Oblíbené hry

Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Star Struck

16.11.2012
80%
Hra - Star Struck
Video se načítá
Star Struck je povedená postřehová hra, ve které se dostanete do vesmíru a se svou malou lodí budete přerušovat vlákna mezi jednotlivými hvězdami. Když se Vám podaří některou hvězdu úplně osamostatnit, tak se zmenší. Pokud ale na některou zapomenete, bude se naopak zvětšovat. Pozor abyste do hvězd v…

JadaBug

14.4.2013
76%
Hra - JadaBug
Video se načítá
Parádní hra pro všechny hráče!! Vaším cílem je doskákat s beruškou, co nejdále to půjde. Abyste získali co nejvíce bodů, snažte se sbírat světlušky a květiny. Při ukládání výsledku nemusíte ani vyplňovat jméno, stačí dát submit. Sice se neobjeví tabulka, ale stačí dát F5 a výsledek budete mít…

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Word Search 2000

18.1.2014
77%
Hra - Word Search 2000
Video se načítá
Zahrajte si tuto osmisměrku, ve které můžete hledat slova hned na několik témat! Stačí jen kliknout na šipku dolů, vybrat téma a začít hrát.

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Ve hře Inked Up Tattoo Shop 2 se stanete majitelkou tetovacího salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, které vám o sobě řeknou několik důležitých informací. Ty si musíte zapamatovat a následně podle nich zvolit to nejvhodnější tetování.

Flood Runner 4NÁŠ TIP

26.4.2013
76%
Hra - Flood Runner 4
Video se načítá
Zatím poslední díl parádní pařby, ve které se snažíte uprchnout před živelnou pohromou. Zde Vás však v každém patře honí něco jiného. Narazíte tu tak na lávu, vodu, lavinu či dinosaura!! S každým uběhnutým metrem navíc získáváte zkušenosti.
Hra - Double Laywred Chocolate Cake
Video se načítá
Všechny, kdo mají rády virtuální lekce vaření jistě nadchne možnost naučit se další skvělý dort. Tentokrát bude čokoládový a dvoupatrový. Postupujte přesně podle pokynů hry a pečení nebude jistě nic těžkého.

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

3D Kartz

8.1.2013
90%
Hra - 3D Kartz
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které musíte splnit vždy určitý počet bodů dřív, než vyprší čas. Jezdit budete s formulkou a v cestě Vám budou stát různé překážky a soupeři. Za těsné předjíždění nebo vyhnutí se překážce, dostanete speciální kombo.

Titanik II CZ

8.1.2013
65%
Hra - Titanik II CZ
Video se načítá
Je tady pokračování adventury inspirované seriálem Futurama, ve které opět bude Vašim úkolem pomoci hlavním hrdinům pomoci při útěku z lodi, která už asi za nedlouho exploduje. V místnostech, co se můžou zdát přímo bludištěm, musíte najít cestu i všechny prostředky k útěku. Dokážete to?

Snail Bob 4

2.6.2013
95%
Hra - Snail Bob 4
Video se načítá
Již čtvrté pokračování zábavné logické hry Snail Bob ve vesmíru. Vydejte se s Bobem na cestu do vesmíru, na cestu plnou překážek a nástrah, které určitě s Bobem vyřešíte. Kdyby se vám bob zdál moc pomalý, tak v levém horním rohu je tlačítko, které ho zrychlí. Boba ovládejte myší, pokud ho chcete…

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Snail Bob 5: Love StoryNÁŠ TIP

15.11.2013
96%
Hra - Snail Bob 5: Love Story
Video se načítá
Máme tu opět našeho šnečka Boba a s ním i spousty dobrodružství! Čeká na vás několik desítek úrovní, ve kterých budete muset překonat mnoho záludných překážek. Odměna vás však nemine, vaše cesta totiž směřuje k vaší milované.

Penguins can Fly! 2

25.6.2013
76%
Hra - Penguins can Fly! 2
Video se načítá
Další skákačka, u které se určitě pobavíte. Hrajete za malého tučňáčka, který umí pěkně rychle skákat. Sbírejte mince a hvězdičky a dostaňte se co nejrychleji nahoru. Každý level je omezen časem, takže čím rychleji nahoře budete, tím lépe. Máte na to zdolat všech 16 levelů?

Firebug

11.3.2012
85%
Hra - Firebug
Video se načítá
Firebug je skvělá skákačka, ve které budete mít za úkol dostat se s broukem k cíli. Jelikož brouk hoří a spaluje vše na co se postaví, nebudete to mít vůbec lehké. Navíc je třeba po cestě zbírat barevné fazolky, za které získáte body.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.
Hra - Baby Hazel Halloween Party
Video se načítá
Hazel je zpět a tentokrát se chystá na dětskou halloweenskou párty. Prvně ji musíte pomoci vybrat ty vhodné šaty a následně ji doprovodit na párty. O zábavu nebude nouze, chybět nebudou strašidla, dobré jídlo, dýně a hlavně dětské hry!

Pirate Slacking

23.9.2013
91%
Hra - Pirate Slacking
Video se načítá
Mladá pirátka má na lodi vytírat podlahu, a tak se není co divit, že ji to nebaví. Mnohem radši dělá dobrodružnější věci jako hledání pokladu, vybírání peněz z truhly, zpívání s papouškem nebo skládání dokonalého pirátského outfitu.

Stay Yellow

29.3.2013
75%
Hra - Stay Yellow
Video se načítá
V této postřehovce se budete muset postarat o žlutý čtverec, který se snaží uniknout ostatním barvám. Čtverec ovládáte pohybem myší a unikáte ostatním barvám. Hra nabídne i několik bonusů, jako je štít, zpomalení nebo žlutá barva.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.