Oblíbené hry

Duck Life 4

11.12.2013
72%
Hra - Duck Life 4
Video se načítá
Duck Life 4 je pokračování známé herní série, ve které bude vaším cílem vytrénovat malé káčátko na silného závodníka. Začínat budete téměř od nuly, avšak po pár trénincích a vyhraných závodech získáte dostatek síly a energie, abyste se mohli zúčastnit i samotného šampionátu.

Duck Life

11.12.2013
70%
Hra - Duck Life
Video se načítá
V oddechové hře Duck Life se budete starat o malé káčátko, které se chce stát závodníkem. Aby se mu tento sen splnil, budete ho muset trénovat v různých disciplínách a kupovat mu hodně potravy, z níž získá energii potřebnou nejen k samotnému tréninku, ale i k závodům.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
Elza potřebuje opět vaši pomoc s výběrem účesu, šatů a doplňků. Uděláte její celkový makeover?

Ninja Miner 2

19.4.2014
68%
Hra - Ninja Miner 2
Video se načítá
Ninja Miner má již druhý díl. Staneš se opět sběračem drahokamů. Musíš najít cestu ve spletitých chodbách, k čemuž ti mohou pomoci různé nástroje nebo používání pák, které regulují hladinu vody.

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Ariel Real Haircuts

13.2.2014
88%
Hra - Ariel Real Haircuts
Video se načítá
Navrhněte princezny Ariel nový účes, kterým by uchvátila celou podmořskou říši. Vlasy jí můžete barvit, natáčet žehlit a všemožně stříhat. Nakonec jí můžete vybrat hezké oblečení a doplňky.
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Sponge Bob Haircuts

4.11.2013
75%
Hra - Sponge Bob Haircuts
Video se načítá
Nejen dámy, ale i Sponge Bob se zajímá o svůj zevnějšek. Pomozte mu vytvořit nový a netradiční účes, který by nečekal. Ve hře mu budete vlasy mýt, žehlit, natáčet nebo i barvit. Už máte představu, jaký účes mu vyberete?

Monster High Toralei

28.4.2012
72%
Hra - Monster High Toralei
Video se načítá
Toralei z Monster High chce novou vizáž, jak by měla podle Vás vypadat? Jaké jí vyberete šaty a účes? Rozhodně by měla být pořádná kočka ;)

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?

Thrill Rush

25.7.2013
78%
Hra - Thrill Rush
Video se načítá
Zajezděte si spolu s hrdinou hry Thrill Rush na horské dráze a pokuste se po cestě nasbírat co nejvíce peněz. Protože horská dráha se pomalu rozpadá, budete se muset vyhýbat různým překážkám, které by vás mohly s dráhy shodit a vy byste museli začínat znova.
Hra - Sářina lekce vaření - čokoládové sušenky
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové sušenky. Naučte se je péct pod vedením zkušené učitelky vaření Sáry. Určitě si užijete spoustu zábavy při přípravě těsta, míchání i závěrečném zdobení. A jestli na tuto pečenou dobrodu dostanete při hraní chuť, zkuste si ji třeba podle vyrobit i ve skutečnosti ;)

Sliding Cubes

30.3.2013
70%
Hra - Sliding Cubes
Video se načítá
Popadněte kostky a rychle s nimi na jejich místo! No, nemusíte se honit, čas Vás tu netlačí, hlavní však je, dosadit všechny kostky na své místo, které je někde na vyhraničeném poli.
Hra - Equestria Girls Sweetshop
Video se načítá
Máme zde další hru, která se váže k seriálu My little pony a k navazujícímu filmu Equestria girls. Pinkie Pie si otevřela obchod se sladkostmi a potřebuje tvou pomoc. Budeš obsluhovat zákaznice a balit bombóny. Za každou prodanou položku dostaneš určitý počet peněz, přičemž v každém kole musíš…
Hra - Equestria Girls Applejack
Video se načítá
Pro všechny milovnice poníků je tady slečna, která k nim má opravdu hodně blízko a potřebuje vaši radu ohledně svého nového vzhledu. Jaké by měla mít oblečení, účes, barvu melírů nebo i doplňky spojené s chovem poníků.
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.
Hra - Equestria Girls Twilight Sparkle
Video se načítá
Pod tímto docela složitým názvem se skrývá moc povedená hra, ve které budete oblékat, česat a celkově upravovat zajímavou bytost. Je jen na vás jak bude nakonec vypadat, protože možností volby máte opravdu hodně. Dáte jí třeba andělská křídla?
Hra - Equestria Girls Pinkie Pie
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete oblékat hezkou slečnu z Ponyville. Pinkie Pie potřebuje vaši pomoc s výběrem účesu a oblečení. Tak neváhejte a pusťte se do toho! Vyberte jí krásný účes, oblečení a nějaké ty módní doplňky. V poslední fázi jí dejte krásného poníka.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.