Oblíbené hry

Super Belly Boarder

12.9.2013
75%
Hra - Super Belly Boarder
Video se načítá
Klasická běhací hra s malým panáčkem zachumlaným v šále, čepici a teplém oblečení. Přeskakuj hluboké díry stejně jako nebezpečné ježky, kteří tě jinak zabijí. Sbírej mince (a tím zároveň body), stejně tak ti pomůžou bonusy jako boty nebo magnet.
Hra - Snow White Hair Salon Makeover
Video se načítá
Sněhurka zanedbala svůj vzhled a proto nevypadá nejlépe. Pomůžeš jí, aby vypadala jak předtím? Kromě úpravy účesu jí můžeš vybrat šaty a doplňky.

Tarzan Swing

20.9.2012
86%
Hra - Tarzan Swing
Video se načítá
Přeskakujte s Tarzanem z liány na liánu a najděte všech 15 banánů, které se v džungli ukrývají. Kromě odvážných skoků, čeká na vás i nebezpečí v podobě hadů a rozzuřených goril, které by vás snadno připravili o život.

Quiet Make-Up

17.11.2013
72%
Hra - Quiet Make-Up
Video se načítá
Hra Quiet Make-Up je ještě o něco těžší, než jsou Slacking hry. Tvým úkolem je zkrášlit se maminčiným make-upem, aniž by si toho maminka všimla. Stihneš se namalovat, nalakovat si nehty, navonět se a nechat si udělat vlasy? Nemáš omezený čas, ale máma tě chodí kontrolovat opravdu často. Když…

Naughty Kitty 2

18.11.2013
83%
Hra - Naughty Kitty 2
Video se načítá
Zvládneš pomoci zlobivé kočce? Nudí se a chtěla by něco zničit, ale musí to udělat tak, aby ji neviděla panička. Znič nepozorovaně její oblíbenou knížku, taštičku se šminkami nebo pantofli a dostaň se skrz všechny čtyři levely!

Straight To The Exit 3

16.11.2013
71%
Hra - Straight To The Exit 3
Video se načítá
Pomoci zelené kuličce překonat všechny nástrahy cesty, je hlavním kolem hry Straight To The Exit 3. Nejčastějšími překážkami jsou kořeny, které můžete zničit pouze pomocí bomby stejné barvy. Normální bedny můžete zničit narážením do nich. Dokážete překonat všechny nástrahy?

Snail Bob 5: Love StoryNÁŠ TIP

15.11.2013
96%
Hra - Snail Bob 5: Love Story
Video se načítá
Máme tu opět našeho šnečka Boba a s ním i spousty dobrodružství! Čeká na vás několik desítek úrovní, ve kterých budete muset překonat mnoho záludných překážek. Odměna vás však nemine, vaše cesta totiž směřuje k vaší milované.

Sled Shredding

7.7.2012
78%
Hra - Sled Shredding
Video se načítá
Dostaňte se se Santou co nejdále a získejte tak nejvyšší skóre v postřehové hře Sled Shredding. Na saních budete přeskakovat po střechách domů, přičemž vaše jízda bude stále rychlejší a rychlejší. Naštěstí vám budou stále přibývat nové zkušenosti, které vám pomohou všechny překážky překonat.

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Operate Now Eye Surgery

30.9.2013
80%
Hra - Operate Now Eye Surgery
Video se načítá
Ve hře Operate Now Eye Surgery se stanete očním chirurgem, který musí nahradit starou oční čočku novou intraokulární čočkou. Nejprve musíte vyjmout starou čočku a poté do oka na přesnou pozici vpravit čočku novou, která svými vlastnostmi nahrazuje původní oční čočku. Operujte přesně, abyste…

Doughnut Shooter

3.2.2013
70%
Hra - Doughnut Shooter
Video se načítá
Tentokrát nebudete vystřelovat a spojovat skupinky barevných kuliček nebo míčků ale pravých amerických koblih. Když se Vám podaří vytvořit skupinku tří a více kusů stejné barvy, tak zmizí a Vy dostanete body. Zvládnete odstranit i všechny koblihy i v nádročnějších levelech, kde Vám budou zákeřně…

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…

Pet Grooming Studio

14.11.2013
58%
Hra - Pet Grooming Studio
Video se načítá
Zvládneš se dokonale postarat o kočičku nebo o pejska? Jednoho z nich si totiž na začátku vybereš a pak ho během hry namydlíš, omyješ, usušíš, vyčistíš mu zoubky, zastřihneš drápky a podobně. Je to prostě zvířecí salon.
Hra - Smurfette School Style Makeover
Video se načítá
Šmoulinka je velmi oblíbená dětská postavička, kterou zná snad každý. Je typická tím, že nosí bílé lodičky, šaty a čepici, pod kterou ukrývá zlaté vlasy. Vymysli Šmoulince nový vzhled, aby vypadala moderněji.

Zippy Fish

30.10.2011
70%
Hra - Zippy Fish
Video se načítá
Cílem této hry se krmit se se svou rybkou tak, abyste nasbírali určený počet bodů. V každém levelu je časový limit, během kterého to musíte stihnout. Čím dříve se vám podaří body nasbírat, tím lepší ocenění získáte.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Bugs Bunny Carrot Cakes

10.11.2013
80%
Hra - Bugs Bunny Carrot Cakes
Video se načítá
Upečte si chutný mrkvový koláč s králíkem Bugsem. Králíkovy samozřejmě chutná mrkev, proto mrkvový koláč. Nejdříve si nachystáte ingredience, které budete potřebovat pro přípravu. Pak jednotlivé ingredience smícháte do těsta. Zbytek je už na vás.

Lab Mouse Escape

11.11.2013
75%
Hra - Lab Mouse Escape
Video se načítá
Lab Mouse Escape je logická adventura, ve které musíte pomoci malé myšce utéct z klece v laboratoři. V cestě za svobodou vám však bude stát mnoho překážek, které lze vyřešit pouze vhodným použitím předmětů, které najdete ve svém okolí.

Baby Hazel Backyard Party

12.11.2013
84%
Hra - Baby Hazel Backyard Party
Video se načítá
A máme tu další skvělou hru s miminkem, kterému se musíte postarat o zábavu. Hra začíná uvnitř domu, kde si můžete hrát s panenkou nebo s králíčkem, kterého můžete krmit. Hlavní atrakcí je však párty s přáteli na zahradě, kde můžete provádět mnoho věcí.

Beauty Hair Salon

29.8.2013
85%
Hra - Beauty Hair Salon
Video se načítá
V této hře vlastníte Beauty Hair Salon, do kterého vám přišla mladá zákaznice. Má však prosbu a to takovou, že musí vypadat, co nejlépe protože jde na své první rande. Pomůžete jí, aby vypadala, co nejlépe a okouzlila svého partnera?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.