Poslední hrané hry

Hra - Smash and Dash 2: The Amazon Jungle
Video se načítá
Další povedená hra, ve které budete se svým autem překonávat překážky v náročných úrovních. Vaše auto je však již od začátku vylepšené, máte základní křídla, díky kterým můžete za pomocí turba plachtit. Pokud však budete v jednotlivých úrovních získávat mnoho bodů, dočkáte se i lepšího vybavení.

Rescue Team 911

22.8.2013
65%
Hra - Rescue Team 911
Video se načítá
Policie, hasiči a také záchranná služba jsou nepostradatelnými pomocníky v našich životech. Ve hře Rescue Team 911 si na ně můžete dokonce zahrát. Cílem je pomáhat občanům města se vším, co by je mohlo ohrozit na životě. Dokážete vždy přijet včas k novému případu?
Hra - The Fast And The Furious
Video se načítá
V závodní hře The Fast And The Furious si na začátku zvolíte auto, úroveň obtížnosti a následně se můžete pustit do pekelných závodů. Vyhýbejte se všem autům a pokuste se dojet do cíle v co nejkratším čase.

Global Gears

25.7.2015
40%
Hra - Global Gears
Video se načítá
Pro závodníky a soutěživé tipy, máme tu pro vás jednu hru, která by vás mohla zajímat. Budete závodit proti soupeřům v závodních vozech, vyhrávejte závody, získávejte peníze, vylepšujte a kupujte nové vozy.

Underground Racing Kings

15.9.2012
71%
Hra - Underground Racing Kings
Video se načítá
Underground Racing Kings je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které si vyzkoušíte kariéru profesionálního závodníka. Začínat budete s obyčejným autem, avšak po každém vyhraném závodě získáte body, které vám poslouží na vylepšení vašeho vozidla a také se vám otevřou nové závodní dráhy.

Sugar Rush Speedway

8.12.2013
81%
Hra - Sugar Rush Speedway
Video se načítá
Skvělé závodění za originálních okruzích najdete ve hře Sugar Rush Speedway. Stačí usednout za volant jednoho z originálních vozidel. Každé z nich má samozřejmě jiné jízdní vlastnosti, takže si vyberte to, které Vám nejvíce vyhovuje. Na trase závodu sbírejte také zajímavé bonusy.
Hra - Spongebob Speed Car Racing
Video se načítá
Animovaná postava Spongebob přichází v zábavné sportovní hře Spongebob Speed Car Racing. Cílem je zajet co nejrychleji tři okruhy na závodní trati a rozjet co nejvíce slimáků, kteří se na ní vyskytují. Po přejetí požadovaného počtu slimáků se Vám odekne následující trať.

Super Truck

19.3.2012
81%
Hra - Super Truck
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Super Truck. Závodit nebudete s auty, ale s velkými kamiony. Navzdory své velikosti jsou však kamiony pořádně rychlé, takže se máte rozhodně na co těšit. Podaří se vám dojít do cíle jako první?

LL City Parking 2

1.3.2013
75%
Hra - LL City Parking 2
Video se načítá
Zaparkujte své auto přesně a hlavně bezpečně. Druhý díl této parkovací hry přináší nová a těžší kola a nová auta. Parkovat se snažte přesně, rychle a hlavně bez poškození.

Ninja Slash

11.7.2013
72%
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
V postřehové hře Ninja Slash se v roli odvážného ninju vydáte na nebezpečnou cestu skrz džungli, v níž číhá množství překážek a nebezpečných nepřátel. Vy však máte k dispozici meč, za pomoci, kterého je možné nepřátelé úspěšně likvidovat.

Passage of Time

28.9.2012
80%
Hra - Passage of Time
Video se načítá
V skákačce Passage of Time bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi projít celým jeho životem. Na začátku budete jako dítě přeskakovat přes kostky lega a sbírat při tom bonbóny. Postupně však budete stárnout a pokud budete úspěšní můžete se dostat až k věku sto let.

When Pigs Flee

31.10.2014
83%
Hra - When Pigs Flee
Video se načítá
Pomozte prasátku doběhnout co nejdále v této skvělé postřehové hře. Po cestě narazíte na množství překážek, které je potřeba přeskočit či proletět. Stejně tak si budete muset poradit i s nepřátelskými stvořeními. Nezapomeňte sbírat mince, které vám poslouží na nákup vylepšení.

Sketch Man

24.8.2013
82%
Hra - Sketch Man
Video se načítá
Sketch Man je skvělá skákakačka s jednoduchou grafikou, která tě vtáhne a nepustí. Pomocí jednoho zmáčknutí šipky nahoru skočíš, pomocí druhého zmáčknutí uděláš dvojitý skok. Když šipku nahoru držíš ve vzduchu, plachtíš vzduchem, což ti může pomoci dostat se přes některé překážky. Bojovníky, kteří…

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

Dino Run

3.12.2013
72%
Hra - Dino Run
Video se načítá
Zajímavá hra, ve které se snažíte utéci s dinosaurem před padajícími meteority. Po cestě můžete sbírat vajíčka a hlavně kosti, za které pak můžete dinosaura vylepšovat. Vylepšení naleznete v menu pod položkou

Crazy Raptor Rider

22.5.2014
70%
Hra - Crazy Raptor Rider
Video se načítá
Kdo by nechtěl mít ochočeného dinosaura? Ve hře Crazy Raptor Rider se Vám to splní a ještě na něm budete jezdit. Musíte překonat všechny překážky na trati a taky se vypořádat s nepřátelskými dinosaury. Za vydělané peníze můžete raptora vylepšit.

Flappy Bird

10.2.2014
85%
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Máme tu pro vás další postřehovku. V této hře budete pomáhat malému ptáčkovi se dostat, co nejdále to jenom půjde. Nebude to nic jednoduchého, musíte se napřed do toho dostat. Vyrovnávejte ho tak, aby do ničeho nenarazil. Proleťte pokud možno co největším počtem branek a získejte to nejlepší skóre.

Flappy Gran

1.4.2014
83%
Hra - Flappy Gran
Video se načítá
Pro ty který je klasický Flappy náročný je tu hra Gran Flappy, která je o něco jednodušší ale o to i zábavnější. Podaří se vám dostat na konec?

Flappy Minion

18.4.2014
72%
Hra - Flappy Minion
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou pařbu ve stylu vyrovnávacích Flappy her. V této hře se budete snažit překonat co nejvíce nebezpečných kleští.

Fast minion

23.6.2014
80%
Hra - Fast minion
Video se načítá
Ve hře Fast minion musíte vyletět co nejvýše. Dosáhnete toho tak, že budete během letu sbírat drahokamy. Pokud narazíte do větve nebo kamene, bude Vaše cesta zpomalena. Jak vysoko se dostanete?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.