Oblíbené hry

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!
Hra - Winx Club Hidden Hearts
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rádi seriál Winx je tady výborná hra, která prověří Vaše oči a postřeh. Na osmi krásných obrázcích budete mít za úkol najít vždy po pěti srdíčkách. Jak dlouho Vám bude trvat objevit všech 40?

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Safari Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Safari Slacking
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou „flákací“ hru, tentokrát v divoké Africe. Na safari je zjevně nuda a tak se musíte nějak zabavit, ovšem někdo vás sleduje. Musíte si dávat velký pozor, abyste se neflákali v přítomnosti vašeho dozoru, jinak budete mít problémy.

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

Pomme Pomme

17.3.2014
76%
Hra - Pomme Pomme
Video se načítá
Skvělá hra procvičující postřeh je bez pochyb Pomme Pomme. Cílem je odrážet padající ovoce. Každý druh ovoce se před odrazem či po něm chová jinak, takže musíte mít oči na stopkách.

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.
Hra - Gutterball Golden Pin Bowling
Video se načítá
Bowlingový fanoušci zbystřete. Přichází skvělá hra Gutterball Golden Pin Bowling. Zavede Vás na profesionální dráhu, kde můžete prokázat své schopnosti v bowlingu. Je nutné si předem kouli správně nastavit a následně podle situace vrhnout kouli správnou silou. Někdy i méně znamená více.

Jungle Jons

2.10.2013
79%
Hra - Jungle Jons
Video se načítá
V této hře budete hrát za lovce pokladů. Vaším úkolem bude otáčet plochou tak, abyste ho pokaždé dostali až k pokladu. Čeká ho spousta nástrah a pastí, kterým se musí vyhnout. Sbírejte klíče, které vám pomohou otevírat vrata k pokladu. Zvládnete se dostat až na konec?

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Pet Store Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Pet Store Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako pomocnice v prodejně se zvířaty , kde je její povinností zametat a uklízet . Pomoz jí dělat něco zajímavějšího, jako je chytání rybiček v akváriu , kartáčování kočky, nebo procházka se psem . Ale pozor, nesmí vás při tom vidět majitelka obchodu. Zvládnete to ?

Field Trip Slacking

5.3.2014
87%
Hra - Field Trip Slacking
Video se načítá
Sára je na výletě se svými spolužáky v muzeu dinosaurů, kde by měly děti vypracovat referát. Sára však nechce jen psát, ale také se v muzeu zabavit. Pomoz jí s ježděním na pradávném dinosaurovi, s přípravou chutného chleba nebo s očištěním starých zkamenělin. Nezapomínejte na to, že vás nesmí vidět…

Monster High Party

10.8.2012
70%
Hra - Monster High Party
Video se načítá
Na strašidelné střední škole se chystá velká párty. Pomozte jedné z jeho žaček se správně obléknout. Nebudete jí moct vybrat jen oblečení a účes jako normálním dívkám, ale i barvu pleti a vlastně to, čím bude zvláštní...
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.