Oblíbené hry

Jumping Bunny

30.1.2014
70%
Hra - Jumping Bunny
Video se načítá
Jumping Bunny je oddychovka, ve které bude vaším úkolem co nejdále odpálit zajíčka. sanžte se ho odpálit tak, aby neletěl moc vysoko. Potom budete sledovat kam až doskáče. Zvládnete nahrát NEJ skóre?

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Escape from Yepi Planet

30.1.2014
90%
Hra - Escape from Yepi Planet
Video se načítá
Zahrajte si adventuru, ve které budete pomáhat malému mimozemšťanovi najít jeho lásku a zachránit ji před nepřáteli. Klikáním na různé prvky je můžete posouvat, odstraňovat či najít správné řešení.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Outfits Tonight

14.8.2013
80%
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Chystáš se na večírek a nejsi si jistá, co by sis měla vzít na sebe? Vyzkoušej si tuhle hru a zjisti, na jaké oblečení máš zrovna náladu a co ti bude slušet! Pečlivě vybírej vždy mezi dvěma obrázky, ale dej pozor, hrát můžeš jen jednou denně.

Fart Bear Adventure

21.10.2013
68%
Hra - Fart Bear Adventure
Video se načítá
Milovníci skákaček jistě ocení hru Fart Bear Adventure.Najdete v ní dva medvědy, kterým je po sobě smutno. S tím větším musíte tedy přeskákat všechny překážky a dostat se k tomu malému. Po cestě také musíte posbírat co největší množství jablíček, jinak budou medvědi hladoví.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video se načítá
Tato hra ověří Vaše kuchařské dovednosti v několika minihrách, které bude hodnotit Minnie a její kamarádi. Vyzkoušíte si svou paměť při aranžování jídla na talíř, odhad při opékání masa i postřeh při míchání barevných polévek. Kolik bodů za své výkony dostanete?

Frankie's Puppy Caring

18.11.2013
73%
Hra - Frankie's Puppy Caring
Video se načítá
Frankie si pořídila nového pejska, který je zanedbaný. Pomoz jí s mytím a oblékáním pejska, aby se k ní hodil.

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Rolf´s Pizza

18.7.2012
90%
Hra - Rolf´s Pizza
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je, být kuchařem v pizzerii, který je zavalen objednávkami. Dokážete dost rychle vyrábět toto klasické italské jídlo, abyste vydělaly dost peněz na postup do dalšího levelu s více objednávkami i ingrediencemi?

Tučňáci z Madagaskaru

31.5.2012
77%
Hra - Tučňáci z Madagaskaru
Video se načítá
V této hře na motivy oblíbeného animovaného filmu Madagaskar dostanete na starost jednoho z neohrožených tučňáků, který bude muset projít trasu plnou nebezpečných nástrah. Dokážete to?

Monkey Go Happy Elevators

21.11.2013
85%
Hra - Monkey Go Happy Elevators
Video se načítá
Zahrajte si další díl Monkey Go Happy! Na začátku si stačí vybrat opici, kterou chcete mít ve hře. Vaším úkolem bude hledat hračky pro mláďata. Když to zvládnete co nejrychleji tak tím více bodíků budete mít. Podaří se vám vyřešit všechny levely a zároveň být TOP v tabulce?

Cheerleader Slacking

5.7.2013
71%
Hra - Cheerleader Slacking
Video se načítá
Vyzkoušejte, jaký máte postřeh, v této hře hrajete za malou holčičku Sáru, která udělá cokoli, aby byla vidět. Jste na tréningu roztleskávaček, jenže Sára si opět dělá, co chce. Vaším úkolem bude, dělat cokoli jenom ne trénovat. Dávejte si pozor, aby vás u toho nechytnul trenér, protože jinak hra…

Thrill Rush

25.7.2013
78%
Hra - Thrill Rush
Video se načítá
Zajezděte si spolu s hrdinou hry Thrill Rush na horské dráze a pokuste se po cestě nasbírat co nejvíce peněz. Protože horská dráha se pomalu rozpadá, budete se muset vyhýbat různým překážkám, které by vás mohly s dráhy shodit a vy byste museli začínat znova.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.