Oblíbené hry

Hra - Equestria Girls Rainbow Dash
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléknout krásnou, mladou, duhovou slečnu, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a doplňků na sebe. Vyberte jí s množství krásných účesů, triček, kalhot, kraťásků, šatiček a samozřejmě bot a nějaké ty doplňky. Na konec jí můžete dát i krásného poníka.

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si vytvořit poníka podle svých představ. Nastavte, jak by měl být vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a barvu těla, pokračujte s hřívou, očima a pusou. Nakonec mu můžete dát i různé doplňky, které mu zaručeně seknou. Na co ještě čekáte?

Wolfminator

12.9.2013
78%
Hra - Wolfminator
Video se načítá
Ve hře Wolfminator musíte zničit zlé vlky, kteří si brousí zuby na prasátka. Vaší jedinou zbraní je raketomet a přesná ruka. Rakety totiž budete ovládat ručně. Můžete si tedy přesně vybrat místo jejich dopadu. Ničit můžete všechny překážky. Nesmíte však zranit prasátka, které mají být obětmi vlků.

How to Raise a Dragon

9.9.2013
65%
Hra - How to Raise a Dragon
Video se načítá
Jestliže máš ráda hry s jednoduchou grafikou, tak si zahraj tuhle. Dohrát ji netrvá příliš dlouho. Ze všeho nejdřív necháš vyklubat se malé dráčátko. Potom ho musíš dostatečně nakrmit, aby vyrostlo. Dospělý drak se žene městem a působí zkázu. Takže nakonec je třeba pomocí hrdiny draka zabít.

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.

Dragon Maker

4.9.2013
85%
Hra - Dragon Maker
Video se načítá
Draci jsou překrásná, hrdá a mocná stvoření. Teď si můžeš jednoho takového vytvořit. Vyber mu vše, nejen barvu, ale hlavně tvar hlavy, končetin, křídel a dalších částí těla. Až budeš spokojená, můžeš si obrázek uložit do počítače.

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Bear Ball

3.5.2013
72%
Hra - Bear Ball
Video se načítá
Zahrajte si volejbal s těmito malými roztomilými medvídky. Hru zvládne naprosto každý, ovládá se šipkami, nebo když hrajete s kamarádem tak na WASD. V nastavení se může nastavovat výška stropu a obtížnost, když hrajete sami. Kdo dá první 15 bodů, vyhrává. Tak ukažte co ve Vás je.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Little Pony Ice Cream

21.8.2013
83%
Hra - Little Pony Ice Cream
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si můžete vybrat poníka a s ním si vytvořit nejlepší zmrzlinu! Jakmile si vyberete poníka, můžete začít dělat zmrzlinu. Nejdříve si vyberete kornoutek, pak druh a tvar zmrzky. Následně můžete přidat nějakou sušenku, čokoládu nebo ovoce.

Redstar Fall

21.8.2013
79%
Hra - Redstar Fall
Video se načítá
Hry s odebíráním prvků jsou velmi populární, proto Vám přinášíme další z nich. Gravitace bude ve hře Vaším pomocníkem, ale také nepřítelem. Cílem je přesunout červenou hvězdu na plošinu dole tím způsobem, že budete odebírat jednotlivé bloky, které jsou pod ní. Tyto však nejsou pravidelné, takže…

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Running Fred

19.8.2013
80%
Hra - Running Fred
Video se načítá
Ve hře Running Fred si užijete spoustu zábavy s chlapcem Fredem. Snaží se utéci před smrtkou, která ho však žene velmi spletitou cestou. Musíte se vypořádat s roklemi, cirkulárkami a dalšími předměty, které se Vás snaží zastavit. Dokážete doběhnout až do konce tohoto dobrodružství?

Skywire

19.8.2013
74%
Hra - Skywire
Video se načítá
Máte dobrý postřeh a odhad vzdálenosti? Pak vám jistě půjde tato super hra, ve které se ujmete řízení zábavné lanovky. V kabině budete mít tři pasažéry, které budete mít za úkol dopravit bezpečně do cíle. Cestou na vás čeká množství nebezpečných překážek.

Spacetacular Voyage

9.8.2012
73%
Hra - Spacetacular Voyage
Video se načítá
Přejděte deset náročných levelů a překonejte tak sami sebe v postřehové hře Spacetacular Voyage. Se svou vesmírnou lodí se musíte vyhýbat různým geometrickým tvarům a nedovolit jim, aby vás vytlačili mimo hrací plochu. Na odpuzení překážek můžete využít bombu, která se aktivuje stisknutím mezerníku.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Go Go Bee

13.8.2013
85%
Hra - Go Go Bee
Video se načítá
V této hře bude vaším hlavním úkolem dostat med z úlu až přímo do dřevěného kyblíku. Dávejte si pozor, nesmíte ani jeden po cestě vytrousit! Odebíráním prvků si vytvořte cestičku, až ke kyblíku. První levely jsou velmi jednoduché, ale od 8 levelu začne přituhovat. Zvládnete je všechny?

Celebrity Dog Dress Up

13.8.2013
70%
Hra - Celebrity Dog Dress Up
Video se načítá
Celebrity nemohou své pejsky mít neoblečené. Proto zde máš k dispozici pět psů, přičemž každého můžeš obléci jinak. Mezi psy přepínáš, když na ně klikneš, oblečení pak vybíráš šipkami dole.

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.