Oblíbené hry

Azurefish

22.7.2014
73%
Hra - Azurefish
Video se načítá
Cílem hry Azurefish je pomáhat rybce s pohybem pod hladinou. Můžete plnit zajímavé úkoly nebo jen tak proplouvat mezi korály a sbírat zlato a mušle.

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

How To Be A Magician

11.10.2014
89%
Hra - How To Be A Magician
Video se načítá
Pomozte půvabné Tině se připravit na velké vystoupení. Není vůbec upravená a představení začíná za 20 minut, takže neztrácejte čas a hurá na to!

Angry Gran Run Halloween

11.10.2014
85%
Hra - Angry Gran Run Halloween
Video se načítá
Zahrajte si další díl, tentokrát je halloween a naštvaná babička se opět vydává do ulic. Dejte výrostkům přes čuňu, sbírejte mince, písmena a vyhýbejte se všem překážkám.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Mermaid Melody

5.6.2014
78%
Hra - Mermaid Melody
Video se načítá
Vyberte oblečení několika dívkám, které potřebují v tomto ohledu potřebovat . Na výběr máte účesy, šaty a hezké doplňky .

Pretty Cure 1

21.5.2014
71%
Hra - Pretty Cure 1
Video se načítá
Pretty Cure je hra ve které budete moci obléknout pět japonských dívek a vybrat jim nový účes, šaty a všemožné doplňky. tak směle do toho a připravte je do školy.

Pretty Cure 4

8.10.2014
78%
Hra - Pretty Cure 4
Video se načítá
Dívky ze známého seriálu jsou zpět a vaším úkolem je opět, každou z nich obléci do šatů, vybrat krásný účes a doplňky. Každá z nich je jedinečná a proto u nich najdete různé šaty. Podaří se vám vytvořit nejkrásnější pětku?

Perfect Maiden

8.10.2014
91%
Hra - Perfect Maiden
Video se načítá
Maiden chce být tou nejkrásnější princeznou v celém království a proto spoléhá na vás, že její otevřete skříň za pomoci klíče a navrhnete nejhezčí outfit. Uděláte princeznu šťastnou?
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Bold Barbie Style

4.10.2014
74%
Hra - Bold Barbie Style
Video se načítá
Oblečte Barbie do pěkných šatů a připravte ji na večerní oslavu. Udělejte z ní sexy ženu!

High Heel Styler

4.10.2014
78%
Hra - High Heel Styler
Video se načítá
Staňte se známým designérem a navrhněte svou vlastní kolekci vysokých lodiček. Na výběr máte krásné doplňky a dekorace.

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Rock Singer

3.8.2013
85%
Hra - Rock Singer
Video se načítá
Velice pěkná hra, ve které budete oblékat neznámou rockovou hvězdu. K dispozici budete mít mnoho krásných oblečků, které můžete skvěle sladit dohromady. Navíc můžete přidat i doplněk v podobě mikrofonu.
Hra - Příběh moderní Popelky
Video se načítá
Jistě znáte pohádku o Popelce. V této hře si budete moct vyzkoušet, jak by její příběh asi vypadal v současné době. První jí pomůžete nazdobit dort. Potom budete muset v jejím pokoji najít několik důležitých věcí a nakonec jí vyberete šaty, účes a doplňky na ples.

Safari Fun

27.9.2014
60%
Hra - Safari Fun
Video se načítá
Oblečte mladou slečnu do Safari Jungle. V jejím šatníku najdete pěkné oblečení a doplňky v tomto stylu.

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.

Urban Chic Deluxe

20.9.2014
89%
Hra - Urban Chic Deluxe
Video se načítá
Zahraj si tuhle skvělou oblíkačku a buď co nejvíc chic! Nejdříve si vytvoříš modelku podle svého a pak ji podle sebe také oblečeš. Najdeš tu ty nejvíce trendy kousky.

Dragoniada

22.2.2013
87%
Hra - Dragoniada
Video se načítá
Velmi zábavná hra, ve které musíte malému dráčkovy pomoci se dostat se na zasněženou horu. Na cestě však můžete narazit na spoustu pastí a nepřátel.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.