Poslední hrané hry

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Ninja RunHra na skóreHra o medaile

14.10.2013
70%
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Běhání po střechách není pro ninju nic náročného. Ve hře Ninja Run však potřebuje hlavní hrdina pomoc s přeskakováním mezer mezi domy. Do cesty se postaví také cihly a komín. Je tedy nutné se všemu vyhnout, jinak musíte začínat znovu. Je možné vylepšit si také některé z vlastností.

Flood Runner 4NÁŠ TIP

26.4.2013
76%
Hra - Flood Runner 4
Video se načítá
Zatím poslední díl parádní pařby, ve které se snažíte uprchnout před živelnou pohromou. Zde Vás však v každém patře honí něco jiného. Narazíte tu tak na lávu, vodu, lavinu či dinosaura!! S každým uběhnutým metrem navíc získáváte zkušenosti.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Lego Mining

23.10.2014
34%
Hra - Lego Mining
Video se načítá
Dokážete si poradit s jízdou na důlním vozíku? Dejte si pozor na dynamit, který Vám postupně poškozuje vozík. K dispozici jsou i jiné bonusy, které pro Vás budou příjemným překvapením.

Turbo Rally

20.12.2013
63%
Hra - Turbo Rally
Video se načítá
Staňte se profesionálním automobilovým závodníkem ve hře Turbo Rally a pokuste se zdolat závodní okruhy na všech kontinentech. Závodit budete na různých površích, takže důležité bude naučit se zejména správně driftovat. Abyste mohli postoupit do dalšího závodu, je potřeba daný okruh projet ve…

Super Drift 3

11.9.2015
64%
Hra - Super Drift 3
Video se načítá
Myslíte si, že jste rychlí jezdci? Ověřte si to v autech, kde bude vaším úkolem dorazit do cíle, jako první! Podaří se vám to?

Koala Kid

4.5.2014
73%
Hra - Koala Kid
Video se načítá
Zábava ve hře Koala Kid jistě nechybí. Musíte pomoci malé koale, která to potřebuje. Dokážete využít okolních předmětů, abyste vyřešili aktuální problémy? Zkuste se zamyslet, jak by to mohlo fungovat.

Monkey Go Happy Stage 30

26.9.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 30
Video se načítá
Další díl opiček, ve kterém musíte otevřít cestu pro auto. Musíte však nejprve sehnat ovládací část pro závoru. Než se vám to však podaří, budete muset vyřešit mnoho úkolů.

Monkey Go Happy Stage 33

26.10.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 33
Video se načítá
Super díl opiček, ve kterém musíte pomoci získat klíč pro hosta hotelu. Nejdříve však budete muset sehnat zlaťáky pro slečnu na recepci.

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.

Scooby Shadow Race

11.4.2014
65%
Hra - Scooby Shadow Race
Video se načítá
Scooby je pes, který umí mnoho věcí. Jednou z nich je také jízda na kole. Ve hře Scooby Shadow Race musíte porazit svůj vlastní stín, jinak se do dalšího kola nedostanete. Ve správných okamžicích využijte zrychlení.

Dora dairy delivery

21.1.2014
74%
Hra - Dora dairy delivery
Video se načítá
Ve hře Dora dairy delivery dostala Dora další velmi důležitý úkol. Musí do cíle dovézt ovoce, které má naložené na svém košíčku na kole. Myslíte, že jí dokážete pomoci překonat náročný terén a skoky, bez ztráty kousku zeleniny?

Farm express 2

18.5.2012
71%
Hra - Farm express 2
Video se načítá
V této hře se stanete farmářem, který převáží svou vypěstovanou zeleninu. Musíte se svým traktorem jet velice opatrně, abyste v nerovném terénu žádné cenné zboží nevysypali.

Big Truck 2

5.6.2013
75%
Hra - Big Truck 2
Video se načítá
Sedněte do náklaďáku a doručte všechny potřebné zásilky!! Po cestě vždy narazíte na nějakého obchodníka, který potřebuje odvézt materiál, zvířata nebo potraviny. Jakmile máte naložený náklad, musíte sebou hodit, abyste jej včas dovezli. Dávejte si však pozor ať ho po cestě nevytratíte!

Jelly Wheels Arcade

28.8.2013
74%
Hra - Jelly Wheels Arcade
Video se načítá
Další doručovací hra, ve které se budete snažit posbírat v každém kole co nejvíce úrovní. K dispozici budete mít obrovské nákladní auto, kterému nedělá problém žádná překážka. Dávejte si však pozor, abyste neztratili moc mincí.
Hra - Horror truck zombie killer
Video se načítá
Lehce postřehová hra, ve které ovládáte nákladní auto a musíte posbírat co nejvíce černých přízraků. Hra je časově omezená, takže se musíte snažit být co nejrychlejší, občas se však na silnici najde i časový bonus.

Rough Roads

14.5.2014
78%
Hra - Rough Roads
Video se načítá
Čas na pořádný výlet, tak nabalte kufry a hurá na cesty! Se svoji dodávkou se vydáte napříč mnoha zeměmi. Po cestě na Vás čeká spousty překážek, na které si musíte dávat pozor, protože nesmíte přijít o žádné zavazadlo!!

TrackMania

18.2.2015
83%
Hra - TrackMania
Video se načítá
Zahrajte si parádní závodní hru, kterou můžete znát jako PC. Vaším úkolem bude získávat medaile za dosažený čas na tratích. Medaile získáte taky za předjetí soupeřů. Můžete si vytvářet i vlastní tratě.

Park It Fast

24.11.2012
70%
Hra - Park It Fast
Video se načítá
Zaparkujte desítky aut na vyznačené místo na parkovišti bez toho, aby jste nabourali v parkovací hře Park It Fast. Ve hře musíte být skutečně rychlý, protože se vám při parkování každého auta odpočítává čas, který se částečně doplní, až auto zaparkujete.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.