Oblíbené hry

Hra - Barbie's Date With Ken Dress Up
Video se načítá
Barbie se musí připravit na první rande s Kenem, proto chce udělat co nejlepší dojem. Avšak neví co si vzít a proto potřebuje vás. Pomůžete jí?

Samsara Room

1.10.2013
76%
Hra - Samsara Room
Video se načítá
Máme tu zajímavou adventuru, ve které se snažíte přijít na to, co se stalo. Co se, ale vlastně stalo? Nevíte, kde jste? Zkuste na to přijít. Využívejte indícií v místnosti, různých předmětů, které jdou sebrat a interakcí.

Dora vaří

28.8.2012
68%
Hra - Dora vaří
Video se načítá
Dora se učí vařit. Prvním krokem musí být správný výběr ingrediencí. Vyberte si z její kuchařky jídlo, které by se Vám líbilo a pomozte jí najít v její kuchyni všechno, co bude pro přípravu potřeba. Protože Dora mluví jen anglicky a to velice pěkně, jistě se i něco naučíte.
Hra - Dora cvičí štěňátko
Video se načítá
Pomůžete malé Doře vycvičit její štěňátko tak, aby se s ním na konci mohl předvést? Házejte mu míček, učte ho skákat přes obruč, převalovat se a mnoho dalších kousků. Nezapomeňte mu vždycky dát odměnu, aby se mu cvičení líbilo.

Dora´s Magical Garden

30.3.2012
70%
Hra - Dora´s Magical Garden
Video se načítá
Vítejte v kouzelné zahradě malé Dory. Zasaďte do květináčků nejrůznější rostlinky, zalijte je a sledujte, jak Vám pěkně porostou. Aby to šlo ještě rychleji, můžete použít kouzelný prášek. Protože se ve hře mluví velice pěkně anglicky, třeba se i něco nového naučíte ;)

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Nakupování oděvů

7.10.2012
89%
Hra - Nakupování oděvů
Video se načítá
Vyberte si jednu z dívek, která se v současné módě moc nevyzná a vezměte ji na ty pravé nákupy a ke kadeřníkovi a udělejte jí ten pravý super styl. Abyste jí mohly koupit ty nejlepší šaty, boty, kabelku i účes budete potřebovat taky patřičné peníze. Ty si vyděláte postřehových minihrách.

Princesses Easter Prep

3.4.2016
86%
Hra - Princesses Easter Prep
Video se načítá
Pomozte princeznám, aby si tuto Velikonoce pořádně užili. Postarejte se o výběr šatů, dekoraci vajíček a menší vtip. Podaří se vám jim tento pěkný svátek zpříjemnit?
Hra - Disney Princess Glittery Party
Video se načítá
Oblečte všechny princezny na dnešní večírek a vyberte pro každou z nich krásné šaty, boty a doplňky. Bude každá z nich jedinečná a krásná?

Minions House Makeover

5.7.2015
68%
Hra - Minions House Makeover
Video se načítá
Ukliďte celou místnost, také budete hledat vaše oblíbené mimoně. Dávejte si pozor co kam dáváte, musíte vše uklidit na správné místo.
Hra - Taylor Swift Ex–Boyfriends
Video se načítá
Taylor Swift se rozhodla, že se pomstí svým bývalým přátelům a poškodí jim věci na kterých jim nejvíce záleží. Pomozte jí s různými úkoly, aby byla pomsta dokonalá.
Hra - Bart Simpson Island Escape
Video se načítá
Máte rádi Simpsonovi? Ano? Tak tohle je hra přímo pro Vás. Tato povedená adventura Vás určitě pobaví. Bart Simpson letí se svojí rodinou z dovolené domů, do Springfieldu, jenomže Bart je takový uličník a vloupá se do nákladového prostoru, kde sebere padák a narazí na červené tlačítko nemačkat. Bart…

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Tentacle Wars 2

8.3.2012
84%
Hra - Tentacle Wars 2
Video se načítá
Zvolte vhodnou strategii a zničte všechny nepřátelské buňky. Tak přesně o to, v této hře jde. Úkol to však není snadný, protože nepřatélské buňky jsou silné, takže se budete muset skutečně snažit, aby ste dosáhli kýženého cíle.

Paper Sumo

1.1.2014
68%
Hra - Paper Sumo
Video se načítá
Paper Sumo je pěkně zpracovaná postřehová bojovka, ve které jako sumo zápasník musíte z kruhu vytlačit vašeho protivníka. Ve hře půjde především o rychlost a dobrý postřeh, protože síla vašeho zápasníka závisí na tom, jak rychle dokážete bubnovat na pohybující se tamtam.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Ninja Land

24.9.2013
75%
Hra - Ninja Land
Video se načítá
Malý mimozemšťan přilétá ve hře Ninja Land, aby zachránil svoji přítelkyni, která je uvězněna. Po cestě pomůžete zachránit také jednoho ninju, který se stane Vaším kamarádem a bude Vám pomáhat. Zjistíte, že bez jeho pomoci by nebyla mise úspěšná.

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Constellations

12.7.2016
75%
Hra - Constellations
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol spojit všechny hvězdy v daném souhvězdí. Musí se vám to však podařit jedním tahem.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.