Oblíbené hry

Hra - Equestria Girls Rainbow Dash
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléknout krásnou, mladou, duhovou slečnu, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a doplňků na sebe. Vyberte jí s množství krásných účesů, triček, kalhot, kraťásků, šatiček a samozřejmě bot a nějaké ty doplňky. Na konec jí můžete dát i krásného poníka.

Sue Video Director

13.1.2013
89%
Hra - Sue Video Director
Video se načítá
Staňte se profesionální režisérkou videoklipu a připravte pro natáčení celé hudební vystoupení malé Sue. Zvolte to nejlepší pozadí, druh pódia, osvětlení, efekty do pozadí, oblečení i doplňky pro začínající zpěvačku a tanečnici Sue. Až budete hotové můžete se podívat, jak by celý klip vypadal ;)

Friut Ninja Kitchen War

20.2.2013
71%
Hra - Friut Ninja Kitchen War
Video se načítá
Série her Fruit Ninja patří mezi velmi povedená dílka. Ani tento díl není výjimkou. Máte dostatečně rychlé reakce a stihnete pokrájet všechnu zeleninu? Do cesty se Vám občas připlete také žába, které se musíte vyhnout, jinak se Vám přilepí na nůž a budete jím pohybovat mnohem pomaleji. Cílem je…

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Dora Real Haircuts

2.8.2013
86%
Hra - Dora Real Haircuts
Video se načítá
Další skvělá kadeřnická hra, ve které budete česat holčičku Doru. Její vlásky můžete ostříhat nebo prodloužit. Dále můžete použít kulmu na jejich zvlnění nebo žehličku na narovnání. Taktéž je můžete nabarvit jednou z mnoha pestrých barev.

Barbie Real Haircuts

31.7.2013
86%
Hra - Barbie Real Haircuts
Video se načítá
Zahrajte si na šikovnou kadeřnici a vytvořte slečně ten nejlepší účes! K dispozici budete mít ostré nůžky, fén, kulmu nebo žehličku na vlasy. Nechybí ani paleta pestrých barev, které můžete na výsledný účes použít. Jako bonus pak můžete přidat nějakou ozdobu.
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.

Santa's Real Haircuts

30.7.2013
86%
Hra - Santa's Real Haircuts
Video se načítá
Máte rádi kadeřnické hry? Tak tahle se vám bude líbit! Vaším úkolem bude hýčkat samotného Santu a jeho plnovous. No, vousy mu můžete ostříhat nebo úplně oholit a následně mu je díky fialové lahvičce všechny vrátit. Dále můžete jeho vousy nabarvit na jednu z pestrých barev a na závěr přidat mašličku…

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Glam Hair Salon

20.8.2013
74%
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Další hra ze série Real Haircuts, tentokrát se jedná o styl glam. Vytvoř slečně na hlavě co nejbláznivější účes plný barev, vlnitých vlasů, rovných vlasů, třpytek, ozdob... Vše je jen na tobě. A pamatuj si, že ona se bude usmívat skoro vždycky.

Presidential Paintball

24.10.2012
68%
Hra - Presidential Paintball
Video se načítá
Presidential Paintball je perfektní střílečka, ve které však nebudete hrát za vojáky či odvážne hrdiny, ale za americké politiky. Nelítostný souboj v paintballu se bude odehrávat v budově, kde se můžete skrýt za různé překážky a v pravou chvíli zasáhnout vašeho soupeře.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Electricman 2

25.3.2012
78%
Hra - Electricman 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou bojovku, ve které budete muset Electricman zničit všechny nepřátele. Vaší jedinou zbraní je bojové umění, které však ovládáte dokonale. Předveďte nepřítelem pár z vašich nejlepších kousků a pošlete je k zemi.

Chaos Bouncie

18.7.2013
80%
Hra - Chaos Bouncie
Video se načítá
Máme tu pro vás hru na skóre, kterou zvládne každý z vás. Máte 10 kuliček, které musíte šikovně vystřelit. Musíte je vystřelit tak, aby se co nejdéle odrážely. Čím déle se odrážejí, tím větší skóre. Později dostanete 5 kuliček navíc, které se budou určitě náramně hodit. Tak kdo z vás bude TOP?

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…
Hra - Fluffy Monsterette Makeover
Video se načítá
Fluffy je nadpřirozená bytůstka, která ve svém pohádkovém světě rozhodně nepatří k nejkrásnějším. Na Vás teď čeká nelehký úkol, aby se začala podbat více víle, než nevzhlednému skřítkovi ;) Dokážete to za pomoci nejrůznějších pleťových masek a svých kosmetických dovedností?

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Čokoládová Pizza

2.8.2012
90%
Hra - Čokoládová Pizza
Video se načítá
Máte rády sladkosti i pizzu? V této super hře o vaření jsou tyto dvě pochoutky spojené v jedno a naučíte se upéct chutnou čokoládovou pizzu. Podle podrobného návodu to jistě zvládnete. Všechno ale budete muset dělat sami (i vyndávat věci ze skřínek), a tak Vás virtuální vaření bude určitě i bavit.

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.