Oblíbené hry

Resort oline

23.12.2011
75%
Hra - Resort oline
Video se načítá
V této bezvadné vánoční hře, kterou si oblíbí hlavně dívky, povedete svůj vlastní horský hotel. Tedy spíše se budete starat o spoustu chatiček, do kterých přijedou strávit pěkné dny různé rodiny. Ty na Vás budou mít také požadavky jako je dřevo na topení, úklid nebo ozdoby na sněhuláka. Když jim…

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Space Jumper

28.10.2013
85%
Hra - Space Jumper
Video se načítá
V této super logické hře bude vaším úkolem rozmisťovat prvky tak, abyste dostali kosmonauta až do cíle. Nebude to nic jednoduchého, později budete muset vysílat i dva zároveň. Zapojte logické myšlení a vyřešte tuto zábavnou hru.

Seal Care

30.10.2013
85%
Hra - Seal Care
Video se načítá
Tohle opuštěné mládě, potřebuje vaši péči. Vybrat si můžete ze dvou možností, z volného časového limitu a z časového limitu, kde se budete muset za určitý časový úsek postarat o několik tuleňů. Pomozte mu odstranit nečistoty a přebytečnou srst, aby se mu žilo lépe. Na konci hry můžete tuleně obléci.

Tennis

17.10.2012
72%
Hra - Tennis
Video se načítá
Zahrajte si tento skvěle zpracovaný a realistický tenis a poražte vašeho protihráče v nelítostném souboji. Pravidla a bodování hry je téměř stejné jako ve skutečném tenise, takže vám nic nebrání vychutnat si tento skvělý sportovní zážitek.

Micro Sports

10.9.2013
80%
Hra - Micro Sports
Video se načítá
Vyzkoušejte si tuhle pekelnou pařbu, která vám roztrhá nervy na dranc! Ve hře je spousta miniher, které musíte zvládnout v časovém limitu. Pokud nějaké kolo nezvládnete včas, tak přicházíte o jeden život. Životů máte celkem 7.

Stoneage Sam

17.3.2012
82%
Hra - Stoneage Sam
Video se načítá
Stoneage Sam je skvělá adventura odehrávající se v době kamenné, ve které bude vaším úkolem pomáhat hlavnímu hrdinovi Samovi v nejrůznějších úkolech. Budete sbírat a spojovat předměty, překonávat řeky i vysoké skály, lovit divokou zvěř, zkrátka prožijete pravé dobrodružství v době kamenné.

Super Mario Racing

8.9.2013
70%
Hra - Super Mario Racing
Video se načítá
Super Mario je zase tady! Zahraj si závodní hru, ve které si můžeš vybrat, za koho budeš hrát. Ale ať už si vybereš Maria, jeho přátele nebo naopak nepřátele, vždy se snaž do cíle dojet jako první. Použít k tomu můžeš žluté hvězdičky - když nějakou sebereš, dostaneš zbraň. Některé fungují na jezdce…

Grow RPG

1.11.2013
85%
Hra - Grow RPG
Video se načítá
Ve hře Grow RPG si dobře rozmyslete strategii, jak budete stavět jednotlivé budovy, protože jejich pořadí je rozhodující pro jejich vývoj. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, kdy porazíte zlé démony a věřte, že k tomu vede pouze jedna jediná cesta. Pokud ji nedokážete najít, nezachráníte ani…

Bomb It Kart Racer

5.11.2013
80%
Hra - Bomb It Kart Racer
Video se načítá
Fanoušci šílených závodů se velmi dobře pobaví ve hře Bomb It Kart Racer. Stačí si vybrat řidiče, vozítko a doplňky a můžete vyrazit na trať. Dejte si záležet na tom, abyste se vyhnuli pastím a sbírali mince. Za ně si totiž můžete koupit nové vozidla a také řidiče. Dokážete dojet na prvním místě?

Supermarket Slacking

4.11.2013
87%
Hra - Supermarket Slacking
Video se načítá
Další slacking hra je tu! Vydej se do supermarketu, kde máš sedět u pokladny a prodávat, ale moc tě to nebaví. Místo toho si užíváš činností jako malování rtů, psaní smsky, vytrhávání obočí nebo ježdění na nákupním vozíku.

Raccoon's Towel

5.11.2013
79%
Hra - Raccoon's Towel
Video se načítá
Pomozte malému mývalovi najít jeho ručník, který mu ukradl hloupý farmář. Čeká vás strastiplná cesta plná dobrodružství a nástrah, které musíte zdolat. Podaří se vám najít mývalův ručník?

Sponge Bob Haircuts

4.11.2013
75%
Hra - Sponge Bob Haircuts
Video se načítá
Nejen dámy, ale i Sponge Bob se zajímá o svůj zevnějšek. Pomozte mu vytvořit nový a netradiční účes, který by nečekal. Ve hře mu budete vlasy mýt, žehlit, natáčet nebo i barvit. Už máte představu, jaký účes mu vyberete?

Uno

8.5.2013
80%
Hra - Uno
Video se načítá
UNO je výborná karetní hra, kterou si teď máte možnost zahrát on-lline. Pro ty, kdo se s ní náhodou ještě nesetkali jsou tady pravidla: Vítězí hráč, který se jako první zbaví všech karet. Při svém tahu můžete zahodit jednu kartu, ale jen pokud máte takovou, co má stejné číslo nebo barvu jako je…

Go Go Bee

13.8.2013
85%
Hra - Go Go Bee
Video se načítá
V této hře bude vaším hlavním úkolem dostat med z úlu až přímo do dřevěného kyblíku. Dávejte si pozor, nesmíte ani jeden po cestě vytrousit! Odebíráním prvků si vytvořte cestičku, až ke kyblíku. První levely jsou velmi jednoduché, ale od 8 levelu začne přituhovat. Zvládnete je všechny?

Climbing for Love

14.2.2013
79%
Hra - Climbing for Love
Video se načítá
V této netradiční valentýnské hře se vžijtete do role zamilovaného kluka, který šplhá za svou vyvolenou po nejrůznějších budovách. Abyste postoupili do dalšího kola musíte nasbírat dostek bodů za hvězdičky, srdíčka a další bonusové objekty. Překážet Vám ale budou ptačí hnízda, která Vás nejen…

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Farm Time

3.11.2013
78%
Hra - Farm Time
Video se načítá
Farm Time je zábavná hr , ve které si můžete alespoň virtuálně vyzkoušet práci farmáře. Aby vaše farma mohla prosperova , musíte vysazovat a starat se o různé plodiny, následně je posbírat a poslat v nákladním autě do města na prodej. Chovat budete i několik hospodářských zvířat.
Hra - Make Birthday Cake For My Dog
Video se načítá
Spousta lidí v dnešní době, považuje svých domácích mazlíčků za rovnocenné členy rodiny. Proto není divu, že jim vyrábějí různé dorty a překvapení k jejich svátku. Vyrobte i vy se Sárou pro jeho psa chutný dort, kterou můžete zdobit podle svého stylu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.