Oblíbené hry

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Twin cat warrior 2

12.8.2013
84%
Hra - Twin cat warrior 2
Video se načítá
Jestli jste hráli hru Fireboy And Firegirl, tak se vám určitě bude líbit tato hra, ve které budete hrát za dva kočičí válečníky. Abyste postoupili do dalšího levelu tak musíte sesbírat všechny mince a pak směřovat do cíle. Dávejte si pozor, abyste nespadli do vody. Podaří se vám zdolat všechny…

Counter Strike 1.6

24.8.2013
71%
Hra - Counter Strike 1.6
Video se načítá
Tento Counter Strike je online předělávkou velmi klasické multiplayerové počítačové hry. I když jde o spíše typicky klučičí hru, třeba tě bude bavit i tak. Ve hře tě čeká převážně střílení a schovávání se, různé zbraně, různí nepřátelé. K dispozici jsou jak single player módy (můžete přidat…

BlastWave: Lost at Sea

29.5.2012
82%
Hra - BlastWave: Lost at Sea
Video se načítá
Ve hře BlastWave: Lost at Sea se vydáte zachraňovat lidi, kteří se ztratili v oceánu. Lidi musíte dostat až na místo, odkud je vyzvedne helikoptéra a to jen za pomoci vytvoření vodního víru. Dávejte si však pozor na překážky a na nebezpečné zóny plné žraloků.

School Bus License

13.9.2013
71%
Hra - School Bus License
Video se načítá
Řídit auto není nic snadného, ale není to nic proti tomu, když bys chtěla řídit školní autobus. Teď si to můžeš zkusit. Snaž se řídit opatrně, ale přitom rychle, abys stihla děti dovézt do školy. Plň dané úkoly a dávej si pozor, abys nevjela na žlutou plochu.

Dinner Party Slacking

8.2.2014
86%
Hra - Dinner Party Slacking
Video se načítá
Sarah je na narozeninové oslavě, kde by se měla chovat slušně a bavit se s přáteli, ale jí se nechce. Proto potřebuje vás, aby se mohla zabavit sama. Pomozte jí vypít celý džus, sníst všechny chlebíčky a zahrát si se psem. Ale pozor, nesmí vás přichytit její kamarádka a všechny úkoly musíte…

Sushi Cat 2 TGP

9.1.2013
90%
Hra - Sushi Cat 2 TGP
Video se načítá
Pusťte roztomilou kulatou kočičku na překážkovou dárhu, kde na ní čekají nejrůznější dobroty. Vašim cílem je odhadnout dobrý okamžik a nejlepší místo pádu tak, aby cestou sebrala co nejvíce jídla a spadla do pelíšku odznačeného co nejvíce body. Když se v kadém kole dostatečně nají, postoupíte dál.

Chaos Bouncie

18.7.2013
80%
Hra - Chaos Bouncie
Video se načítá
Máme tu pro vás hru na skóre, kterou zvládne každý z vás. Máte 10 kuliček, které musíte šikovně vystřelit. Musíte je vystřelit tak, aby se co nejdéle odrážely. Čím déle se odrážejí, tím větší skóre. Později dostanete 5 kuliček navíc, které se budou určitě náramně hodit. Tak kdo z vás bude TOP?
Hra - Toralei Stripe as Cat Tastrophe
Video se načítá
Toralei Stripe je další šelma z Monster High, která se rovněž zajímá o módu. Pomozte jí vybrat netradiční outfit a změňte jí účes k nepoznání.

Rainbow Fruit Salad

31.7.2013
76%
Hra - Rainbow Fruit Salad
Video se načítá
Tyhle tropická vedra jsou opravdu nesnesitelná, tak co si takhle udělat osvěžující ovocný salát? Příprava je velmi jednoduchá, potřebujete pouze jahody, meloun, ananas, maliny, banán nebo třeba pomeranč. To všechno nakrájíte a dáte do misky!

Bowmaster Target Range

9.1.2014
88%
Hra - Bowmaster Target Range
Video se načítá
Stříleli jste někdy z luku? Ne? Tak si určitě vyzkoušejte tuto hru. Váš úkol je jasný, dostanete luk a posutu šípů, které musíte vystřílet do terče. Nebude to vůbec snadné, jak si myslíte. Jakmile se naučíte mířit tak vám to půjde o mnoho lépe.

Bratz Magazine

19.1.2013
84%
Hra - Bratz Magazine
Video se načítá
Panenky Bratz mají svůj vlastní časopis a na Vás teď je, abyste vytvořili jeho design. První je důležité vybrat ten nejlepší outfit slečně na titulní stranu. Volit budete moct od účesu až po šperky a boty. Dál je na řadě barevné ladění celého časopisu a nakonec můžete napsat i vlastní titulky…

Angry Single Bike

5.2.2014
76%
Hra - Angry Single Bike
Video se načítá
Ve hře Angry Single Bike budete řídit kolo v němž se ukrývá jeden z těchto pověstných ptáků. Musíte mu pomoci překonat všechny nástrahy klikaté trati. Dejte si pozor na čas, protože jste limitováni.

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…

Paw Frenzy!

5.2.2014
78%
Hra - Paw Frenzy!
Video se načítá
Pokoušet kočku se nemusí vyplatit! To platí i v této hře, ve které máte za úkol škádlit kočku a uhýbat před jejími packami. Za každé dobré uhnutí získáte body. Procházejte i úrovněmi.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Farms and Meadows Hidden

22.1.2014
74%
Hra - Farms and Meadows Hidden
Video se načítá
Díky dobrému postřehu můžete ve hře Farms and Meadows Hidden najít všechnu zeleninu a také ovoce, které se povaluje po zemi. Na farmě je také mnoho zvířat, které chtějí zeleninu a ovoce sníst, proto musíte s hledání spěchat.

Banány se šlehačkou

10.6.2012
86%
Hra - Banány se šlehačkou
Video se načítá
Máte rády banány se zmrzlinou a se šlehačkou? V této pěkné hře si je budete moct samy připravit. Postupovat budete od úplného začátku, kdy oloupete banán, až po konečné zdobení hotového dezertu. Hlavně ozdob je k dispozici opravdu hodně a můžete projevit svou fantazii :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.