Oblíbené hry

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.

Rapunzel Hairstyle

7.4.2013
86%
Hra - Rapunzel Hairstyle
Video se načítá
Užijte si tuto super kadeřnickou hru inspirovanou pohádkou Na vlásku. Právě dlouhé krásné vlasy princezny budete mýt, sušit a česat, abyste pak mohli popustit uzdu své fantazii při stříhání, barvení a vytváření nejrůznějších účesů. Je jen na Vás, jestli princezně necháte vlasy dlouhé, nebo ji…
Hra - Japanese Spa Facial Beauty
Video se načítá
Staňte se odbornicí na krásu v další z velice oblíbených her, kde si vezmete na starost mladou slečnu a její pleť a to od úplných základů, až po konečné líčení. Tentokrát bude Vaše svěřenkyně z Japonska a jako vždy začnete s čištěním, aplikací výživných masek, úpravou zanedbaného obočí. Make up s…

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

Paws to Beauty

21.2.2013
80%
Hra - Paws to Beauty
Video se načítá
Je tady další krásná hra s roztomilými zvířátky. Na začátku si zvolíte hned ze čtyř pejsků a kočiček toho mazlíčka, který se Vám bude líbit nejvíce a pustíte se do jeho přípravy na výstavu. Co všechno bude potřebovat? Určitě musíte začít pečlivým koupáním, sušením a česáním. Nesmíte zapomenout ani…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Cupcake Quiz

1.12.2012
84%
Hra - Cupcake Quiz
Video se načítá
Jaké dortíky máte nejraděj? Odpovězte na otázky v tomto zábavném testu a dozvíte se, jaký druh dortu se k Vám nejvíce hodí. Zkuste volit opravdu podle toho co máte rády a nechte se překvapit jestli se hra opravdu trefí do Vašich chutí ;)

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Ztracené štěňátko

21.9.2012
71%
Hra - Ztracené štěňátko
Video se načítá
V této výborné postřehové hře plné roztomilých pejsků budete hledat ztracené štěňátko. Jeho majitel Vám vždycky na začátku kola ukáže fotku a Vy pak musíte určit, které štěně z mnoha v parku je to pravé. Postupem levelů bude v parku čím dál více pejsků a tak bude hra náročnější.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Gluey 2

27.6.2012
79%
Hra - Gluey 2
Video se načítá
V logické hře Glue 2 bude vaším úkolem takticky odebírat z hrací plochy barevné prvky a to tak, aby množství prvků v nádobě nepřekročilo určitou hranici. Po každé když necháte nějaký barevný prvek zmizet, další přibudou. Zejména proto je důležité odstraňovat ty největší prvky.

Liquid Measure 2

23.3.2012
80%
Hra - Liquid Measure 2
Video se načítá
Pokud máte rádi logické hry, tato vás dozajista potěší. Úkol je poměrně jasný - nalít do připravených nádob přesné množství vody. Řešení jednotlivých levelů však už takové lehké nebude a určitě si nad nimi pořádně potrápíte hlavu.

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Winx Puzzle

12.8.2011
70%
Hra - Winx Puzzle
Video se načítá
Panenky Winx jsou velmi oblíbené a proto není divu, že vzniká plno her s touto tématikou. Jednou z nich je i naše online puzzle. Sestavit toto puzzle není obtížné, stačí klikáním poskládat kousky do správné polohy.

Winx Tecna

10.1.2013
75%
Hra - Winx Tecna
Video se načítá
Zase je tady jedna z víl Winx aby se od Vás nechala učesat a obléknout. Kromě klasicky zajímavých a docela odvážných šatů, kterých má v šatníku opravu hodně, jí vyberte i některé ze super bot. Nezapomeňte ani na krásná vílí křídla, která k ní neodmyslitelně patří.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.