Oblíbené hry

My New Year Gift

23.10.2013
76%
Hra - My New Year Gift
Video se načítá
Klára dostala od maminky novoroční dárek, ve kterém se ukrýval zajíček. Pomoz jí ho umýt, vykartáčovat a udělat celkový makeover, aby byl krásný a voňavý.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Polar Bear Care

23.10.2013
83%
Hra - Polar Bear Care
Video se načítá
Lední medvěd jako domácí mazlíček je velmi zajímavá představa. Ty si to teď můžeš vyzkoušet. Umyj ho, usuš, vyčesej, nakrm, obleč... Lední medvídek má mnoho přání. Na výběr máš ze dvou módů - v jednom se pokusíš postarat se o co nejvíc medvědů během tří minut, ve druhém si můžeš vybrat jednoho…
Hra - Christmas Chocolate Cookies
Video se načítá
Připravte se na Vánoce a upečte si chutné vánoční koláčky s hrou Christmas Chocolate Cookies. Postupovat budete od krájení čokolády, až po zdobení samotných koláčků. Tak na co ještě čekáte, pusťte se do pečení.
Hra - Winx líčení na párty
Video se načítá
Připravte jednu z víl Winx na párty. Jaké by měla mít vlasy, oči, oblečení a samozřejmě make-up? Všechno je jen na Vaší fantazii.

Top That Doux

24.5.2012
85%
Hra - Top That Doux
Video se načítá
Top That Doux je jméno restaurace, ve které se v této hře stanete obsluhou. Dokážete včas připravovat celá menu z polévky, nápoje i hlavního chodu podle osobních přání Vašich zákazníků?

Baby Hazel Christmas TimeNÁŠ TIP

21.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Christmas Time
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru s Hazel v hlavní roli. Tento díl se nese v duchu vánoc a vy musíte pomoci Hazel s balením dárků, stavěním sněhuláka či zdobením dortu, než se objeví Santa s dárky.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!

Puppy and Kitten Caring

25.4.2013
83%
Hra - Puppy and Kitten Caring
Video se načítá
Užijte si moc pěknou hru s roztomilými zvířátky, ve které se budete starat o svěřené pejsky a kočičky. Opravdu rychle budete muset plnit všechna jejich přání a potřeby. Zvládnete jim vždy včas dát pít, jíst, podat hračky, mazlit se s nimi, uklízet po nich a koupat je?

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Ninjas Never Die

30.9.2013
75%
Hra - Ninjas Never Die
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za ninju, se kterým budete utíkat s obřího kola. Myslíte si, že je to sranda? Připravte se na to, že se vám bude motat hlava! V každém levelu nezapomeňte vysbírat všechny mince a vyhnout se všem nepřátelům a pastím. Když používáte neviditelnost, tak jste…

Ninja Slash

11.7.2013
72%
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
V postřehové hře Ninja Slash se v roli odvážného ninju vydáte na nebezpečnou cestu skrz džungli, v níž číhá množství překážek a nebezpečných nepřátel. Vy však máte k dispozici meč, za pomoci, kterého je možné nepřátelé úspěšně likvidovat.

Hopy Go Go

21.4.2013
80%
Hra - Hopy Go Go
Video se načítá
Hopy Go Go je skvěle zpracována skákačka, ve které se s malým dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu. Překonejte všechny nástrahy, za pomoci plamene zničte všechny nepřátele a hlavně posbírejte všechny drahokamy, které vám umožní kupovat různé užitečné vylepšení.

Cupcake Quiz

1.12.2012
84%
Hra - Cupcake Quiz
Video se načítá
Jaké dortíky máte nejraděj? Odpovězte na otázky v tomto zábavném testu a dozvíte se, jaký druh dortu se k Vám nejvíce hodí. Zkuste volit opravdu podle toho co máte rády a nechte se překvapit jestli se hra opravdu trefí do Vašich chutí ;)

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Gingerbread Decoration

16.9.2012
77%
Hra - Gingerbread Decoration
Video se načítá
Je tady známý ustrašený Perníček z oblíbeného filmu Shrek, aby se od Vás nechal celý znova nazdobit. Jakou mu vyberete polevu na obličej, na jeho milované knoflíčky i nezbytné doplňky?

Avatar puzzle

23.5.2011
70%
Hra - Avatar puzzle
Video se načítá
Puzzle na motivy oblíbeného filmu Avatar. Můžete si vybrat z několika předloh, které budete muset správně poskládat. Kromě klasického posouvání puzzle ho můžete i otáčet, aby správně zapadlo.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.