Oblíbené hry

Drake and the Wizards 2

14.5.2014
80%
Hra - Drake and the Wizards 2
Video se načítá
Hrajte za mocného draka! Chrlete oheň, překonávejte překážky a nástrahy. Bojujte s mocnými příšerkami, najděte záhadný krystal, který se dostal do rukou zlého čaroděje. Dokážete najít poklad a zničit temného čaroděje?

Drake And The Wizards

17.11.2013
80%
Hra - Drake And The Wizards
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které hraješ za draka. Zlý čaroděj nechal zkamenět všechny tvé kamarády. Naštěstí se objeví hodný čaroděj, který z tebe udělá velkého draka a ty tak máš šanci kamarády zachránit. Budeš moct chrlit oheň a snáze tak překonávat překážky. Cestou nezapomeň sbírat mince!

Zodiac Makeover-Virgo

23.9.2012
82%
Hra - Zodiac Makeover-Virgo
Video se načítá
V této super hře najdete líčení i oblékání a to vše v krásném fantasy stylu. Slečna, které vyberete účes, oblečení i make up je totiž polobožské stvoření, které má na starost bájného jednorožce.

Neon Colors Make-Up

18.12.2012
70%
Hra - Neon Colors Make-Up
Video se načítá
Pro všechny milovnice neonových barviček je tady opravu super hra, ve které budete líčit a česat modelku právě v samých výrazných růžových, fialových a žlutých odstínech :) Popusťte uzdu své fantazii a pořádně si tuto kreativní hru užijte.

Candy Glam Monsters

13.9.2014
75%
Hra - Candy Glam Monsters
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou a mladou studentku Monster High to krásného oblečku. Bude z čeho vybírat! Také jí nezapomeňte učesat a nalíčit!

Video Game Avatar

25.4.2014
89%
Hra - Video Game Avatar
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní bojovnici a vyberte jí ty nejkrásnější kousky z nabídnutého repertoáru. Kromě účesu a oblečení máte k dispozici i doplňky.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Hawaii Fashion

31.8.2014
73%
Hra - Hawaii Fashion
Video se načítá
Nina se rozhodla jít se svou přítelkyní na Hawaii. vaším úkolem je, abyste ji na tuto dovolenou připravili, co se týče šatů a doplňků.

Vampire Couple Dress Up

20.5.2014
87%
Hra - Vampire Couple Dress Up
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléci známý pár ze seriálu Vampire Diaries. na výběr máte pěkné oblečení a všemocné barvy, tak je využijte. Příjemnou zábavu.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Emo Party Prep

24.4.2014
86%
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Simona se rozhodla, že chce vyzkoušet Emo style a proto potřebuje celkový makeover. Pomoz jí s vyčištěním pleti a výběrem oblečení.

Pixie Scene Maker

14.4.2014
88%
Hra - Pixie Scene Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásný párek mladých tajemných vil. Je jen na vás, jaké oblečení, vlasy a make-up jim vyberete.

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi, při které očekává od tebe pomoc. Pomůžeš jí vybrat pěkné vojenské oblečení, aby mohla vstoupit do armády, ale přitom vypadala skvěle?

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Youda Survivor

1.2.2014
88%
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Youda Survivor je skvělá hra, ve které budete hrát za mladého chlápka, který ztroskotal na pustém ostřově. V každém levelu budete mít úkoly, které musíte splnit. Budete omezeni časem, takže postřeh a rychlost budou na místě.

All My Gods

3.8.2013
89%
Hra - All My Gods
Video se načítá
Máme tu pro vás skvělou strategii, ve které stavíte novou římskou osadu. Hra vás ze začátku provede, takže se nemusíte bát. Jakmile bude mít postavenou hlavní budovu, stany pro dělníky, pilu, rybáře, školu a hospodu, tak už nebudete dostávat žádné rady, pouze úkoly. Doporučujeme vystavět více rybářů…

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.