Poslední hrané hry

Turbo SpiritHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
72%
Hra - Turbo Spirit
Video se načítá
Zahrajte si skvělé závody na motorkách a získejte co nejvíce bodů. Hra obsahuje 4 tratě, které si musíte zahrát, abyste mohli uložit výsledek. Každá trať má časovou bránu, kterou musíte ve stanoveném čase projet.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Elite Base JumpingHra na skóreHra o medaile

26.7.2014
75%
Hra - Elite Base Jumping
Video se načítá
Máme tu velmi zábavnou hru, ve které budete potřebovat notnou dávku postřehu. Vaším úkolem je soupeřit s ostatními kuličkami o to, kdo dopadne na zem jako poslední. Těsně před dopadem musíte otevřít padák a snažit se nedopadnout tvrdě.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.