Oblíbené hry

Hra - Wydowna Spider Hair Spa & Facial
Video se načítá
Wydowna ze seriálu Monster High je pavoučí žena, která se chce také líbit klukům, a proto potřebuje změnu celkového image-u. Vytvoř jí ho za pomocí pleťových masek, make-upu a oblečení.
Hra - Monsterfy Justin Bieber
Video se načítá
Pomozte Draculaura s celkovou proměnou třech jejích nejlepších kamarádů. Proměňte každého z nich na Justina Biebera a najdete mu přítelkyni, podle představ. Podaří se vám?

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…
Hra - Fashion Dress Up & Makeover
Video se načítá
Máme tu pro vás další hru, ve které budete líčit a upravovat mladé slečny. Tak si dejte pořádně záležet.
Hra - Blissville Community Hospital
Video se načítá
Vybavte si svou vlastní nemocnici zaměstnanci a pacienty. Každého z nich můžete obléknout a dát do různé pokoje nebo před vchod. Bude vaše nemocnice nejpestřejší?
Hra - Which My Little Pony Character Are You?
Video se načítá
Zjistěte, který z poníků bys byla ty! Abyste se to dozvěděli musíte vyplnit test a počkat na výsledek. Pak se dozvíte jaký druh poníka jste a jaký máte charakter.
Hra - Which Inside Out Character Are You?
Video se načítá
Která postavička z filmu V hlavě si nejvíce podobná? Over si to menším testem a zjisti to!
Hra - Cinderella Love on the Run
Video se načítá
Pomozte Popelce, aby si dokázala získat srdce mladého prince a pomozte jí splnit několik úkolů, které si připravila. Podaří se vám je dát dohromady?

Cinderella Blind Date

16.4.2016
86%
Hra - Cinderella Blind Date
Video se načítá
O Popelku se zajímají dva rozdílní chlapci, ovšem každý má své kouzlo. Udělejte si menší test a zjistěte, který z nich je pro Popelku ideální na rande. Po výběru se můžete pustit do výběru šatů, oblečení a doplňků.
Hra - Disney High School Love
Video se načítá
Pomozte Rapunzel, aby si získala Flynna svým vzhledem a skvělou povahou. Aby si ho získala musíte ji a její kamarádky obléci, přichystat zamilovaný dopis a nakonec projít úspěšně testem. Podaří se vám je dát dohromady?
Hra - Jennifer Rose Flirting Fashionista
Video se načítá
Vyzkoušej si projít s Jennifer pět náročných kol. V každém tě nejdříve čeká vybírání oufitu, který si Jennifer vezme na rande. Pak je potřeba najít pět důležitých věcí s sebou. A nakonec už tě čeká samotné randění - při něm ale nesmí Jennifer nikdo nachytat.

Match Match Date

26.8.2013
89%
Hra - Match Match Date
Video se načítá
Jak by podle vás mělo vypadat a probíhat ideální romantické rande. Scénu z takovéto schůzky můžete vytvořit podle vlastní fantazie v této super hře. Nejdřív zvolíte pro zamilovaný pár jména, potom barvu vlasů, oblečení a všeho ostatního. Pak se pusťte do úpravy samotné scény.

Dino Run

3.12.2013
72%
Hra - Dino Run
Video se načítá
Zajímavá hra, ve které se snažíte utéci s dinosaurem před padajícími meteority. Po cestě můžete sbírat vajíčka a hlavně kosti, za které pak můžete dinosaura vylepšovat. Vylepšení naleznete v menu pod položkou

Puppy Racer

25.8.2014
78%
Hra - Puppy Racer
Video se načítá
Staňte se tím nejlepším psím závodníkem a natřete ostatním. Vaším úkolem je zvítězit, nebo se dostat alespoň a jednu ze tří příček. Každým kolem se úroveň hry a překážek bude zvyšovat proto musíte být obezřetní.

Football Babe Dressup

31.8.2014
55%
Hra - Football Babe Dressup
Video se načítá
Oblečte tuto slečnu jako americký fotbalistka. Vše, co budete potřebovat najdete v jejím šatníku. Tak směle do toho.

Harry the Hamster 2

15.12.2014
70%
Hra - Harry the Hamster 2
Video se načítá
Ve druhém díle oblíbené hry máš opět za úkol pomoci křečkovi. Je potřeba najít všechny části zlatého kola. Ty se ale ukrývají doslova po celém světě. Sbírej všechny předměty, které ti pomohou dostat se dál.

Petscape

28.3.2015
71%
Hra - Petscape
Video se načítá
Vaším úkolem v této postřehové hře bude dostat kočičku nebo pejska co nejdále po cestě plné překážek. Překážky je možné zdolat pouze za pomoci skoků, jejichž velikost však musíte dobře odhadnout, abyste bezpečně dopadly a mohli pokračovat v cestě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.