Oblíbené hry

Panda Care

19.5.2013
89%
Hra - Panda Care
Video se načítá
V této krásné hře na Vás čeká opravdu roztomilá panda, o kterou bude třeba se dobře postarat. Nebojte se, že byste si nevěděly rady. Každým krokem Vás hra podrobně provede. Začnete s jejím mytím a česáním, pak jí musíte nakrmit a dát ji všechnu lásku a péči, kterou bude potřebovat. Nakonec pro ni…

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Kris Kros

4.7.2012
85%
Hra - Kris Kros
Video se načítá
Máte dobrou slovní zásobu a jste soutěživí? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra, ve které se utkáte s reálným soupeřem ve skládání slov z písmenek. Písmenka dostanete náhodně vylosovaná a v herním poli budou muset jednotlivá slova stále navazovat. Kdo získá více bodů vyhraje.

Dolphin Olympics 2

7.7.2012
89%
Hra - Dolphin Olympics 2
Video se načítá
V této hře budete ovládat krásného delfína, který má v časovém limitu ukázat, co všechno umí. Vyzkoušejte si s ním všechny možné i nemožné přemety, vyskakujte z vody a zkuste stále vypadat co nejkrásněji, abyste dostali co nejvíce bodů.

Chocolate Royal Cake

7.8.2013
80%
Hra - Chocolate Royal Cake
Video se načítá
Upečte si skvělý královský čokoládový dort! Ano, v této hře si budete moci připravit vlastní sladkou lahůdku. Připravíte si čokoládu, máslo a smícháte to s ostatními ingrediencemi. Směs pak necháte ztuhnout v troubě a pak již můžete zdobit.
Hra - Strawberry's Pony Caring
Video se načítá
Máme tu další pěknou hru s naší kamarádkou Jahůdkou. Tentokrát se budete muset postarat o jejího poníka. Budete ho muset umýt, vysušit a načesat. Pak, jako odměnu za vaši práci si budete moci Jahůdku obléknout vhodně, pro výlet na koni.

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video se načítá
Too Much Pressure je skvělá postřehovka, ve které budete chtít být nejlepší. Hra je naprosto jednoduchá, pohybem myší ovládáte modrou kuličku, se kterou se musíte vyhýbat červeným kuličkám a každou chvíli smršťujícím se zdem. Později vám přibyde více červených kuliček a začne peklo. Tak se ukažte co…

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Formula Racer

28.2.2012
56%
Hra - Formula Racer
Video se načítá
Usedněte za volant pravé závodní formule a zúčastněte se super rychlých závodů F1. Potěší Vás snadné ovládání i turbo, díky kterému můžete být ještě rychlejší. Jen se nenechat vytlačit ze silnice a včas vychytat všechny zatáčka. Tak hodně řidičského štěstí!

Romantic Pursuit

1.3.2012
78%
Hra - Romantic Pursuit
Video se načítá
Ve hře Romantic Pursuit na vás čeká krásný létající kůň se kterým budete muset ve vzdušném světě zdolat všechny nebezpečné nástrahy, sbírat cenné květiny a dostat se až do cíle, aniž by spadl ze vznášejících se ostrovů.

Pac - Xon

18.5.2013
84%
Hra - Pac - Xon
Video se načítá
Pacman je tady! Hrajte e pacmana a budujte zdi tak, aby vaši nepřátelé měli co nejméně místa kolem sebe. Musíte si dát pozor, aby se do vaší zdi, kterou zrovna budujete, protože o život. Užijte si senza hru od které se jen tak neodlepíte.

Thingdom

1.6.2013
90%
Hra - Thingdom
Video se načítá
V této opravdu velice pěkné hře dostanete možnost starat se o moc roztomilou chlupatou kuličku. Na začátku si vyberete jak se bude jmenovat a jak má přesně vypadat a pak už může ovlivňovat celý její život. Kdy bude spát, kdy si bude hrát, tančit, potkávat se s ostatními, jíst,... Máte možnost zahrát…

Gentleman TA TA TA

25.5.2013
79%
Hra - Gentleman TA TA TA
Video se načítá
Gentleman Ta Ta Ta je hra, u které se určitě zasmějete. v hlavní roli slavný Gentelman, postavte mu pódium, na kterém tento showman rozjede svoje neuvěřitelné představení. Jde o to postavit to tak, aby se neutopil, stačí, když mu aspoň vylízá hlava z vody. Je jen na vás jak kvalitně postavíte…

Chytněte Kachnu

13.3.2013
84%
Hra - Chytněte Kachnu
Video se načítá
Dokážete si jako liška chytit kachnu k večeři? Budete muset prokázat rychlost i důvtip, protože žádný lov není snadná záležitost. A jak to v přírodě chodí, ani Vy nebudete úplně v bezpečí. Číhat na Vás totiž budou hladoví vlci a ti naopak velice rádi sežerou Vás, pokud jim nestihnete utéct.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.