Oblíbené hry

Hra - Princess Elsa in the Nightclub
Video se načítá
Elsa chce jít poprvé do nočního podniku a proto potřebuji vaši radu, například s výběrem oblečení. vyberte její oblečení, drink a najděte jejího nového chlapce, do kterého by se mohla zamilovat.
Hra - Elsa Leaving Jack Frost
Video se načítá
Elsa si není jistá, zda ji Jack skutečně miluje tak, jak by chtěla. Proto se rozhodla, že se přestěhuje a že mu zanechá vzkaz. Pomozte jí s odchodem od Jacka. Ale bude si při odchodu skutečně jistá?

Love Me 2

30.6.2014
75%
Hra - Love Me 2
Video se načítá
Je tu druhé pokračování Love Me! Brouzdejte ulicemi s touto ženou, která chce všechny chlapy. Choďte po ulici a hypnotizujte je. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další žena tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Zvládnete je všechny ulovit?

Naruto dress up

28.1.2013
68%
Hra - Naruto dress up
Video se načítá
Zábavná oblékací hra, ve které si do šatů navlečete známé postavičky ze seriálu Naruto. Postavičky, které si budete moci obléknout, jsou Sakura, Temari a Hinata. K dispozici budete mít velkou spoustu šatů a doplňků.

Sakura Dress Up

19.1.2014
65%
Hra - Sakura Dress Up
Video se načítá
Znáte postavičky z Naruta? Sasuke, Sakura a Naruto by potřebovali od tebe pomoci s výběrem šatů. Pomůžeš jim?

Pursuit of Hat 2

12.12.2014
70%
Hra - Pursuit of Hat 2
Video se načítá
Máme tu skvělé pokračování hry, ve které musíte dopravit panáčka k jeho milovanému klobouku. V cestě vám však stojí několik překážek, které neprojdete bez obětování nějaké části svého těla. Nebojte, končetiny si můžete přilepit zpět.

Cake's Tough Break 2

20.10.2014
76%
Hra - Cake's Tough Break 2
Video se načítá
Pomozte tomuto tvorečkovi se dostat až ke klobouku. Dávejte pozor, abyste nespadnuli nebo samotný klobouk. Podaří se vám vyřešit všechny levely?
Hra - Červený pokojíček pro panenku
Video se načítá
Určitě jste si jako malé rády hrály s domečky pro panenky. Nebo si ještě s chutí nějaký postavíte? V této hře na Vás jeden takový čeká. Kam umístíte jednotlivé pokoje a jak nábytek rozestavíte? Zkuste si postupně třeba rovnou více variant :)
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.
Hra - LadyGaga in Concert Makeover
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkací hru, která se vám bude určitě líbit. Oblečte si svoji oblíbenou popovou zpěvačku Lady Gagu. Můžete vybírat, spoustu účesů, různého oblečení a doplňků. Tak která z vás dokáže nejlépe vyšperkovat tuto zpěvačku?

Cool Daddy Makeover

18.7.2014
86%
Hra - Cool Daddy Makeover
Video se načítá
Připravte tohoto sexy tatínka na vycházku se svou dcerou. nejdříve potřebuje oholit, vybrat nový účes a šaty. příjemnou zábavu.
Hra - Kim Kardashian Halloween Costumes
Video se načítá
Kim Kardashian se letos neumí rozhodnout, na jakou celebritu by se měla převléknout. Rozhodněte o tom náhodným výběrem a smícháním tří různých ingrediencí. Najděte všechny možnosti.

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Marge Simpson

2.2.2014
69%
Hra - Marge Simpson
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléci Marge Simpsonovou. Můžete jí obléci do jejich klasických šatiček nebo vybrat i jiné, nové šaty. Volba je pouze na vás.

Simpsonmaker

20.3.2012
85%
Hra - Simpsonmaker
Video se načítá
Fanoušky seriálu Simpsonovi jistě potěší tato hra, ve které si budete moci vytvořit vlastního "Simpsona". Změnit můžete vše od tvaru hlavy, až po pozadí na kterém bude postava stát. Výsledný obrázek si navíc můžete jednoduše vytisknout.
Hra - Mouscedes King's Luxurious Spa Day
Video se načítá
Proměňte šedou myšku na hvězdu a udělejte z ní přitažlivou mladou slečnu. K tomu jí musíte udělat několik procedur, vybrat správný make-up a šaty. Zvládnete to?

Create a Rat

11.5.2014
79%
Hra - Create a Rat
Video se načítá
Potkan sice nepatří mezi nejoblíbenější zvíře, ale i tak z něj můžete udělat milé a přítulné zvířátko. Tak směle do toho.

Journey of the Mouse

6.8.2013
84%
Hra - Journey of the Mouse
Video se načítá
V roli laboratorní myšky vás čeká mnoho bludišť plných nástrah. Vyhněte se ozubeným točícím se kolům, nespadněte do díry, nenechte se zabít elektrickým ohradníkem, utečte kočce. Cestou je třeba sbírat jídlo, díky kterému si můžete kupovat vylepšení. Pro ukončení každé úrovně je třeba dostat se k…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.