Oblíbené hry

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

Flippin' DeadHra na skóreHra o medaile

1.1.2013
83%
Hra - Flippin' Dead
Video se načítá
Hra Flippin 'Dead vás přenese do světa plného zombie, ve kterém přežít nebude vůbec jednoduché. S hlavním hrdinou se musíte vyhýbat útoku všech zombie a sbírat při tom vzácné truhly, které vám dají nějakou vlastnost nebo vám umožní zombie zničit.

Ice Cream Slacking

19.8.2014
82%
Hra - Ice Cream Slacking
Video se načítá
Sarah je zmrzlinářka a jejím úkolem je prodávat zmrzlinu. Ale znáte Sarah, ta musí neustále něco vymýšlet. Společně s ní budete psát smsku, jíst zmrzlinu nebo ji zdobit. Pomozte Sarah při těchto úkolech, ale tak, aby vás neviděl malý chlapec.

April Fool Slacking 2014

17.4.2014
88%
Hra - April Fool Slacking 2014
Video se načítá
Jaký by to byl duben bez menšího žertu? Jednoduše nuda, alespoň pro Sáru, která chce pár kousků udělat. Pomůžete jí?

Easter Egg Slacking 2014

27.4.2014
84%
Hra - Easter Egg Slacking 2014
Video se načítá
I Sarah slaví Velikonoce ačkoliv netradičním způsobem a to žertíky . Pomozte jí sníst čokoládové dobroty , chytat vajíčka aleboich hledat. Příjemnou zábavu .

Mobile Phone Coloring

27.1.2014
64%
Hra - Mobile Phone Coloring
Video se načítá
Máme tu pro vás omalovánky, ve kterých si budete moci vybarvit mobilní telefon podle vašich představ. Stačí pouze zapojit fantazii a vybrat ty správné barvičky.

Bedrock Bowling

29.1.2014
70%
Hra - Bedrock Bowling
Video se načítá
V této hře si budete moci zahrát bowling s Fredem, ze seriálu Flinstonovi. Vyhrajte zápas s největším možným počtem bodů. Na začátku zamiřte, potom se rozběhněte a nakonec hoďte koulí.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.
Hra - Mr. Bean hledání obrázků
Video se načítá
Určitě znáte oblíbeného Mr. Beana. V této hře, kde je krásně animovaný při svých oblíbených činnost budete mít za úkol najít v obrázcích ztracené předměty. Ze začátku to nebude vůbec těžké, ale stále Vám půjde o co nejlepší čas a nejvíce bodů. Když se totiž spletete a kliknete na něco jiného, body s…

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

Bounce Or Die

1.8.2013
74%
Hra - Bounce Or Die
Video se načítá
V této hře na skóre budete hrát za malého hlodavce, se kterým budete přeskakovat různé překážky. Abyste získali, co nejvíce bodů je dobré se pořád odrážet od balónů, matrace, postele, želé a dalších věcí. Snažte se pořád skákat a sbírat předměty nebo jídlo co nad vámi občas proletí. Dávejte si pozor…

New Year Slacking 2013NÁŠ TIP

20.12.2013
90%
Hra - New Year Slacking 2013
Video se načítá
Zahrajte si nejnovější díl flákačky! Tentokrát se děj odehrává na oslavě nového roku a vy se děsně nudíte! Ovšem kolem je spousta zábavy, jenom si musíte dát pozor, aby vás nikdo nechytil. Například můžete odpalovat ohňostroje, pudrovat si tváře nebo vylekat přítomné hosty.

Astroflyer

24.7.2013
79%
Hra - Astroflyer
Video se načítá
V této postřehovce bude vaším hlavním cílem doletět a nenabourat pokud možno co nejdéle to půjde. Zdá se to být jednoduché, ale není. Každým levelem budou přibývat překážky, takže musíte být velmi opatrní. Máte pouze 5 životů. Snažte se vyhýbat všem objektům a pokuste se vysbírat co nejvíce…
Hra - Cooking Show - Fish N Chips
Video se načítá
Fish and chips je britské národní jídlo, které se skládá z hranolků a ryby (většinou tresky) osmažené v těstíčku. Tahle hra tě naučí, jak přesně toto jídlo uvařit, abys nic nespletla a vše chutnalo dobře.
Hra - Cooking Show - Lamb Kebabs
Video se načítá
Jehněčí kebab je určitě dobré jídlo a ty si ho teď můžeš uvařit. Postupuj podle instrukcí a získávej v každé části hodně bodů, abys na konci měla co nejvíce hvězdiček.

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Opposite Arrows

12.2.2014
80%
Hra - Opposite Arrows
Video se načítá
Hra Opposite Arrows je založena na mačkání šipek. Pokud se zobrazí zelená šipka, zmáčknete šipku stejného směru. V případě červené šipky mačkáte opačnou šipku.

Where is my left sock?Hra s oceněním

15.2.2014
67%
Hra - Where is my left sock?
Video se načítá
Where is my left sock? je postřehová hra, ve které bude vaším úkolem najít ztracené ponožky. V pravém horním rohu se vám přitom bude zobrazovat barva ponožky, kterou máte aktuálně hledat. Snažte se být při hledání co nejrychlejší, protože jen tak můžete získat dobré skóre.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.