Oblíbené hry

My Dear Rabbit

18.7.2013
89%
Hra - My Dear Rabbit
Video se načítá
Chtěli, jste ale nemohli jste mít doma vlastního zajíčka? S hrou My Dear Rabbit, si svůj sen můžete splnit. Úkolem hry je zajíčka potrénovat, vymydlit po náročném tréninku a v neposlední řadě vyčesat a osušit. Aby byl zajíček pěkný, můžete mu vybrat z několika luxusních oděvů.

Pet Bunny

16.7.2013
85%
Hra - Pet Bunny
Video se načítá
A opět tu máme, něco zajímavého pro holky. Pet Bunny je hra s milým zajíčkem, který chce vypadat, co nejlépe. Můžete mu změnit uši, barvu, tvar očí a samozřejmě i srst. Zajíčka si můžete umýt a nakonec i obléci do zajímavých šatů.

My Dear Pony

20.10.2012
82%
Hra - My Dear Pony
Video se načítá
Je tady další super hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát krásný poník. Na začátku s ním půjdete běhat. Přitom si musíte dát pozor, aby nevyběhl z cesty nebo si neublížil na překážkách. Pak je na řadě krmení, kde bude na Vás rozhodnout co může a nemůže jíst. Nakonec…

Rainbow Dash Mix-Up

9.6.2013
74%
Hra - Rainbow Dash Mix-Up
Video se načítá
Nejen pro milovnice krásných poníků je tady opravdu povedená hra na způsob puzzle. Rozdíl je v tom, že už všechny dílky v obrázku jsou, jen se přeházely. Vy musítě měnit pozice vždy dvou dílků tak, aby vznikl zpět celý obrázek. Jak rychle to jednotlivých kolech dokážete?
Hra - Sářina lekce vaření - ovocný dort
Video se načítá
Je tady další recept od učitelky vaření Sáry. Tentokrát se naučíte péct výborný ovocný dort. První musíte udělat těsto a upéct samotný dortový základ. Potom je na řadě poleva a nakonec Vás čeká příprava ovoce a dokončení Vašeho krásného a chutného dezertu.
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…
Hra - Sářina lekce vaření - Kalifornské rolky
Video se načítá
Kalifornské rolky (nebo také sushi) se naučíte vyrábět pod vedením náročné učitelky Sáry. Sami si budete muset vždy nachystat všechny ingredience i nádobí abyste potom zvládli podle pokynů postupně celý výrobní proces tohoto neobvyklého pokrmu. I když to tentokrát bude trošku náročnější, o to líp se…
Hra - Sářina leklce vaření - těstoviny Carbonara
Video se načítá
Učitelka vaření Sára je tady zase, aby Vám tentokrát představila jeden z nejoblíbenějších a nejchutnějších receptů - těstoviny Carbonara. Postupujte přesně podle jejích pokynů v pravé části obrazovky a určitě zjistíte, že to není vůbec tak těžké. A protože je Sára přísná učitelka, budete si muset…
Hra - Sářina lekce vaření - banánové muffiny
Video se načítá
Znáte oblíbenou pečenou dobrotu jménem muffiny? V této hře si je budete moct zkusit samy upéct a to s banánovou příchutí. Nebojte se že byste to nezvládly. Stačí když budete postupovat přesně podle jednoduchýchz instrukcí a určitě budou moc dobré :)
Hra - Sářina lekce vaření - sušenky Pinata
Video se načítá
Všechny milovnice vaření budou mít jistě radost s další lekce vaření od oblíbené učitelky Sáry, která Vás tentokrát naučí originální recept na sušenky inspirované pinatami - tedy sladkostmi plněnými zvířátky. Jako vždy budete muset samy zvládnout celý postup pečení od přípravy ingrediencí až po…
Hra - Sladké rýžové koláčky
Video se načítá
Naučte se originální recept na sladké kulaté rýžové koláčky. Každá část přípravy je navíc malou hrou, ve které dokážete svůj postřeh a rychlost. Omyjte rýži, rozmačkejte ji, uvařte, zabalte do ní sladké překvapení a vše dobře upečte.

Bueno Rufus

2.4.2013
75%
Hra - Bueno Rufus
Video se načítá
Vítejte v opravdu velice rychlém občertvení. Pomozte Rufusovi zvládnout dodělávat všechny objednávky a dávejte správně všechny omáčky na burritos, nachos, polevu na zmrzlinu nebo nápoje do kelímků. Budete stíhat i v pokročilejších levelech?

Traffic Mania

2.2.2013
70%
Hra - Traffic Mania
Video se načítá
Dobrá postřehová hra, ve které se jako policista budete řídit dopravu. Semafory zrovna moc nefungují a tak musíte auta navigovat gesty. Dávejte si však pozor ať do sebe nenarazí!

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.
Hra - Last Minute Makeover - Shop Assistant
Video se načítá
Slečna která je prodavačkou v luxusním obchodě musí dostečně reprezentativně také vypadat. Hlavní hrdinka této hry ale péči o svůj vzhled nestihla a tak bude potřebovat Vaši pomoc, aby všchno stihla napravit. Vyčistěte jí pleť, odstraňte nevzhledné obočí a vyberte i to nejlepší obleční, účes a meke…

Where Am I

28.4.2013
70%
Hra - Where Am I
Video se načítá
Where Am I je zábavná logická hra, ve které je potřeba dostat malou kostku ven z neviditelného bludiště. Jednotlivé stěny bludiště se vám zobrazí pouze když do nich narazíte a to jen na malou chvíli. Vyřešení každého levelu proto vyžaduje dobrou paměť a skvělý orientační smysl.

Maze A Pix

30.5.2013
71%
Hra - Maze A Pix
Video se načítá
Hra Maze A Pix je zajímavá hra. Jde o to dostat se z bodu A do bodu B. Pokaždé musíte najít cestu až nakonec, jakmile jí najdete, tak vznikne krásný obrazec, třeba v podobě býka nebo auta. Ozkoušejte si svůj postřeh. Zvládnete najít cestu z každého levelu?

Break a Wish

1.4.2012
77%
Hra - Break a Wish
Video se načítá
V této super hře typu arkanoid vyzkoušíte svůj postřeh i rychlost. Budete vystřelovat malého chlapíka a ničit jím obdélníčky v horní části hracího pole. Důležité ale je, aby se Vám ho podařilo vždycky zase chytit. To nebude zase tak snadné, protože chlapík se bude různě odrážet a skákat. Abyste…

Base Jumping

14.10.2012
87%
Hra - Base Jumping
Video se načítá
Zaskákajte si s padákem v perfektní postřehové hře Base Jumping a poražte dalších tří soupeřů. Abyste získali prvenství je potřeba seskočit jakmile se objeví nápis Go. Také padák musíte otevřít v pravou chvíli, abyste nepřišli o život a přitom byly dostatečně rychlý.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.