Oblíbené hry

Draculaura Hand Doctor

7.7.2014
78%
Hra - Draculaura Hand Doctor
Video se načítá
Draculaura si poranila ruku a vší úkolem ji je vyléčit. Pomozte jí zbavit se bolesti.

Beauty SalonNÁŠ TIP

28.5.2014
96%
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
Beauty Salon je hra, ve které dáte své zákaznici tu nejlepší péči. Budete jí čistit pleť, nohy, záda a dokonce jí uděláte manikúru a pedikúru. Za tyto jednotlivé procedury dostanete určitý počet bodů, je lepší mít určitě víc. Protože čím více bodů máte tím se vám otevře v sekci make-up více možností…
Hra - Clawdeen Wolf Foot Doctor
Video se načítá
Clawdeen krásná žákyně Monster High zakopnula o kámen, zrovna když zdravila své kamarádky. Pomozte jí ošetřit nohu a poté jí nalakovat nehty a zároveň je i vyzdobit.

ShapeFit

20.10.2014
76%
Hra - ShapeFit
Video se načítá
Poskládejte všechny netradiční skládačky v této logické hře. K dispozici budete mít několik dřevěných prvků připomínajících tetris, které musíte naskládat do význačných oblasti. Prvky se přitom nesmí navzájem překrývat a všechna políčka musí být zaplněny.

Thanksgiving Nail Design

10.2.2014
85%
Hra - Thanksgiving Nail Design
Video se načítá
Pomozte této nádherné slečně s přípravou na den díkuvzdání. Vlastně je už vše hotové, akorát slečna si uvědomila, že by potřebovala manikúru. Tak jí pomozte zkrášlit nehtíky, pak jí naličte a hezky oblečte na slavností večeři s celou rodinou.
Hra - Prom Braided Hairstyles
Video se načítá
Samantha se chystá na ples, kde chce mít krásné vlasy. Pomozte jí s umytím vlasů a se s právním výběrem účesu, který jí uděláte.

Mermaid Spa

14.2.2015
85%
Hra - Mermaid Spa
Video se načítá
Tessa je nádherná mořská panna, která může strávit nějakou chvíli i na povrchu. A tuto chvilku vždy využije s lidmi a staví se i do salónu krásy. Takže jí udělejte pár pleťových masek a procedur, upravte jí vlásky, oblečte jí a také jí můžete i líčit. Záleží pouze na vás, jak jí upravíte.

Hot Spring Spa

19.6.2014
79%
Hra - Hot Spring Spa
Video se načítá
Zpříjemněte pobyt v lázních této mladé slečně. Během jejího pobytu jí uděláte několik procedur a nakonec jí vyberete hezké šaty a doplňky.

How to Be a Stewardess

13.2.2015
78%
Hra - How to Be a Stewardess
Video se načítá
Jak by podle Tebe měla vypadat opravdu upravená letuška, která bude svými radami pomáhat na palubě letadla? Postarej se o její pleť a také si poraď s výběrem oblečení, které se Ti nejvíce bude zamlouvat.

Baby Elsa Great Manicure

31.7.2014
86%
Hra - Baby Elsa Great Manicure
Video se načítá
Elsa si poranila ruku a vypadá skutečně špatně. Pomozte jí s očištěním a od bolesti. Nakonec jí ruku můžete ozdobit prstenem, náramkem a pěkným lakem, který jí vyberete.

Baby Elsa Skin Allergy

11.8.2014
65%
Hra - Baby Elsa Skin Allergy
Video se načítá
Pomozte Else zbavit se alergické reakce. Na to potřebuje vaši pomoc a prostředky, které najdete před ní.

Elsa Skating Injuries

13.9.2014
66%
Hra - Elsa Skating Injuries
Video se načítá
Elsa se ​​poranila při bruslení na ledě a nyní je na vás a na Olafovi, abyste jí poskytli první pomoc. Po vyléčení nohy se můžete pustit na oblékání.
Hra - Frozen Elsa Fire Makeover
Video se načítá
V této hře už Elsa z filmu Ledové království nebude nadále ledová, ale ohnivá. Tvým úkolem je ji "přebarvit" a následně obléct tak, aby její oblečení sedělo k novému vzhledu. Dokážeš to?
Hra - First Aid to Anna and Elsa
Video se načítá
Pomozte dvěma přátelům se záchranou Elsi a Anny. Pokud jim nepomůžete včas, může to mít hlubší následky.

Frozen Dream Wedding

12.2.2015
80%
Hra - Frozen Dream Wedding
Video se načítá
Ve světě ledového království se chystá opět další svatba. Dokážete pomoci s úpravou pleti a také samozřejmě s výběrem těch správných svatebních šatů? Stačí pouze uvolnit fantazii a vše půjde samo.

Blue Ribbon Bash

23.9.2012
69%
Hra - Blue Ribbon Bash
Video se načítá
Postarejte se dobře o svěřenou kravičku. Musíte jí upravit kopýtka, správně ji umýt, vykartáčovat a všechno udělat správně tak, aby byla spokojená. Dokážete udělat všechno ze zadaného seznamu v časovém limitu?

Elsa Stylish Makeover

6.2.2015
80%
Hra - Elsa Stylish Makeover
Video se načítá
Elsa se chystá na další večírek, takže je potřeba udělat z ní krasavici. Vyberte ideální účes, šaty a doplňky. Velmi důležitá bude také péče o její obličej. Můžete jí dát makeup podle Vašich představ. Cílem je vytvořit kompaktní model, kde bude všechno sladěno.

Fruitilicious Spa Day

30.11.2013
83%
Hra - Fruitilicious Spa Day
Video se načítá
Fruitilicious Spa Day je hra, ve které strávíte den v lázních. Vaším úkolem je této sympatické slečně poskytnout, co nejlepší komfort. Budete jí dělat různé procedury jako jsou ovocné zábaly a pedikúra. Nakonec jí vyberete pěkný outfit, který zahrnuje šaty, účes a doplňky.

Zoo Doctor

9.8.2014
81%
Hra - Zoo Doctor
Video se načítá
Postarejte se o tohoto vlka, který potřebuje vaši pomoc. Po správném ošetření a oblečení se vám otevřou jiná zvířátka, o které se můžete také postarat.

Dr. Cem Animal Hospital

18.8.2013
82%
Hra - Dr. Cem Animal Hospital
Video se načítá
Zahrajte sis zábavnou hru se zvířátky, o která se musíte postarat. Starat se budete například o koně, slůně, opičku nebo pejska. Vždy si vyberete jedno zvířátko a pak si pod rentgenem můžete vybrat, jakou část jeho těla chcete ošetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.