Oblíbené hry

Hra - Trollface Quest TV Show
Video se načítá
Potrolte aktéry ze známých televizních pořadů! Snažte se co nejméně kliknout. Trolit budete doktora House nebo třeba hrdiny z Akt X.
Hra - Troll Face Quest Video Games
Video se načítá
Vytrolte každý level! Abyste se dostali přes každou úroveň, musíte vyřešit logické úkoly.

Trollface Quest

14.9.2015
92%
Hra - Trollface Quest
Video se načítá
Zažijte zábavu s netradiční adventuru, ve které musíte své logické myšlení odložit stranou. Myslíte si, že překonáte miny hry, které jsou pro vás přichystány?

Trollface Quest 2

18.11.2015
87%
Hra - Trollface Quest 2
Video se načítá
Vymaňte se od logického myšlení a pusťte se do netradiční hry, která má za úkoly vás zabavit. Podaří se vám hru dohrát do konce?

Winter Games

26.4.2015
80%
Hra - Winter Games
Video se načítá
Zima už je sice pryč, ale právě proto si ji můžeš připomenout v těchto skvělých zimních 3D sportech. Než se vydáš na závod, pořádně potrénuj, abys vůbec měla nějakou šanci. Hodně štěstí!

Sexy football

23.5.2011
58%
Hra - Sexy football
Video se načítá
Myslíte si, že holky neumí hrát fotbal tak dobře jako kluci? V této hře si to můžete vyzkoušet. Stojí proti sobě dva týmy - mužský a ženský a je pouze na vás, které z těch dvou dovedete k vítězství. Fotbal si můžete zahrát jak proti počítači tak proti vašim kamarádům.

Fashion Runway Quest

6.1.2016
79%
Hra - Fashion Runway Quest
Video se načítá
Ověřte si zda máte dobrý postřeh a ukažte ho v této hře pro dva hráče. Nejdříve se vám ukáže modelka, které si outfit musíte zapamatovat a okopírovat ho na modelce. Podaří se vám to a předběhnete vašeho protihráče?

Dial For Love

12.1.2016
58%
Hra - Dial For Love
Video se načítá
Vyhledejte si na každý den v diáři nového přítele. Nejdříve si mobil ozdobíte a pak vytočíte číslo, podle vlastní intuice, po pár sekundách zjistíte, komu jste se dovolali. Uložte si ho do diáře a seznamujte se dále.

Pet House Story

21.12.2015
68%
Hra - Pet House Story
Video se načítá
Pomoz třem zvířátkům s výstavbou nového domu, o který přišli kvůli tornádu. Nejdříve musíte nakoupit potřebné věci na stavbu, vyčistit zahradu a nakonec se můžete pustit do stavby. Pomozte jim co nejrychleji, aby se mohli nastěhovat.

Barbie In Space

1.12.2015
86%
Hra - Barbie In Space
Video se načítá
Barbie dostala pozvánku do vesmíru a je na ní, aby si vybrala skafandr a vytvořila vlastní vlajku, kterou by si mohla na měsíci zapíchnout. Pomozte jí s přípravami.

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Fashionize

5.9.2014
85%
Hra - Fashionize
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou oblékací hru, ve které budete moci i nalíčit a učesat krásnou modelku. Vyberte jí z několika druhů oblečení i šperků, které může mít na sobě.

Big Cats Cub Creator

12.5.2014
88%
Hra - Big Cats Cub Creator
Video se načítá
Vytvořte si z mladého mláděte divokou šelmu. vytvořit můžete například lva nebo tygra. Kterou možnost si vyberete vy?

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Tribal Hello Kitty

9.6.2016
77%
Hra - Tribal Hello Kitty
Video se načítá
Vytvořte pro Hello Kitty krásný kostým s doplňky, které si můžete vylepšit krásnými barvami. Bude se jí výběr kostýmu a barev líbit?

Pusheen's B-day Party

16.8.2015
83%
Hra - Pusheen's B-day Party
Video se načítá
Pusheen pořádá narozeninovou oslavu, pomozte jí se samotnou přípravou kloboučků, dortu a místa. Bude to nejlepší oslava?

Mini Golf

24.6.2013
86%
Hra - Mini Golf
Video se načítá
Máme tu pro vás super minigolf na skóre! Máte 10 jamek, na kterých musíte nahrát co nejméně odpalů. Myší si můžete nastavit úhel nebo směr odpalu a levým myšítkem odpálíte balónek. Není to tak jednoduché, jak se zdá, na některých jamkách je i změněný terén, takže je na vás jak si s tím poradíte.

Pet Detective Case

24.4.2013
72%
Hra - Pet Detective Case
Video se načítá
Staň se detektivem a prověř si svůj postřeh v super hře Pet Detective Case, kde bude Tvým úkolem najít v každém kole všechna dobře schovaná zvířátka. Nebude to ale vůbec jednoduché. Na hledání máš omezený časový limit a zvířátkům často vykukuje ze skrýše jen opravdu malý kousek těla.

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

My Sweet Kitten

28.10.2013
85%
Hra - My Sweet Kitten
Video se načítá
Máte rádi koťata? Zde je jedno opuštěné, o které byste se měli postarat. Ve hře ho budete krmit, oblékat, hrát si s ním a dokonce i mýt. Zvládnete se o něj postarat, co nejlépe?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.