Oblíbené hry

Chief

15.7.2013
75%
Hra - Chief
Video se načítá
Staňte se indiánským náčelníkem v super logické hře Chief a pokuste se dostat všechny lidi zpět do jejich táborů. Aby se vám to podařilo, je potřeba nejprve odstranit z cesty všechny překážky, které vám blokují cestu. Hra kromě logického myšlení vyžaduje i značnou dávku šikovnosti, protože dostat…

Min Hero: Tower of Sages

28.7.2013
70%
Hra - Min Hero: Tower of Sages
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou dobrodružnou hru! Vybrat si můžete postavu chlapce či dívky a následně se vydat na dobrodružnou cestu. Ocitnete se ve fantasy světě, který nabízí několik úrovní se zamčenými dveřmi. Abyste je otevřeli a dostali se do další úrovně, musíte porazit vždy několik dobrodruhů, jako…

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Dress-up Emo girl

3.11.2015
34%
Hra - Dress-up Emo girl
Video se načítá
Zahrajte si jednoduchou hru a poskládejte si z jednotlivých částí oblečení emo holčička. Vybrat její můžete výraz, ale i oblečení a vylepšení.
Hra - Hello Kitty závody na bruslích
Video se načítá
Zúčastněte se super závodů na kolečkových bruslích, kde si jako svého reprezentanta budete moct vybrat některou z roztomilých kočiček seriálu Hello Kitty. Pohybujete se střídavým mačkáním kláves Z a X. Připravit se, ke startu, pozor, TEĎ!

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Oggy Fries

14.1.2014
73%
Hra - Oggy Fries
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, která otestuje vaší rychlost a postřeh! Budete hrát za kocoura Oggyho, který hlídá hranolky. Jenže škodíků je tolik, že budete muset být opravdu rychlí, abyste je všechny zničili. Snažte se je plesknout dříve, než vám ukradnou všechny hranolky.

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Build a Planet

26.9.2015
78%
Hra - Build a Planet
Video se načítá
V této pěkně zpracované hře bude vaším úkolem vybudovat vlastní planetu. S hlavním hrdinou musíte postupně dotvářet nové a nové prvky a vaši původně malou planetku neustále rozšiřovat. Ve hře je důležité i logické myšlení, protože jednotlivé herní prvky je potřeba vhodně kombinovat.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Křeččí restaurace

15.3.2012
84%
Hra - Křeččí restaurace
Video se načítá
Křečci u lesa se rozhodli otevřít si vlastní restauraci. Samozřejmě mají své speciální jídlo, ale jinak je potřeba je obsluhovat jako v každém jiném podniku. Vžijte se do křečka číšníka a splňte všechna přání svých hostů.

Banana Monkey

9.10.2012
68%
Hra - Banana Monkey
Video se načítá
Staňte se na chvíli malou opičkou, která touží po banánech. Ty se ale objevují v herním poli plném nebezpečných plazících se hadů. Dokážete prokličkovat ke svému banánu vždy tak, aby Vás žádný had nekousl?

World Strongest Monkey

9.11.2012
84%
Hra - World Strongest Monkey
Video se načítá
Kdo je nejsilnější opice na světě? Bude to Váš gorilí závodník? Poměřte své síly s ostatními a zkuste vyhrát v několika náročných disciplínách jako jako je vzpírání, zvedačky, házení do dálky, rovnováha nebo boxování. Aby Váš závodník vyhrál, budete potřebovat dobrý postřeh, přesnost a rychlost na…

Opice a banány

7.10.2012
75%
Hra - Opice a banány
Video se načítá
Vyzkoušejte svůj postřeh v této pěkné hře s roztomilými opičkami. Vašim úkolem bude ukrást velké gorile její banány. Samozřejmě Vás při tom nesmí nachytat. Správný okamžik nastane vždycky, když jedna z opiček odpoutá její pozornost. Kolik banánů se Vám podaří v omezeném čase získat?

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Jade Wolf 2

28.5.2015
83%
Hra - Jade Wolf 2
Video se načítá
V této hře budete hrát za vlka a vaším úkolem bude prozkoumat tento tajmený svět plný překážek a nepřátel. Dokážete se dostat co nejdále a dokončit tuto hru?
Hra - Boots Carnival Adventure
Video se načítá
Kolik gólů dokážeš nasázet ve stolním hokeji? Chce to trochu cviku a jistě si budeš stát dobře. Snaž se protivníka překvapit nečekaným odrazem, který bude rozhodující. Jak daleko se dostanete?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.