Oblíbené hry

Crazy Running

9.8.2013
75%
Hra - Crazy Running
Video se načítá
V postřehové skákačce Crazy Running poběžíte skrze džungli plnou roklin a dalších nebezpečných překážek. Pokud chcete získat za hru co nejvíce bodů, snažte se doběhnout co nejdále a posbírat maximum mincí a bonusů.

Kouzelníci z Waverly

6.10.2012
71%
Hra - Kouzelníci z Waverly
Video se načítá
Hlavní hrdinové oblíbeného seriálu Kouzelníci z Waverley čekají v této pěkné omalovánce jen na Vás a Vaši fantazii. Vybarvěte všem třem nejen oblečení, ale i vlasy, pleť a kouzelnické hůlky.

Gold Fish

11.4.2012
85%
Hra - Gold Fish
Video se načítá
Ubraňte všechny své zlaté rybky před nenechavou rukou, která Vám je chce usmažit. Zabránit ruce ve vyndání rybičky z akvária nemůžete. Musíte proto rybičky co nejdříve sundat z pánve a vrátit je do akvária. Hra se postupně zrychluje. Kolik rybiček dokážete zachránit?

Cody Dressup

19.4.2012
88%
Hra - Cody Dressup
Video se načítá
Upravte malou Cody na její první schůzku. Jak by měla na rande vypadat? Vezměte ji do kadeřnictví, na kosmetiku, do butiku vybrat oblečení i ty nejlepší doplňky.

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Appetizers Eggs

5.8.2013
78%
Hra - Appetizers Eggs
Video se načítá
Máte rádi vajíčka? Tak si je uvařte, a připravte si z nich skvělou pochoutku. Vajíčka nejprve uvaříte ve vodě, pak je nakrájíte a vyndáte žloutek. Místo něho pak vložíte lahodný krém a doplníte bylinkami, kaviárem nebo něčím sladkým.

Cutie Hair Salon

1.12.2012
89%
Hra - Cutie Hair Salon
Video se načítá
Cutie Hair Salon je výborná hra pro všechny nadšené kadeřnice, které si chtějí užít vytváření zajímavých účesů. Na začátku si vyberete z nabíkdy jeden účes, který budete chtít své modelce vyrobit. Pak už na vás čeká jen mytí, foukání, stříhání, česání, barvení... Zajímavostí hry je, že na začátku…

Angel Cat Dress Up

26.2.2013
75%
Hra - Angel Cat Dress Up
Video se načítá
Jak by podle Vás měla vypadat taková neobyčejná kočička, která je pro svůj druh andělem? V této netradiční oblíkačce vytvoříte kočičího andílka přesně podle svých představ od barvy kožíšku, přes nejrůznější doplňky, až po nepostradatelnou svatozář a křídla.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Truckage

17.11.2012
64%
Hra - Truckage
Video se načítá
Truckage je závodní hra, ve které bude vaší prací převážet náklad na korbě vašeho auta. V každém kole budete muset projít opatrně po náročné dráze a při tom se snažit, abyste po cestě nevysypali vzácný náklad. Dokážete uspět ve všech levelech?

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Twin cat warrior 2

12.8.2013
84%
Hra - Twin cat warrior 2
Video se načítá
Jestli jste hráli hru Fireboy And Firegirl, tak se vám určitě bude líbit tato hra, ve které budete hrát za dva kočičí válečníky. Abyste postoupili do dalšího levelu tak musíte sesbírat všechny mince a pak směřovat do cíle. Dávejte si pozor, abyste nespadli do vody. Podaří se vám zdolat všechny…

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Microboats

30.5.2011
65%
Hra - Microboats
Video se načítá
Závodní 3D hra, ve které usednete za kormidlo mikroloďky. Můžete si vybrat z několika různých typů závodů.

Tajný lektvar

21.3.2012
72%
Hra - Tajný lektvar
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou, která se má učit od staré čarodějnice a vařit s ní lektvar. Jenomže je neposedná a zvídavá a napadne ji, že by si mohla vykouzlit něco zajímavého. Proto vždycky, když se čarodějnice nedívá, přilévá do hrnce vlastní přísady. Zvládnete naplnit celý kotel tak, aby Vás…

Honey Dance

25.3.2012
66%
Hra - Honey Dance
Video se načítá
Roztančete se na populární muziku a ověřte si zároveň svůj postřeh. Aby dívka správně a ladně tančila před kritickým okem chlapíka, který si ji možná vybere do svého videoklipu, musíte správně a včas mačkat šipky na klávesnici.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.