Poslední hrané hry

Minion Jump Adventure

1.6.2015
83%
Hra - Minion Jump Adventure
Video se načítá
Pomozte Minionovi, aby se dostal na nejvyšší příčku. Během cesty budete setkávat různých pomocníků, jako například raketku, která vám pomůže projít většinu políček. Podaří se vám ho dostat do cíle?
Hra - Bee Do the Emergency Minion Respons
Video se načítá
Skvělou zábavu si užijete ve hře Bee Do the Emergency Minion Respons. S postavičkou z filmu Despicable Me musíte přeskákat všechny nástrahy a také uhasit plameny, které se Vám postaví do cesty.

Funny Circus

27.1.2015
73%
Hra - Funny Circus
Video se načítá
Jízda na tygrovi může být opravdu velká zábava. Ještě když k tomu přidáme skoky přes oheň a také proskočení ohnivými kruhy. Dokážete překonat všechny nástrahy a ještě při tom nasbírat několik mincí?

Angry Gran Run Cairo

8.11.2013
82%
Hra - Angry Gran Run Cairo
Video se načítá
Ve hře Angry Gran Run Cairo budete pobíhat ulicemi Káhiry. Cílem je přeskočit nebo se sklouznout pod všemi překážkami, která se Vám postaví do cesty. Je nutné sbírat také mince, které utratíte v obchodě, kde si můžete koupit nový vzhled postavičky. Odměnu v podobě mincí dostanete také za splnění…

Angry Gran Run Halloween

11.10.2014
85%
Hra - Angry Gran Run Halloween
Video se načítá
Zahrajte si další díl, tentokrát je halloween a naštvaná babička se opět vydává do ulic. Dejte výrostkům přes čuňu, sbírejte mince, písmena a vyhýbejte se všem překážkám.
Hra - Angry Gran Run Christmas Village
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super hry. S naštvanou babičkou se vydáte do zasněžené vesnice! Jako vždy je plná chuligánů, kteří potřebují zmlátit, hlavně nezapomínejte sbírat mince a vyhnout se všem možným překážkám!

Dědek na útěku

24.5.2015
80%
Hra - Dědek na útěku
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete utíkat s dědkem před opatrovníkem z domova důchodců. Poběžíte uličkou, ve které se musíte vyhnout různým překážkám a sbírat mince a jiné bonusové věci.

Run Panda Run

24.3.2015
83%
Hra - Run Panda Run
Video se načítá
Pomozte malé pandě přeběhnout přes les a posbírejte přitom co nejvíce barevných kuliček. Během běhu se musíte vyhýbat různým překážkám, které vám stojí v cestě. K dispozici máte jen jediný život, takže každá chyba znamená, že se budete muset vrátit na začátek.

Run Run Scooby

1.11.2014
55%
Hra - Run Run Scooby
Video se načítá
Pomozte Scoobymu překonat složitou dráhu se spoustou překážek. Během skákání bude vaším úkolem sbírat hamburgery. Podaří se vám nahrát co nejvíce bodů?

Sky Driver Extreme

29.11.2014
65%
Hra - Sky Driver Extreme
Video se načítá
Zahrajte si na profesionálního jezdce a zvítězte v každém kole. Se svým autem se nacházíte na dráze, která je ve vzduchu, vaším úkolem je dopravit auto v co nejmenším časovém úseku do cíle. Podaří se vám to?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.