte celou šťastnou rodinu na jejich společný víkend. Vyberte správné oblečení pro maminku, tatínka i dítě podle toho kam je pošlete. Stráví podle Vás společný čas v parku, ve městě, na promenádě nebo na výletě vlakem?

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.