Poslední hrané hry

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Doctor Slacking

30.6.2014
84%
Hra - Doctor Slacking
Video se načítá
V postřehové hře Doctor Slacking se stanete doktorkou, která musí plnit rozličné úkoly. V ambulanci máte však pacientku, která vás při plnění úkolů nesmí přistihnout. Musíte proto vyčkat na vhodný okamžik a úkol splnit tak rychle, jak to jen dokážete.

Shop Class Slacking

25.9.2015
78%
Hra - Shop Class Slacking
Video se načítá
V této zábavné hře se s hlavní hrdinkou ocitnete v dílně automechanika, kde máte právě vyučovací hodinu. Protože hrdinku tato práce zrovna nebaví, rozhodne se zabavit při plnění rozličných drobných úkolů. Pomozte jí všechny dokončit tak, aby vás přitom nechytla paní učitelka.

Pool Slacking

12.8.2014
84%
Hra - Pool Slacking
Video se načítá
Pool Slacking je postřehová hra, ve které se ocitnete na koupališti, kde budete muset dávat pozor na dvě děti. Abyste se však nenudili, můžete plnit různé zábavné úkoly. Každý úkol však musíte splnit dříve, než se objeví vykřičník, který vám signalizuje, že máte přestat a věnovat se dětem.

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Freeway Fury 2

5.10.2014
59%
Hra - Freeway Fury 2
Video se načítá
Pokračování skvělé závodní hry jménem Freeway Fury je tady a ty si ho můžeš zahrát hned teď! Musíš dojet do cíle. A když se ti při tom trochu potluče auto? Ničemu to nevadí. Máš pouze časový limit. Když si na to troufneš, můžeš během jízdy přeskakovat do jiného auta.
Hra - Enchantix or Believix Mix-Up
Video se načítá
Enchantis or Believisx je zábavná hra, ve které si budete skládat puzzle. Jednotlivé díly můžete přesouvat libovolně. Pokud se s jednotlivými dílky trefíte na správné místo, vytvoří se pěkný obrázek s jednou postavičkou z Winx.

Winx Club 3D Puzzle

18.9.2013
85%
Hra - Winx Club 3D Puzzle
Video se načítá
Máš ráda Winx Club? Zahraj si tuhle hru a slož si spoustu obrázků! Skládáš tak, že vyměňuješ kousky, které chceš, a snažíš se poskládat smysluplný obrázek. Jakmile dáš nějaký kousek na správné místo, už s ním nejde hnout. Když klikneš na otazník, ukáže se ti, jak má obrázek vypadat.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Monkey GO Happy Bats

17.11.2015
80%
Hra - Monkey GO Happy Bats
Video se načítá
V několika minihrách se budete snažit rozveselit smutnou opičku. Budete plnit různé úkoly a hádanky. Také si můžete vybrat vzhled vaší opičky.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Dream Pet Link

31.10.2013
66%
Hra - Dream Pet Link
Video se načítá
Hra Dream Pet Link přináší velmi jednoduchý mahjong, který je vhodný i pro nejmenší hráče. Těmto pomůže rozvíjet představivost i myšlení a postřeh. Cílem je spojit vždy dva stejné obrázky vedle sebe. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, že Vám nezůstane ani jeden čtvereček.

Ice Skating Slacking

13.12.2013
88%
Hra - Ice Skating Slacking
Video se načítá
Užijte si společně se Sárou vánoční pohodu na kluzišti. Kromě bruslení budete společně se Sárou vymýšlet nezbednosti. Jaké? Například budete psát sms, koulovat ostatní děti nebo dělat bruslařské kousky. Pomozte Sarah, aby ji nevyděl její přítel.
Hra - Halloween House Makeover 2
Video se načítá
Zařiďte pravý čarodějnický dům. Nechybí nic z nezbytného kouzelnického vybavení jako je kotlík, čarodějné knihy, křišťálová koule, stylový nábytek.... Do domu nebo do jeho blízkosti budete moct umístit také jeho malou obyvatelku, její věrnou společnici sovu i partu roztomilých duchů.

Dibbles 2

11.11.2012
78%
Hra - Dibbles 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Dibbles na vás čekají nové levely a nové prostředí hry. Cíl hry - dopravit bezpečně do cíle mravenčího krále však zůstal stejný. K vytvoření chodbiček a bezpečných cest pro krále musíte obětovat několik mravenců, k čemuž vám poslouží různé speciální vlastnosti.

Singer On The Stage

14.8.2013
85%
Hra - Singer On The Stage
Video se načítá
Singer on the Stage je dívčí hra, při které se určitě pobavíte. Vaším prvořadým úkolem je obléci zpěvačku do krásných šatů, vybrat ji doplňky a samozřejmě účes. Zajímavostí této hry je, že jednotlivé barvy šatů a vlasů můžete měnit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.