Oblíbené hry

Call Of Atlantis

11.9.2015
69%
Hra - Call Of Atlantis
Video se načítá
Zahrajte si známou logickou hru a nasbírejte množství bodů. Vaším úkolem nebude jen spojovat 3 stejné symboly, ale i složit zbraň, kterou najdete v levém horním rohu. Podaří se vám to, co nejdříve?

Barbie Wedding Makeup

10.7.2015
84%
Hra - Barbie Wedding Makeup
Video se načítá
Připravte Barbie na její vytouženou svatbu a postarejte se o to, aby vypadala jako nevěsta. K tomu budete muset vyčistit pleť a vybrat moderní make-up.
Hra - Cinderella's Punk Rock Look
Video se načítá
Popelce se líbí rockový styl a proto by uvítala, pokud byste jí v tomto stylu vybrali oblečení a make-up. Pomůžete jí?
Hra - Ariana Grande Real Makeup
Video se načítá
Ariana má vystoupení a potřebuje krásné nalíčit. Upravíš ji, aby vypadala krásně a svému publiku se líbila?
Hra - Elsa Queen Doctor Puppy
Video se načítá
Elsa si vzala z útulku malého pejska, který je velmi zanedbaný. Pomozte jí s jeho očištěním a vyberte mu pěkné dekorace, aby se líbil všem?

Super Barbie Cat Care

9.9.2015
68%
Hra - Super Barbie Cat Care
Video se načítá
Barbie našla opuštěné kotě, které si vzala domov. Pomozte jí s očištěním, aby si kočičku mohla osvojit.
Hra - New Cinderella Wedding Makeup
Video se načítá
Popelka se chystá na svatbu a jediné, co jí na seznamu zbývá je make-up. Nechce si ho aplikovat sama, aby nevypadal příšerně. Aplikuješ jí ho ty?

Rapunzel Wedding Makeup

10.9.2015
60%
Hra - Rapunzel Wedding Makeup
Video se načítá
Připravte Lociku na její svatební den a vyberte pro ni vhodný make-up a postarejte se o jeho aplikaci na obličej. Bude se princi líbit?
Hra - Barbie Superhero Makeover
Video se načítá
Během zachraňování lidí zapomíná Barbie i na sebe a proto vypadá příšerně. Změňte to a pomozte jí s vyčištěním pleti a výběrem make-upu.

Dream Car Wash

25.8.2015
70%
Hra - Dream Car Wash
Video se načítá
Pomozte malé Tare s opravou a výzdobou starých aut, které jsou zničeny. Budou vypadat moderně a nadčasově?
Hra - Barbie iPhone Emoji Decoration
Video se načítá
Barbie dostala dva balíčky, ve kterém jsou ukryty výrobky od Apple. Vaším úkolem bude, abyste si jeden balík vybrali a předmět, který je v ní ozdobily tak, aby se Barbie líbil.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Pusheen's B-day Party

16.8.2015
83%
Hra - Pusheen's B-day Party
Video se načítá
Pusheen pořádá narozeninovou oslavu, pomozte jí se samotnou přípravou kloboučků, dortu a místa. Bude to nejlepší oslava?

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

Beauty shuffle

7.3.2014
71%
Hra - Beauty shuffle
Video se načítá
Sestavte si slečnu podle náhodného výběru, který si vyberete za pomoci stroje ve hře. Nejdříve jej spustíte a náhodně zastavíte na jednotlivých částech těla, na konci se můžete potěšit nebo zasmát svému výtvoru.
Hra - Mary Dream House Construction
Video se načítá
Meow připravil pro svoji dívku Mary zahradní slavnost, ale ona na ni nechce jít, dokud nebude zrekonstruován jejich nový domeček. Meowa tedy čeká spousta práce jako oprava domu, natírání, oprava střechy, stavění plotu, stavění kašny, sekání zahrady... Až když je vše hotovo, vrhne se mu Mary kolem…

Barbie's Perfect Baby

10.2.2014
78%
Hra - Barbie's Perfect Baby
Video se načítá
Postarejte se společně s Barbie o její milované děťátko. Ne jen že potřebuje umýt, navařit a dát jíst, ale i obléknout. Pomůžete Barbie?
Hra - Doc McStuffins and friend
Video se načítá
Pomozte vyléčit nemocní pacienty. Musíte jim ošetřit všechny rány a samozřejmě zkontrolovat celkový zdravotní stav. Dokážete si poradit i s řeznými zraněními a všechno ošetřit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.