Oblíbené hry

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Fruit Funitto

26.5.2012
74%
Hra - Fruit Funitto
Video se načítá
Dokážete zaplnit celou herní plochu různými druhy ovoce dříve než vyprší časový limit? Problém je ale v tom, že nabídka ovoce, které můžete doplňovat do hodících se obrysů, se neustále posunuje a opačným směrem běží pásy s obrysy.

Cheerleader Slacking

5.7.2013
71%
Hra - Cheerleader Slacking
Video se načítá
Vyzkoušejte, jaký máte postřeh, v této hře hrajete za malou holčičku Sáru, která udělá cokoli, aby byla vidět. Jste na tréningu roztleskávaček, jenže Sára si opět dělá, co chce. Vaším úkolem bude, dělat cokoli jenom ne trénovat. Dávejte si pozor, aby vás u toho nechytnul trenér, protože jinak hra…

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video se načítá
Tato hra ověří Vaše kuchařské dovednosti v několika minihrách, které bude hodnotit Minnie a její kamarádi. Vyzkoušíte si svou paměť při aranžování jídla na talíř, odhad při opékání masa i postřeh při míchání barevných polévek. Kolik bodů za své výkony dostanete?

Uno

8.5.2013
80%
Hra - Uno
Video se načítá
UNO je výborná karetní hra, kterou si teď máte možnost zahrát on-lline. Pro ty, kdo se s ní náhodou ještě nesetkali jsou tady pravidla: Vítězí hráč, který se jako první zbaví všech karet. Při svém tahu můžete zahodit jednu kartu, ale jen pokud máte takovou, co má stejné číslo nebo barvu jako je…

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

CrazeMaze

14.11.2012
78%
Hra - CrazeMaze
Video se načítá
Vyzkoušejte svůj postřeh, rychlost i práci s myší. Abyste postoupili do dalšího levelu v této docela náročné postřehové hře, budete muset projít s malou tečnou od startu do cíle, aniž byste do něčeho vrazili. První levely jsou snadné ale později čekají pohyblivé záludné překážky.

Witch in 60 Seconds

9.12.2012
72%
Hra - Witch in 60 Seconds
Video se načítá
Witch in 60 Seconds je logická hra, ve které bude vaším úkolem spojovat herní prvky tak, abyste naplnili sílu jednotlivých kouzel. Přesouváním herních prvků musíte docílit spojení alespoň tří stejných symbolů. Kolik bodů se vám podaří ve hře získat?

My Romantic Town

12.8.2011
84%
Hra - My Romantic Town
Video se načítá
My Romantic Town je velmi vydařená dekorační hra, ve které se můžete vytvořit vaše vlastní městečko. K dispozici máte vše potřebné, můžete stavět domy, silnice, přidávat auta, obyvatele a spoustu dalších věcí. Vyzkoušejte tuto hru a uvidíte, že vás bude bavit.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Temple Run 2

15.6.2013
84%
Hra - Temple Run 2
Video se načítá
Tato skákačka na skóre vás jistě pohltí. V menu si vyberte postavu muže nebo ženy, na tom nezáleží, protože obě dvě mají stejné hodnocení a můžete vyrazit. Jde o to utíkat co nejdále, kam nohy dovolí. Sbírejte po cestě otazníky, které vám buď, pomůžou nebo jen přitíží, třeba jako tím, že se otočí…

Pokemon Diamond

20.5.2012
75%
Hra - Pokemon Diamond
Video se načítá
Pokemon Diamond je skvělá logická hra, ve které se můžete těšit na krásné obrázky roztomilých Pokémonů. Aby se Vám obrázek ukázal, budete muset z herního pole odstranit co nejvíce barevných kostek. Ty zmizí, pokud kliknete na skupinu dvou a více stejně barevných. Dokážete je odstranit všechny?

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.
Hra - Alvin, Chipmunkové a Harmonika
Video se načítá
Roztomilý oblíbený Chupmunek Alvin se rozhodl hrát na foukací harmoniku. Pomůžete mu, aby jeho písnička zněla opravdu pěkně? Ovládejte harmoniku šipkami tak, abyste chytili všechny letící noty na správně barevná políčka.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.