Poslední hrané hry

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Roads Of Rome 3

8.7.2013
85%
Hra - Roads Of Rome 3
Video se načítá
Máte rádi starověký Řím? Máme tu pro vás super hru, od které se jen tak neodlepíte. Hra je naprosto jednoduchá a zábavná, nabízí i pár vylepšení. Vaším úkolem každý level bude obnovit všechny cesty, odklidit překážky opravit nebo vystavět budovy, které vám budou dodávat suroviny. Doporučujeme začít…

Tajný lektvar

21.3.2012
72%
Hra - Tajný lektvar
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou, která se má učit od staré čarodějnice a vařit s ní lektvar. Jenomže je neposedná a zvídavá a napadne ji, že by si mohla vykouzlit něco zajímavého. Proto vždycky, když se čarodějnice nedívá, přilévá do hrnce vlastní přísady. Zvládnete naplnit celý kotel tak, aby Vás…

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Colour Blind

8.10.2013
78%
Hra - Colour Blind
Video se načítá
V této skákačce budete hrát za bulvu, které unesl obrovský a zlý mrak jeho družku. Využívejte změny barev, když uvidíte dejme tomu modrý most, tak musíte najít stavbu s modrou barvou, která ho zhmotní. Když chcete zrušit danou barvu tak projděte vodopádem. Dostanete se až na konec za svojí milou?

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Rapidmath

21.5.2015
74%
Hra - Rapidmath
Video se načítá
V případě, že jste blázni do početních operací, máme pro vás parádní hru. Musíte se snažit uhádnout všechny příklady za co nejkratší čas.
Hra - Laboratoř Taťky šmouly
Video se načítá
Taťka Šmoula tě pozval do své laboratoře. Na zem pohodí několik předmětů, nechá tě chvilku podívat se a pak zhasne a jeden předmět přidá. Z nabídky dole máš pak kliknout na ten, který přibyl. Podaří se ti získat všech deset bodů?

Smurfs Baby Bathing

28.11.2013
75%
Hra - Smurfs Baby Bathing
Video se načítá
Postarejte se o toto rozkošné miminko od šmoulů. Aby se nerozbrečel a nebyl smutný, musíte mu splnit všechna přání z bublin. Budete se s ním hrát, koupat ho, sušit, krémovat a nakonec mu vyberete pěkné oblečení.

Sumrfs 2 Puzzle

26.5.2014
74%
Hra - Sumrfs 2 Puzzle
Video se načítá
Moderní puzzle najdete pod názvem Sumrfs 2 Puzzle. Vyberte dílek, který si myslíte, že patří do příslušného okénka. Dílky se na okénku otáčejí, takže se můžete přesvědčit, jestli tam patří opravdu. Pozor na chyby, protože maximum jsou 3.
Hra - Violetta Tomas And Leon Puzzle
Video se načítá
Zahrajte si ve společnosti Violett a jejích kamarádů Puzzle a poskládejte, co nejrychleji jejich společný obrázek. Myslíte si, že to zvládnete?

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaile

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete spojovat minimálně 3 stejně barevné kuličky. Dávejte si však pozor, protože s každou úrovní se rychlost padání kuliček zvyšuje.

Elsa Dolphin Show

4.9.2015
65%
Hra - Elsa Dolphin Show
Video se načítá
Elsa se musí postarat o delfína, který je zraněn a aby se v akváriu zabavil musí ho naučit pár kouskem pro diváky. Pomozte jí se samotným tréninkem.

Jack Of All Tribes

14.5.2014
88%
Hra - Jack Of All Tribes
Video se načítá
Jack of all tribes Vás určitě potěší svými rozšířenými možnostmi. V této strategii máte hodně možností, můžete stavět vesnici, pěstovat a sklízet úrodu, vylepšovat budovy, obchodovat. Každým levelem si ji zaručeně oblíbíte. Dokážete se starat o vesnici a o její obyvatele?

Adelanto Trilogy

15.1.2013
84%
Hra - Adelanto Trilogy
Video se načítá
Ponořte se do světa objevování nových zemí a civilizací. Jako zkušený mořeplavec budete objevovat nové země a civilizace, se kterými navážete komunikaci a naučíte se jejich kultuře. Ve hře můžete navíc budovat i vlastní vesnice.

Mummy MojoHra na skóreHra o medaile

26.11.2013
76%
Hra - Mummy Mojo
Video se načítá
Objevte poklady starověkého Egypta! V této hře hrajete za mladého chlapce s jetpackem. Nebude to tak jednoduché, protože cesta je poseta překážkami a nepřáteli! Snažte se jim vyhýbat, než budete mít na zbraň. Krom jiné máte i mocný amulet, kterým můžete vracet čas! Zvládnete doletět až na konec?

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.