Poslední hrané hry

Angry Birds RIO

28.4.2012
89%
Hra - Angry Birds RIO
Video se načítá
Angry Birds, neboli naštvané ptáky můžete znát z populárních videoher a her na mobilních počítačích. Tentokrát se tito sympaťáci vydali až do Ria a chtějí vysvobodit všechny uvězněné ptáky z jejich klecí. Vy musíte ptáka vždycky dobře zamířit a vystřelit tak, aby se mu podařilo zničit všechny klece.

Mole Hammers

22.9.2013
79%
Hra - Mole Hammers
Video se načítá
Máme tu pro vás postřehovku, ve které budete kladivem mlátit krtky (mají hnědou barvu). Dávejte pozor, abyste netrefili růžového králíčka, jinak přijdete o body. Tato hra se dá hrát i ve dvou, takže neváhejte a vyzvěte kamaráda na souboj!

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Dr. Dentist

5.3.2012
60%
Hra - Dr. Dentist
Video se načítá
Máte chuť výjimečně někoho potrápit? Pak je tu docela brutální hra na zubaře, kdy budete trhat ubohému pacientovi zdravé zuby. Pomocí vrtačky bude Vaším úkolem připravit jej úplně o všechny. Ale pozor! Nesmí Vám při zákroku zemřít.
Hra - Baby Barbie Braces Doctor
Video se načítá
Malá Barbie musí jít k zubaři, protože jí bolí zoubky. Dostane rovnátka, takže na vás bude jí je nastavit.

Dentist Crazy Day

7.11.2015
70%
Hra - Dentist Crazy Day
Video se načítá
Tato dívka má otřesný chrup. Na vás bude jí ho pořádně dát do kupy!

Dentist Slacking

19.2.2014
77%
Hra - Dentist Slacking
Video se načítá
Tato dívka má jít dneska na prohlídku k zubařovi. Ona se ho nebojí, akorát se prostě začne nudit z toho nekonečného sezení. Takže vaším úkolem bude dělat něco nekalého, když se zubař nedívá. Dávejte pozor, aby vás nenačapal.

Violetta At The Dentist

19.5.2014
78%
Hra - Violetta At The Dentist
Video se načítá
Violetta se nestaralo poctivě o své zuby a proto to i tak dopadlo. Aby mohla opět účinkovat potřebuje zuby vyčistit a vytrhat ty, které jsou zkažené. Pomůžete jí?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.