Oblíbené hry

Hra - Super Mom Pregnancy Care
Video se načítá
Pokuste se postarat o maminku, která čeká miminko. Musíte jí podstrojovat dobroty a nakonec Vás čeká také vyšetření u pana doktora, které prokáže, jedná-li se o chlapečka nebo holčičku.

Barbie Hand Surgery

7.3.2015
80%
Hra - Barbie Hand Surgery
Video se načítá
Dokážete si poradit s ošetřením mladé dívky, která utrpěla poměrně vážný úraz ruky? Nejprve jí ošetřete povrchová zranění a poté zjistěte, zda-li má i nějakou zlomeninu. Musíte ji všechno pečlivě ošetřit, aby se zranění v pořádku zotavila.

Rapunzel Makeover

6.3.2015
79%
Hra - Rapunzel Makeover
Video se načítá
Rapunzel potřebuje pomoci s péčí o pleť. Dokážete jí pomoci a upravíte její pleť do dokonalosti? Použijte několik krémů a technik, které udělají s obličejem mladé dívky doslova zázraky.
Hra - Clean My New Pink Car 2
Video se načítá
Pomozte Elen s vyčištěním auta, aby vypadalo jako nové. Odpadky musíte dát do koše a ostatní věci musíte uložit nebo vyčistit. Dokážete jí pomoci?

Fantastic Spa Day

15.8.2013
81%
Hra - Fantastic Spa Day
Video se načítá
Fantastic Spa Day je netradiční makeover hra. Nejdříve se staráš o dívčin obličej, ale poté přijdou na řadu masáže zad, oleje, lávové kameny nebo třeba čokoládový zábal. Slečna si chce prostě dobře zarelaxovat! Na konci ji samozřejmě můžeš nalíčit a obléknout.

Elsas Valentine Day

2.3.2015
79%
Hra - Elsas Valentine Day
Video se načítá
Elsa si užije velmi pěkný Valentýn. Dokážete si poradit s přípravou dárku pro ni? Můžete vyrobit pěkný hrneček nebo připravte něco dobrého na zub. Dalším krokem je úprava Jacka, který musí v tento den vypadat opravdu skvěle.

Rabbids InvasionNÁŠ TIP

15.10.2013
78%
Hra - Rabbids Invasion
Video se načítá
Vyzkoušejte si naši první hru pro webku! Ano, tato hra se ovládá pohyby vaší ruky. Princip je jednoduchý, stačí mávat rukou a trefovat letící králíky. Za každého králíka získáte body, které pak můžete uložit do tabulky. Pozor však na světlé kroužky, které vám uberou život. Pokud se vás hra zeptá na…

Baby Barbie Lice Attack

15.11.2014
79%
Hra - Baby Barbie Lice Attack
Video se načítá
Mladá dívka si byla venku hrát se svým pejskem a také to dopadlo podle očekávání. Jelikož bylo po dešti vrátili se oba dva špinavý. Tvým úkolem bude dívku umýt, učesat, zbavit všech nečistot a poté obléci do suchého a čistého prádla.

Baby Barbie Rudolf Injury

15.12.2014
78%
Hra - Baby Barbie Rudolf Injury
Video se načítá
Malá srnka přišla v lese k mnoha zraněním. Je pouze na Tobě, abys jí všechna poraněné místa ošetřila. Dokážeš jí vytáhnout i trny a zašít některé rány? Bez tvé pomoci by to v přírodě sama nezvládla.

Baby New Year Caring

6.1.2015
80%
Hra - Baby New Year Caring
Video se načítá
Péč o malé dítě není vůbec jednoduchá. V této hře si to můžete vyzkoušet. Pokud možno nejprve musíte malou slečnu probudit a přebalit. Potom vyberte pěkné oblečení a vydejte se na přípravu snídaně. Všechny úkoly provádějte s největší pečlivostí.

Real Punk Makeover Salon

20.2.2015
78%
Hra - Real Punk Makeover Salon
Video se načítá
Proměňte punkáčku na krásnou přitažlivou ženu a to za pár minut. Nejdříve jí musíte odstranit nepěkný make-up a pak jí můžete pomoci s výběrem oblečení a doplňků. Podaří se vám z ní vytvořit krásku?

Valentine's Day Hairdos

18.2.2014
75%
Hra - Valentine's Day Hairdos
Video se načítá
Připravte tuto milou slečnu na Valentýna tím, že jí uděláte krásný účes. Na výběr máte tři možnosti, ze kterých si můžete vybrat. Pak už jen stačí postupovat podle návodu.
Hra - Doc McStuffins: Stray Kitten Caring
Video se načítá
Malá doktorka McStuffins našla zatoulané kotě, které je zraněné a špinavé. Pomozte jí s očištěním a výběrem pěkných a moderních šatů.

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.

Elements Spa Day Fire

1.11.2013
85%
Hra - Elements Spa Day Fire
Video se načítá
Tato kráska je symbolem ohně, vyberte jí vášnivý a ohnivý outfit, který by jí nejvíce slušel. Ve hře jí budete dělat kosmetiku, masírovat záda, mýt vlasy a nakonec jí vybírat pěkný outfit a doplňky.

Groom That Kitty!

29.9.2014
80%
Hra - Groom That Kitty!
Video se načítá
Postarejte se o roztomilou kočičku, která přišla do vašeho salonu. Musíte ji kompletně vyčistit, učesat a nakonec obléci do pěkného kostýmu. Bude po přeměně ještě krásnější?

Cute Kitten

9.11.2013
85%
Hra - Cute Kitten
Video se načítá
Máš ráda koťata? Navrhni si jedno ve hře Cute Kitten, kde mu můžeš vybrat například uši, ocas a srst. Kotě pak můžeš umýt a obléct do chutného kostýmu. Bude kotě s tvou prací spokojené?

Sweet Cupcake Nail Design

19.10.2013
85%
Hra - Sweet Cupcake Nail Design
Video se načítá
Proveď slečně kompletní manikúru! Ostřihej jí nehty kleštičkami, opiluj správně pilníkem, vylešti a po obnovující kúře můžeš nanášet svou oblíbenou barvu laku. Jako zdobení máš různé motivy inspirované dortíky a posypkami na dort.
Hra - Going Back to School Makeover
Video se načítá
Pomozte této studentce změnit vizáž před příchodem do školy. Nejdříve jí uděláte masáž, umyjete a přebarvíte vlasy a nakonec jí navrhnete make-up. Příjemnou zábavu.

Lovable Pets

11.1.2014
68%
Hra - Lovable Pets
Video se načítá
V této jednoduché hře bude vaším úkolem správně umístit puzzle. Jakmile jeden označíte tak ho musíte umístit a klikánim otočit. Poskládejte je všechny a kochejte se krásnými zvířátky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.