Oblíbené hry

Hra - Music Festival Abbey Bominable
Video se načítá
Další hra s Monster High. Tvým úkolem bude obléknout Abbey na hudební festival, kde musí zazářit. Na výběr budeš mít z mnoha různých kousků oblečení, které k sobě navzájem dobře ladí.

Trouble In Hair Saloon

23.7.2013
87%
Hra - Trouble In Hair Saloon
Video se načítá
Máte rádi Mistra Beana? Ano? Tak to se opravdu nasmějete. V této hře pan Bean pracuje v holičství, jenže jeho nadřízený mu nedovolí nic jiného než uklízet a to se mu nelíbí, takže se pěkně pomstíte. Jakmile holič začne dělat něco jiného než stříhání, tak se pusťte do díla. Dávejte si pozor, protože…

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Supermarket Slacking

4.11.2013
87%
Hra - Supermarket Slacking
Video se načítá
Další slacking hra je tu! Vydej se do supermarketu, kde máš sedět u pokladny a prodávat, ale moc tě to nebaví. Místo toho si užíváš činností jako malování rtů, psaní smsky, vytrhávání obočí nebo ježdění na nákupním vozíku.

Ballerina Slacking

28.2.2014
76%
Hra - Ballerina Slacking
Video se načítá
V této části budete pomáhat zahnat nudu baleríně, která má svou první hodinu baletu. Společně budete lakovat nehty, malovat ústa a čistit své zašpiněné botičky na balet. Dokážete to stihnout, aniž by vás vaše učitelka baletu neviděla?

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Acerte o Laco

21.2.2014
77%
Hra - Acerte o Laco
Video se načítá
Naučte se, jak se správně zavazují tkaničky od tenisek a vyzkoušejte si všemožné styly, které si můžete vyzkoušet i na svých vlastních. Příjemnou zábavu.

Tom and Jerry Chase

15.9.2012
85%
Hra - Tom and Jerry Chase
Video se načítá
Kdo by neznal Toma a Jerry s jejich nekončícími zábavnými honičkami a spory. V této výborné skákačce s krásnou grafikou si budete přadat, jakobyste se ocitli přímo v seriálu. Dostatnete na starost Jerryho a budete utíkat bytem před Tomem. Cestou musíte přeskakovat všechny přkážky a sbírat cenný sýr.…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Sýrový světNÁŠ TIP

14.1.2014
98%
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Máme tu další skvělou pařbu, ve které budete pomáhat myšce získat její sýr. V každém kole, a že jich tu je více než 30, budete muset zapojit logické myšlení a vyřešit, jak získat sýr. Nezapomeňte si po dohrání hry otevřít dáreček, se speciálními vánočními úrovněmi! Zde si můžeš stáhnout mobilní hru…

Dentist Slacking

19.2.2014
77%
Hra - Dentist Slacking
Video se načítá
Tato dívka má jít dneska na prohlídku k zubařovi. Ona se ho nebojí, akorát se prostě začne nudit z toho nekonečného sezení. Takže vaším úkolem bude dělat něco nekalého, když se zubař nedívá. Dávejte pozor, aby vás nenačapal.

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Laundry Girl

27.11.2013
76%
Hra - Laundry Girl
Video se načítá
Máte rádi domácí práce? Tak v tom případě byste si neměli nechat ujít hru Laundry Girl, kde bude vaším úkolem věci vyprat, vyvěsit, vyžehlit a nakonec poschovávat do skříně. Zahrajte si i vy tuto hru, ve které si ověříte, jaká jste hospodyňka.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Pretty Pet Care

22.10.2013
89%
Hra - Pretty Pet Care
Video se načítá
Postarej se o čtyři zvířátka, která sis pořídila! Křeček, králík, kočička a pejsek čekají na tvou péči. Každý chce něco jiného, takže se budeš muset pěkně ohánět. Když se o zvířátko nestihneš postarat včas, ztratíš jeden život ze tří. Jak dlouho budeš všechno stíhat?

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Ve hře Inked Up Tattoo Shop 2 se stanete majitelkou tetovacího salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, které vám o sobě řeknou několik důležitých informací. Ty si musíte zapamatovat a následně podle nich zvolit to nejvhodnější tetování.

Monster High Memory

6.4.2012
68%
Hra - Monster High Memory
Video se načítá
Máte rády seriál Monster High? Pak Vás jistě potěší toto super pexeso s jeho hlavními hrdiny. Hledejte vždy dvě stejné karty a zkuste být co nejrychlejší! Budete si moct vybrat ze tří obtížností, takže hru zvládne opravdu každý.

Dora Care Baby Giraffe

8.11.2013
86%
Hra - Dora Care Baby Giraffe
Video se načítá
Dora se má tentokrát postarat o malou žirafu, ale nemá mnoho zkušeností, a proto potřebuje tvou pomoc. Žirafa si v bublinkách zvolí, co chce dělat. Vaším úkolem, je jí to splnit. Budete společně například psát sms-ku, hledat rozdíly, budete krmit žirafu nebo po ní uklízet.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.