Oblíbené hry

Hra - Big Little Plagiary 3: Made in China
Video se načítá
Big Little Plagiary 3 je povedená skákačka, ve které musíte v každém levely posbírat hvězdičky a zajistit si tak postup do dalšího kola. Přeskakujte přes překážky, najděte správnou cestu a získejte tak nejvyšší skóre.

Maus Trap

11.3.2013
70%
Hra - Maus Trap
Video se načítá
Chyťte sýr a nalákejte myšku do díry! Postřehová hra, ve které musíte pomocí sýru lákat myš, která jde za Vámi. Po cestě se snažte posbírat co nejvíce jídla a dávejte si přitom pozor na překážky.

Ninja Dogs

27.10.2012
76%
Hra - Ninja Dogs
Video se načítá
Ninja Dogs je skvělá logická hra, ve které budete mít v každém kole za úkol dobýt jednu pevnost. V pevnostech se totiž ukrývají vaši úhlavní nepřátelé - kočky, které je potřeba zničit co nejrychleji. Jako munice vám poslouží psi, z nichž každý je vhodný na jiný typ útoku.

Runway Beauty Secrets

2.12.2013
93%
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Tato kráska potřebuje nutně vaši pomoc. Ptáte se proč? Potřebuje se obléci do čtyř různých módních stylů. V každém stylu jí budete moci vybrat účes, make-up, šaty a doplňky. Kromě toho vás čekají různé úkoly, které můžete, ale i nemusíte splnit. Tak na co ještě čekáte, zahrajte si hru Runway Beauty…

Barbie Superhero Tailor

18.8.2015
62%
Hra - Barbie Superhero Tailor
Video se načítá
Barbie potřebuje nové šaty na ples, což bude práce pro Tebe. Navrhni nejprve tvar šatů a poté se dej na jejich kompletaci. Na konci můžete Barbie přidat ještě několik zajímavých doplňků.

Sakura

4.10.2012
78%
Hra - Sakura
Video se načítá
V této oblíkačce v japonském stylu hraje hlavní roli Sakura, hrdinka oblíbeného animovaného seriálu. Oblečte ji podle vlastní fantazie do zajímavých šatů, triček, sukní, kalhot,... Nezapomeňte ani na doplňky, punčochy a boty.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Barbie Ever After Secrets

22.10.2013
85%
Hra - Barbie Ever After Secrets
Video se načítá
Barbie není vždy dokonalá, i ona má své dny, kdy nevypadá nejlépe. Zahrajte si hru Barbie Ever After Secrets, která je o něco netradičnější. V čem? To zjistíte při hraní, kde Barbie uděláte make-up, kosmetiku a vyberete šaty s doplňky příjemnou zábavu.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Princess of Doom

1.11.2014
81%
Hra - Princess of Doom
Video se načítá
Převlékněte sympatickou slečnu na strašidelnou čarodějnici, nebo jinou nadpřirozenou bytost. Podaří se vám ji předělat k nepoznání?

Halloween Spooky Secrets

10.2.2014
85%
Hra - Halloween Spooky Secrets
Video se načítá
Tato slečna miluje Halloween a každý rok si dá záležet na svém kostýmku. Tento rok jí, ale došly nápady, takže Vás žádá o pomoc. Vyberte jí tedy ten nejlepší převlek a make-up. Mezitím můžete dělat i malé úkoly jako, zdobení dortu a další.

Selfie With My Girls

28.10.2014
86%
Hra - Selfie With My Girls
Video se načítá
V této hře budete upravovat tuto krásnou dívku na focení. Chce se vyfotit s kamarádkou, jenže potřebuje dodat pořádný šmrnc, myslíte, že to zvládnete?

Youda Sushi Chef

7.3.2012
93%
Hra - Youda Sushi Chef
Video se načítá
Další ze skvělých her, ve které budete vařit a co nejrychleji plnit přání svých zákazníků. Tentokrát máte za úkol vyrábět exotické sushi. Začnete s jednoduchými třemi druhy a postupem času bude výroba čím dál náročnější. Důležité je neplést si ingredience a včas doplňovat zásoby.

Fast Food Bar

19.11.2012
91%
Hra - Fast Food Bar
Video se načítá
Je tady další super postřehová hra ze série "BAR". Tentokrát se stanete obsluhou v rychlém občerstvení a co nejrychleji budete uspokojovat chutě Vašich zákazníků po nejrůznějších burgerech a párcích v rohlíku. Spolu s nápoji budete vyrábět vždy určitá menu, kterých bude v každém kole více a více.…

Coffee Bar

18.9.2012
91%
Hra - Coffee Bar
Video se načítá
Coffee Bar je výborná hra ve které se stanete obsluhou, jak jinak než baru. Vaší specializací je tentokrát káva. Začnete s obyčejnou černou kávou a kávou s mlékem. Každý úspěšný den Vám ale do nabídky přibude další složitější nápoj. Zvládnete dost rychle obsloužit všechny zákazníky, než jim dojde…

Koblihový bar

14.7.2012
91%
Hra - Koblihový bar
Video se načítá
Máte rádi koblihy? V této hře je budete vyrábět podle přání svých zákazníků. Když jim včas stihnete poslat koblihu, kterou si přejí, dobře zaplatí, a Vy si budete moct dokoupit ingredience a nakonec se probojujete do dalšího, náročnějšího levelu.

Halloween Hidden Stars

26.10.2014
73%
Hra - Halloween Hidden Stars
Video se načítá
Skvělou práci odvedete v této hře, pokud se Vám podaří najít všechny hvězdy ukryté na pozadí. Pozadí mají vždy námět, který má co do činění s Halloweenem.

Cake Bar

22.9.2012
89%
Hra - Cake Bar
Video se načítá
Je tady další ze série povedených obsluhovacích her, ve kterých se postavíte za bar a budete plnit přání svých zákazníků. V této hře se zaměříte na výrobu nejrůznějších koláčů a moučníků. Všechny recepty najdete popsané v kuchařce napravo od výrobního stolu a vedle ní telefon, kterým si můžete…
Hra - My Childhood Dress Up Game
Video se načítá
Oblečte milé děvčátko do dětského parku. Vybrat jí můžete krásný účes, šaty s potiskem a samozřejmě i pěkné doplňky.

Unicorn Dress Up

16.1.2014
86%
Hra - Unicorn Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního jednorožce, kterému můžete změnit například barvu hřívy, srsti a kopýtek a naopak přidat nové doplňky, kterými se stane jedinečný.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.