Poslední hrané hry

Hra - My Little Pony Pinkie Pie Party Time
Video se načítá
V této hře si oblékneš Pinkie Pie, kterou můžeš znát z My Little Pony - Equestria Girls.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Royal Wedding

4.5.2013
79%
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Máte rády poníky? A myslíte si, že máte dobré oči a umíte hledat? Pak určitě vyzkoušejte tuto super hru, ve které bude Vašim úkolem najít v krásných obrázcích všechna utajená čísla. Abyste schovaná čísla lépe našli, můžete poušívat lupu. Kolik levelů a různých obrázků zvládnete?

Veselý zubař

30.8.2015
72%
Hra - Veselý zubař
Video se načítá
Do Vaší ordinace přijde malý chlapec s bolestmi zubů. Není se čemu divit. Pomozte mu všechny zuby vyčistit a také ošetřit pokud to bude potřeba.

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.
Hra - Barbara`s Second Child Birth
Video se načítá
Barbara zjistila, že čeká druhé děťátko a proto se musí na jeho příchod připravit. vaším úkolem je jí pomáhat během celého těhotenství od návštěvy lékaře až po samotný porod. Podaří se vám přivést zdravé děťátko?

Anna Baby Birth

24.4.2015
84%
Hra - Anna Baby Birth
Video se načítá
Anně se brzy narodí miminko a je potřeba Vaší pomoci. Pokuste se jí ulevit od bolesti a pomoci děťátku na svět. Jistě budete překvapeni tím, že nejde o nic složitého a všechno půjde hladce.

Arm Surgery 2

29.12.2014
85%
Hra - Arm Surgery 2
Video se načítá
Parádní hra, ve které si budete moci zahrát na doktora! Do ordinace vám zrovna přivedli pacientku se zlomenou rukou a vaším úkolem bude ji ošetřit. Hlavní je, zvolit správný postup při ošetřování.

Baby Hazel Hand Fracture

11.10.2014
92%
Hra - Baby Hazel Hand Fracture
Video se načítá
Hazel si nešťastně zlomila ruku a tvým úkolem je, aby si ji odvezla do nemocnice, dke jí dají sádru. Po příchodu domů se o Hazel musíš postarat jak nejlépe dokážeš. Proč? No aby se co nejdříve vyléčila.

Creepy Cooking

12.11.2013
83%
Hra - Creepy Cooking
Video se načítá
Vaření trochu jinak! To je hra Creepy Cooking, ve které vaříte s kostrou. V nabídce jsou samé chutné věci, od děsivých koktejlů až po pečená netopýří křidélka nebo opékané pavouky. Nechybí ani hranolky nebo zelený sliz. Zákazníci se jen hrnou.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Bad Piggies 2

27.9.2013
83%
Hra - Bad Piggies 2
Video se načítá
Hra Bad Piggies 2 má mnoho společného s hrami Angry Birds. Hlavními postavami jsou zde prasátka, která jistě znáte. Cílem je postavit takové vozítko, které se vyrovná se všemi nástrahami trati a dojede do cíle. Po cestě můžete sbírat ještě mnoho dalších bonusů.

Angry Birds SpaceNÁŠ TIP

16.7.2013
99%
Hra - Angry Birds Space
Video se načítá
Jistě každý z vás zná hru Angry Birds, tak se podržte. Máme tu pro vás další díl, až přímo z vesmíru. Hra se ovládá pořád stejně, myší natáhněte prak a nasměrujte trajektorii letu tak, aby nejlépe sundala všechny příšerky najednou. Za to potom dostanete maximální počet hvězdiček na level. Hra má…

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.