Poslední hrané hry

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Papa's SushiriaNÁŠ TIP

18.12.2016
82%
Hra - Papa's Sushiria
Video se načítá
V této hře budete mít vlastní sushi bar, kde budete obsluhovat zákazníky. Vždy přijmete objednávku a dáte se do přípravy různých variací sushi pokrmů.

Bad Ice-Cream 3

1.2.2016
67%
Hra - Bad Ice-Cream 3
Video se načítá
Princip hry je jednoduchý musíte posbírat ovoce, které se vám v hra bude objevovat. jednoduché už nebude to, že se během sklizně musíte vyhnout nepřátelům, který se vás budou snažit zničit. Jedinou vaší ochranou je to, že můžete kostky vytvářet, ale i ničit. Zvládnete hru dohrát až do konce?

Bad Ice-Cream 2

27.4.2013
80%
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Bad Ice Cream 2 je zábavná hra podobná Bombermanovi, hrajete v ní za zmrzlinu, která sbírá ovoce. Hra je opravdu jednoduchá, ovládá se šipkami a mezerníkem stavíte nebo boříte ledové bloky. Cílem hry je vyhnout se všem nepřátelům a posbírat všechno ovoce. Je možné jí hrát ve dvou i více lidech.…

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Pusheen's B-day Party

16.8.2015
83%
Hra - Pusheen's B-day Party
Video se načítá
Pusheen pořádá narozeninovou oslavu, pomozte jí se samotnou přípravou kloboučků, dortu a místa. Bude to nejlepší oslava?

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Throw MeHra na skóreHra o medaile

6.6.2014
74%
Hra - Throw Me
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Throw Me. Vaším úkolem bude roztočit disk, co nejvíce to půjde a ve správné chvíli disk odpálit. Následně musíte doletět, co nejdále to půjde. Můžete použít i balónky, které vám pomohou stoupat do výšky.

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.
Hra - Kitchen Grand Prix With Rachel
Video se načítá
Pomozte Rachel s pečením náročných koláčů. Nejdříve si jeden vyberete a pak se můžete pustit do pečení a zdobení. Jaké ingredience a potřeby potřebujete zjistíte za pomoci receptu, který najdete v pravém horním rohu. Příjemnou zábavu.
Hra - Taylor Swift Ex–Boyfriends
Video se načítá
Taylor Swift se rozhodla, že se pomstí svým bývalým přátelům a poškodí jim věci na kterých jim nejvíce záleží. Pomozte jí s různými úkoly, aby byla pomsta dokonalá.

Where's Derpy? 2

27.3.2014
74%
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
Where 's Derpy? 2 je postřehové hry, kde opět budete hledat mezi ostatními poníky Derpyho a také tři muffinky, které jsou ukryty v obrázku. Podaří se vám najít všechny předměty?

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)
Hra - Monster High Dracubecca Dress Up
Video se načítá
Oblečte Draculaura do kraďte nových šatů, které si zakoupila. Stačí si vybrat ze skříně, kde najdete množství účesů a šatů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.