Oblíbené hry

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Picnic Slacking

12.11.2013
81%
Hra - Picnic Slacking
Video se načítá
A opět další skvělá flákačka!! Jo, na pikniku s rodinou je vždycky nuda, takže se musíte nějak zabavit. Můžete například zkusit setřást jablka ze stromu, házet míčem na koše nebo nafukovat žáby. Dávejte si však pozor, aby vás nenačapala maminka!

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.
Hra - Modish Highlight Hairstyle
Video se načítá
Vžijte se do role kadeřnice a vytvořte postupně ten nejkrásnější účes podle své fantazie hned třem různým slečnám. Jakou délku vlasů zvolíte? Uděláte jim barevné melíry a ozdobíte vlasy nejrůznějšími doplňky? Všechno záleží jen na Vás.

Happy Hairdresser 3

7.8.2013
88%
Hra - Happy Hairdresser 3
Video se načítá
Zahrajte si na kadeřníka! V této hře si můžete vybrat dva herní režimy. Pak budete obsluhovat jak muže, tak i ženy. Vždy budete mít obrázek, jak mají vypadat a podle toho je budete muset ostříhat, učesat a nabarvit vlasy.

Baby Hazel Hair Care

24.8.2013
88%
Hra - Baby Hazel Hair Care
Video se načítá
Máte rádi děti a zároveň jste ráda kadeřnicí? Tak v tom případě je tato hra pro vás jako stvořená. Vaším úkolem v této hře je ostříhat a postarat se o děťátko tak, aby bylo během procedur šťastné a neplakalo. Pokud bude smutné a vyprší vám časový limit, prohráli jste.

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Cutie Hair Salon

1.12.2012
89%
Hra - Cutie Hair Salon
Video se načítá
Cutie Hair Salon je výborná hra pro všechny nadšené kadeřnice, které si chtějí užít vytváření zajímavých účesů. Na začátku si vyberete z nabíkdy jeden účes, který budete chtít své modelce vyrobit. Pak už na vás čeká jen mytí, foukání, stříhání, česání, barvení... Zajímavostí hry je, že na začátku…

Cute Style Design Salon

9.11.2012
91%
Hra - Cute Style Design Salon
Video se načítá
Je tady opravdu moc pěkná kadeřnická hra, která Vás jistě nadchne nejen svou výbornou grafikou. K dispozici dostanete modelku s krásnými dlouhými vlasy a budete na ní moct ukázat své kadeřnické umění. Jak moc jí vlasy zkrátíte i jakou zvolíte barvu je na Vás. Můžete použít žehličku nebo naopak…

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Penguin Battle

10.4.2012
81%
Hra - Penguin Battle
Video se načítá
Zahrajte si bezvadnou hru s tučňáky, kteří se navzájem odstřelují bazukou. Můžete hrát proti kamarádovi, nebo proti počítači. V každém případě musíte správně zamířit, zvolit správnou sílu a zasáhnout nepřátelské tučňáky na protější kře dříve, než se to podaří jim.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Eye Care

6.10.2013
79%
Hra - Eye Care
Video se načítá
Zahrajte si hru, ve které se budete starat o děti a jejich oči. Provedete kompletní oční prohlídku a následně se podrobíte očním testům, jako je rozpoznání písmen nebo číslic. Jako doktor pak musíte zjistit jaká dioptrie je do nových brýlí potřeba.

Catch the Candy Xmas

17.8.2013
94%
Hra - Catch the Candy Xmas
Video se načítá
V logické hře Catch the Candy Xmas se v parném létě pěkně ochladíte. Ocitnete se v zimní krajině. Vašim úkolem bude pomoci roztomilé chlupaté kuličce dostat se k její oblíbené sladkosti. Dokážete to pomocí vystřelovací ruky.

Stylish Hair Salon

5.11.2013
78%
Hra - Stylish Hair Salon
Video se načítá
Udělejte Sáře nový a netradiční účes, ve kterém se bude cítit dobře. Vlasy jí budete mýt, stříhat a nakonec i barvit a doplňovat o nějaký ten doplněk do vlasů. Už máte představu, jaký netradiční účes Sáře uděláte?

Frog Love Candy

28.10.2013
70%
Hra - Frog Love Candy
Video se načítá
Frog Love Candy je logická hra, ve které budete mít v každém kole za úkol za pomoci bonbónů zničit všechny žáby. V cestě vám přitom budou stát různé překážky, které je možné překonat pouze správným mířením. Snažte se být přitom co nejrychlejší, abyste získali vysoké skóre.

Circus Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Circus Slacking
Video se načítá
V cirkusu může být občas nuda, zvláště máte-li dělat nějakou činnost. V této hře máte za úkol plnit různé mini hry, ve kterých například žonglujete, odpalujete klauny nebo klauny malujete. Musíte si však dávat pozor, aby vás nikdo nenachyl.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.