Oblíbené hry

Mario Rain Race

28.8.2013
65%
Hra - Mario Rain Race
Video se načítá
Závodní hry se mohou inspirovat i herní sérií Mario. Ve hře Mario Rain Race se vžijete do pozice Maria a musíte v nehostinném počasí porazit všechny protivníky. Závodí se na čtyřkolkách, které si dokáží poradit s bahnitým terénem. V kariéře je cílem porážet všechny všechny protivníky.

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Run Ram Run

1.11.2013
85%
Hra - Run Ram Run
Video se načítá
Run Rum Run je pěkně zpracovaná skákačka, ve které bude vaším úkolem překonat s ovečkou náročný terén. Po cestě na vás číhají nebezpečí v podobě jam či vražedných ostnů. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce mincí, za které získáte na konci hry body.

Smurfs World Cup

17.1.2014
67%
Hra - Smurfs World Cup
Video se načítá
Volejbal není hra pouze pro lidi. Ve hře Smurfs World Cup se přesvědčíte, že jej umí hrát i Šmoulové. Klíčem k úspěchu je předvídat trajektorii míče, protože jinak nemáte šanci na dobrý úder. Snažte se mířit do částí, kde není protivník. Jinak Vás čekají dlouhé výměny.

Blue Harbour Parking

7.9.2012
68%
Hra - Blue Harbour Parking
Video se načítá
Hra Blue Harbour Parking vás přenese do přístavu, kde jako nováček dostanete opravdu nelehký úkol. Vaší prací bude bezpečně do přístavu zaparkovat všechny příchozí lodě. Při parkování však nesmíte narazit, jinak hra končí a vy budete muset začít úplně odznova.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…
Hra - Tarzan and Jane: Jungle Jump
Video se načítá
Tarzan and Jane: Jungle Jump je dobrodružná skákačka, ve které se s Tarzanem vydáte do nebezpečné džungle. Čeká tu na vás mnoho překážek a nástrah, které musíte překonat pokud se chcete dostat až na konec své cesty. Nezapomeňte sbírat diamanty, které vám přidají body.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Snail Bob 6 Winter Story

22.12.2013
96%
Hra - Snail Bob 6 Winter Story
Video se načítá
Snail Bob k nám přichází v dalším pokračování série, které se jmenuje Snail Bob 6 Winter Story. V tomto díle se ocitnete v kruté zimě, které šnekovi nedělá dobře. Proto se snažte co nejrychleji vyřešit jednotlivé hádanky, abyste šneka dostali do domečku.

Pappa Bounce

22.12.2013
74%
Hra - Pappa Bounce
Video se načítá
Aby se Santa kromě rozdávání dárků také pobavil, potřebuje Vaši pomoc. Cílem je pohybovat s trampolínou tak, abyste Santu vždy odrazili. Pokud Vám vypadne, pak musíte začínat znovu. Kolikrát jej dokážete v řadě odrazit?

Murphyho zákony 6

25.11.2013
60%
Hra - Murphyho zákony 6
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem, znepříjemnit den v práci tomuto sympatickému mladíkovi. Ale, aby se tak mohlo stát, musíte nastrčené věci použít v dané kombinaci s jinými předměty a to ve správný okamžik. Pokud to nestihnete vaše snaha bude nulová. Jeden z tipů, které můžete využít je takový, že mu…

Dr. Cem Animal Hospital

18.8.2013
82%
Hra - Dr. Cem Animal Hospital
Video se načítá
Zahrajte sis zábavnou hru se zvířátky, o která se musíte postarat. Starat se budete například o koně, slůně, opičku nebo pejska. Vždy si vyberete jedno zvířátko a pak si pod rentgenem můžete vybrat, jakou část jeho těla chcete ošetřit.

Bee Amass

18.12.2013
80%
Hra - Bee Amass
Video se načítá
Cílem postřehové hře Bee Amass je naplnit úl medem. Pomozte malé včeličce posbírat med z různých květů a co nejrychleji ho dopravit na volné místo v úle. Dávejte si přitom pozor, aby vám nezemřel ani jeden květ, protože automaticky tak přijdete o jeden život.

Cesta do školy

2.9.2012
84%
Hra - Cesta do školy
Video se načítá
Holčice v této povedené hře nejen pro nejmenší ujel školní autobus a tak se musí vydat na část cesty školy pěšky. Cestou potkává různé lidi a staví se jí do cesty překážky. Dokážete s ní všechno vyřešit a překonat, aby nakonec přece jen svůj autobus dohnala?

Starlight Dream

25.4.2012
88%
Hra - Starlight Dream
Video se načítá
V této skákačce s hezkou grafikou půjde o to, dostat se s roztomilou postavičkou po obláčcích co nejvýše. Jakmile na nějaký obláček skočíte, vytratí se, takže panáčka musíte nasměrovat na nejbližší volný obláček. Čím výše se dostanete, tím vyšší skóre získáte.

The Word Pyramid

15.10.2013
74%
Hra - The Word Pyramid
Video se načítá
Slovní zásoba v anglickém jazyce je hlavním předpokladem ve hře The Word Pyramid. Z nabídnutých písmen je nutné skládat slova do pyramidy. Jakmile uhodnete poslední a nejdelší slovo, pak se můžete těšit na okamžitý postup do dalšího kola. Jste na tom dobře v angličtině?

Dora´s Magical Garden

30.3.2012
70%
Hra - Dora´s Magical Garden
Video se načítá
Vítejte v kouzelné zahradě malé Dory. Zasaďte do květináčků nejrůznější rostlinky, zalijte je a sledujte, jak Vám pěkně porostou. Aby to šlo ještě rychleji, můžete použít kouzelný prášek. Protože se ve hře mluví velice pěkně anglicky, třeba se i něco nového naučíte ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.