Oblíbené hry

Fishdom 3

24.6.2013
90%
Hra - Fishdom 3
Video se načítá
Výborná hra, od které se jen tak neodlepíte! Vyplňte jméno, kupte rybičku a pojmenujte ji a hurá vydělávat penízky. Hra vás dostatečně provede, jestli jste ji ještě nehráli. Jde o to spojovat stejné obrázky, nejméně 3 mohou být. Po každé hře můžete vybavit akvárium a kupovat rybičky. Starejte se o…

Pour the Fish

7.3.2014
91%
Hra - Pour the Fish
Video se načítá
Pour The Fish je logická hra, ve které budete muset dostat vodu k bílé rybičce. Do země musíte vytvářet vhodné stezky, abyste ji rychle, ale i ve velkém množství k rybce dopravili. Vyplnit můžete i, prázdné lahve, za které získáte body.

Youdovo Zlatnictví

16.2.2013
85%
Hra - Youdovo Zlatnictví
Video se načítá
Prodejci šperků mají velmi zajímavou práci. Jejich úkolem je vyrobit nejlepší šperky, které se budou prodávat za vysoké ceny. Šperky je nutné vyrobit zcela přesně podle požadavků, což bude také Vaším úkolem v této hře. Budete se zabývat výrobou prstenů, náramků, náušnic a dalších šperků. Na řadu…

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Pinup Facial Bauty

30.6.2012
95%
Hra - Pinup Facial Bauty
Video se načítá
Vytvořte slečně opravdu úplně kompletní vzhled. Začnete čištěním obličeje, trháním obočí a použitím všech nezbytných kosmetických přípravků a budete pokračovat makeupem, který ji udělá opravdu krásnou a výraznou. Její styl potom určíte účesem a nakonec výběrem oblečení.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Fairy Treasure

19.3.2012
82%
Hra - Fairy Treasure
Video se načítá
Zahrajte si tento skvělý arkanoid, ve kterém bude vaším úkolem zničit všechny kostky na herní ploše za pomoci letícího míčku. Ze zničených kostek vám navíc budou padat různé bonusy, jako silnější či rychlejší míček.

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Power Pinball

1.1.2013
80%
Hra - Power Pinball
Video se načítá
Power Pinball je zábavná hra pro každého. Výborně propracovaná a naprosto jednoduchá. Ovládá se pouze šipkami. Dokážete nahrát co nejvyšší skóre?

Shooting Practice

24.6.2013
80%
Hra - Shooting Practice
Video se načítá
Byli jste někdy na střelnici? Ne? Tak tu pro vás máme super postřehovku, u které se určitě nebudete nudit. Máte 3 životy, vaším úkolem je střílet na bílé terče, žluté desítky, srdíčka a zvířata. Když trefíte něco jiného, jako třeba lebku nebo červený terč, tak přicházíte o život. Čím rychleji…

Rome Puzzle

28.12.2013
74%
Hra - Rome Puzzle
Video se načítá
Máme tu pro vás postřehovou, logickou hru, ve které máte za úkol spojovat 3 stejné obrázky. Nejlépe ty co mají modré pozadí. Jste ale omezeni časem, takže buďte pozorní a přesní. Později můžete stavět budovy, které vám budou trochu pomáhat. Za utržené suroviny a peníze můžete vystavět pár těchto…

Dark Witch

28.12.2013
75%
Hra - Dark Witch
Video se načítá
Vytvořte si svojí temnou čarodějnici podle svých představ! Budete mít na výběr z nevídaného oblečení, které můžete ještě upravovat a dohnat ho k dokonalosti. Tak nečekejte a zkuste si zahrát tuto hru.

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.