Oblíbené hry

Fairy Slacking

30.8.2013
84%
Hra - Fairy Slacking
Video se načítá
Opět se setkáváme se Sárou, tentokrát v podobě víly. Učení se složitých kouzel ji ale moc nebaví, a tak se všemožně dělat něco jiného. Přitom je ale třeba, aby ji neviděla starší víla, která na ni dává pozor. Zkus se Sárou chytat motýly, psát smsky, zpívat a hlavně se nenechat chytit!
Hra - Justin Bieber tattoos makeover
Video se načítá
Kdo by neznal Justina Biebera, jednu z nejpopulárnějších současných celebrit. V této hře si ho budete moct podle své fantazie upravit. Změníte mu barvu očí, vlasy, dáte mu doplňky. A kdo bude chtít může Justina i trochu nalíčit ;)

Trouble In Hair Saloon

23.7.2013
87%
Hra - Trouble In Hair Saloon
Video se načítá
Máte rádi Mistra Beana? Ano? Tak to se opravdu nasmějete. V této hře pan Bean pracuje v holičství, jenže jeho nadřízený mu nedovolí nic jiného než uklízet a to se mu nelíbí, takže se pěkně pomstíte. Jakmile holič začne dělat něco jiného než stříhání, tak se pusťte do díla. Dávejte si pozor, protože…

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Wedding Slacking

26.8.2013
88%
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Možná se tomu budeš divit, ale nudit se dá i na svatbě, a to když Sára a Tim čekají na obřad. Sára by ráda ještě stihla mnoho věcí, ale Tim ji přitom nesmí vidět. Rychle si maluje rty, líčí se, píše smsku, dokonce píše status na Facebook. Také chce zkusit sníst celý dort a ještě si ozdobit šaty.

Zoo Slacking

28.8.2013
81%
Hra - Zoo Slacking
Video se načítá
Ačkoli Sáru v zoo baví dívat se na zvířata, zdaleka jí to nestačí a nejradši by vyváděla spoustu lumpáren, aby zahnala nudu. Nesmí ji ale vidět hlídač! Myslíš, že se Sáře podaří nakrmit bombóny všechny roztomilé veverky, vytrhat pštrosovi peří, propíchat balónky nebo třeba sesbírat kytky?

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Zoo Park

2.8.2013
80%
Hra - Zoo Park
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete ošetřovatelem v zoologické zahradě. Každý den budete mít na starost více a více zvířátek, které potřebují nakrmit, vyčistit klec, vykoupat nebo ošetřit. Pokud se Vám bude dařit, dostanete mnoho bodů navíc.

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?
Hra - Big Little Plagiary 3: Made in China
Video se načítá
Big Little Plagiary 3 je povedená skákačka, ve které musíte v každém levely posbírat hvězdičky a zajistit si tak postup do dalšího kola. Přeskakujte přes překážky, najděte správnou cestu a získejte tak nejvyšší skóre.

Red Ball

16.1.2013
62%
Hra - Red Ball
Video se načítá
Red Ball je logická skákačka, ve které budete hrát s malým červeným míčkem na který čeká v každém kole množsvtí překážek. Abyste se dostaly vždy až na konec k červené vlajce budete muse použít svůj důvtip i dostatečně rychle reagovat.

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Searching For Fame

21.4.2013
89%
Hra - Searching For Fame
Video se načítá
Slečna v této hře se chce stát modelkou. Předpoklady na to jistě má, ale její vzhled je úplně zanedbaný. Pomoz jí s jeho vylepšením, aby měla v modelingu šanci. Určitě musíš začít s pořádným vyčištěním pleti a pak už se můžeš pustit do výběru účesu, make-upu, oblečení,... Sama uvidíš, jak moc se po…

Dora Royal Makeup

23.11.2012
78%
Hra - Dora Royal Makeup
Video se načítá
I pro ty nejmenší milovnice kosmetiky je tady malá Dora, která se od Vás nechá celá upravit. Vyčistěte jí obličej, použijte všechny nezbytné krémy a pak jí vyberte podle sebe oblečení i účes.

Bling Bling Manicure

24.7.2013
82%
Hra - Bling Bling Manicure
Video se načítá
Bling Bling Manicure je zajímavá hra pro dívky, kde své modelce můžete udělat krásnou manikúru. V první řadě si musíte nehty očistit a připravit na konečnou fázi, nakonec si můžete vybrat z různých druhů laků, prstenů a dokonce i tetování.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.