Oblíbené hry

Ariel's Juice Box

4.12.2015
69%
Hra - Ariel's Juice Box
Video se načítá
Ariel si otevřela menší bufet s ovocnými nápoji, pomozte jí s jejich mixováním a podáváním zákazníkům. Prodejte je, co nejvíce, aby byla Ariel spokojená.

Ariel's Prince Crush

11.7.2015
68%
Hra - Ariel's Prince Crush
Video se načítá
Ariel by se chtěla zabavit různými činnostmi, které jí princ zakázal. Během jednotlivých úloh musíte dávat pozor, aby vás neviděl. Dokážete vyhrát?
Hra - Medvídek Pú jde na karneval
Video se načítá
Roztomilý oblíbený seriálový hrdina Medvídek Pú se rozhodl, že vyrazí na karneval. Pomůžete mu vybrat tu nejlepší masku? Stane se pirátem nebo třeba přímo jedním ze svých kamarádů?

Disney Princess PJ Party

14.10.2015
86%
Hra - Disney Princess PJ Party
Video se načítá
Prožijte společně třemi princeznami hezký večer v pyžamu. Vaším úkolem bude obléci každou z nich, připravit chutný drink a nakonec nalakovat nehty podle výběru. Postaráte se o každou z nich?

Ariel's Princess Spell

2.6.2015
81%
Hra - Ariel's Princess Spell
Video se načítá
Pomozte Ariel namícháme nápoj, po kterém bude mít navždy nohy. Pomůžete jí a trefíte se do správné kombinace?
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
Ariel a Elsa se zamilovali do Erica, ale vybrat si může jen jednu. Pomoz Ariel i Else s výběrem šatů a nech rozhodnout Erica, která z nich se mu líbí víc. Bude to vaše favoritka nebo ne?
Hra - Modern Princess Career Interview
Video se načítá
Vyberte si tři princezny a připravte je na pohovor. Každá z nich musí mít vhodné oblečení a doplňky. To vybíráte podle jejich zaměstnání, o které se ucházejí. Bude jejich šéf spokojený nebo ne?

Super Princesses

13.10.2015
90%
Hra - Super Princesses
Video se načítá
Proměňte klasické princezny na statečné superhrdinky. Vyberte pro každou z nich vhodný kostým, v ktomu by se cítila nejlépe a vypadala krásně. Bude každá z nich s výběrem nadšená?

Disney's Got Talent

19.3.2016
87%
Hra - Disney's Got Talent
Video se načítá
Princezny se zúčastnili soutěže, ve které mohou prezentovat svůj talent. Pomozte každé jedné, aby přešli přes porotu. Podaří se vám to nebo ne?

Detective Jealous

12.11.2015
56%
Hra - Detective Jealous
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře je být detektivem a odhalit, nebo spíše zachytit na fotoaparát nevěru, pro zákazníka. Dokážete používat fotoaparát ve vhodné chvíli?

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Dokonalá kočička

31.7.2012
78%
Hra - Dokonalá kočička
Video se načítá
Vytvořte podle sebe kočičku tak, aby se Vám opravdu co nejvíce líbila. Vyberte jí barvu, kožíšek, obojek, výraz, druh očí, tvar ocásku a třeba i nějaký obleček.

Snow White Real Haircuts

23.4.2015
74%
Hra - Snow White Real Haircuts
Video se načítá
I Sněhurka potřebuje upravit účes, aby se líbila trpaslíkům. Dnes se vkládá do Tvých rukou. Dokážeš jí vytvořit originální účes, kterým zaujme a zároveň bude vypadat trendy?

Disney Naughty Girls

5.11.2015
79%
Hra - Disney Naughty Girls
Video se načítá
Oblečte tři princezny do rebelského oblečení, aby mohli vystoupit na jednom koncertě. Budou se všechny ptri divákům líbit?

Disney Photo Booth

20.4.2016
85%
Hra - Disney Photo Booth
Video se načítá
Princezny by si chtěli vytvořit nové fotografie, aby měli na sebe krásné vzpomínky. Pomoz jim s výběrem dekorací a výtvorem krásných fotek. Budou s výsledkem spokojené?
Hra - Modern Princess Cover Girl
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a dostaňte ji na titulní stranu módního časopisu. K tomu ji samozřejmě musíte obléci, vybrat make-up a ozdobit titulní stranu. Zvládnete to?
Hra - Ariel Breaks Up With Eric
Video se načítá
Ariel zjistila, že ji Eric podvádí a proto se rozhodla, že se odstěhuje a najde si jinou lásku. Pomoz jí s balením a výběrem nového oblečení, aby si ji všiml nový partner.
Hra - Barbie Skating With Princesses
Video se načítá
Vyberte pro každou princeznu krásný outfit od hlavy až k patě. Každá z nich může být individuální a krásná. Vyberte to nejlepší.

Disney Princess Hipsters

1.12.2015
86%
Hra - Disney Princess Hipsters
Video se načítá
Oblečte princezny jako moderní hipsterské dívky z dnešní doby. Každá z nich má originální doplňky, šaty a účes. Vyberte pro každou z nich nejkrásnější věci.

Ice Queen Fashion Day

3.8.2017
78%
Hra - Ice Queen Fashion Day
Video se načítá
Další slečna, co má plný šatník a neví, co si na sebe mí vzít. Vyberte ji nějaké slušivé šaty a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.